Δεν ανοίγω καν το λινκ!
Τα θέλω τ' αυτιά μου!
Το ιδιαίτερο ταλέντο του κάθε προικισμένου ανθρώπου το βρίσκεις ανούσιο η επίδειξη?
Η εύκολη, γρήγορη και κακή κριτική τι είναι? επί της ουσίας?
Η μεγαλοστομία, η μπαμπινιώτικη προσέγγιση με τους απλούς ανθρώπους,η ξήλινη γλώσσα του ''γκέτου''τι είναι επίτευγμα?
Πάντα με καλή διάθεση σου λέω ότι διαφωνώ κάθετα με τα λεγόμενά σου και τα προσπερνώ γενναία.
Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να μάθουν κάτι καινούργιο και δεν θα τους το στερήσω για μερικά κακά σχόλεια.
Ούτε και εμένα μου το στέρησαν.![]()
Ψιτ, αδερφούλα(!), άμα θες να κοτσάρεις βίντεα κάντο στη σωστή υποκατηγορία, όχι εδώ. Μάθε να ρίχνεις και μια ματιά τι ακριβώς έθεσε ο θεματοθέτης.
Τα υπόλοιπα άστα... μόνο μια χάρη θέλω:
να με αφήνεις στο εξής να γράφω το όνομά σου με άλφα γιώτα. Σου πάει πολύ και θέλω να σε βλέπουν όμορφη τα παλικάρια του φόρουμ..
jesus saves!
Πάμε για υπέρβαση.......:ADFAD2:
http://www.youtube.com/watch?v=P6wSyIdwCFM&feature=related
με ταχύτητες μεγάλες
Πριν καιρό είχα εκτεταμένα ψάξει σχσδόν όλους τις τραγουδίστριες που επιχειρούσαν φωνητικές ακροβασίες τύπου whistle register.Απο όλες σχεδόν η Georgia Brown και μία άλλη Κινέζα νομίζω, το όνομα της μου διαγεύγει τώρα ήταν αυτές που δεν μου άρεσαν καθόλου.Και δεν είναι θέμα μόνο επίδειξης αφού ούτως ή άλλως αν υπάρχουν τέτοιες φωνητικές δυνανότητες είναι ίσως και λίγο δύσκολο στο να μην ψωνιστεί καποιος, αλλά και θέμα αισθητικής.Αισθητικά με χαλάει η Georgia Brown.Αν δε,ακούσεις κα ι άλλα κομμάτια της που τραγουδάει σε χαμηλότερες οκτάβες θα αντιληφθείς οτι μιλάμε για μια αρκετά κοινή φωνή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στην ερμηνεία της.
Απο τις σύγχρονες αυτές που συνολικά άρεσαν σε μένa είναι η Lisa Fischer,Amel larrieux,Jill Scott και πάρα πολύ η Rachelle Ferrell[/B
Εννοείται ότι η Minnie Ripperon πρωτίστως αλλά και η Denice Williams και κατά κάποιο τρόπο και η Linda lewis που έκαναν καριέρα στα 60ς 70ς ήταν άφθαστες.και για την Minnie ειδικά θεωρώ οτι είναι απο τις μεγαλύτερες φωνές που πέρασαν ποτέ.Αλλά τότε υπήρξε μια σεμνότητα που τώρα λέιπει συνήθως και όχι μόνο απο την μουσική..
Καλό είναι ο καλλιτέχνης να διακατέχεται απο έναν υγιή εγωισμό που θα του επιτρέπει να δημιουργεί ,αλλά ο υπέρμετρος καίει τα πράγματα.Τέτοιου τύπου φωνές πια μου είναι πολύ γοητευτικες όταν τις συνοδεύει και μια σεμνότητα,σαν να μην γνωρίζουν και οι ίδιες τι καταφέρνουν......
Για αυτό και τελευταία αρχίζει να με εκνευρίζει πολύ η Mariah( παρεπιπτόντος το καινούργιο της δεν ακούγεται.....κρίμα το εξώφυλλο)
Πάντως μια και είσαι πια ενεργό μέλος της παρέας μας προτιμότερο είναι τέτοιου τυπου θέματα να ανοίγονται σε καινούργια threads.Οχι πως τρέχει κάτι να συζητιούνται εδώ αλλά τα παρακολουθεί καλύτερα κανείς σε ξεχωριστά νήματα.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.