Το videoclip της ημέρας

Re: Now playing...

ναι ρώτα και εμένα που ήμουν περίεργος από μικρός...τελικά όλα εδώ πληρώνονται....το άνοιξα δεν άντεξα :bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Το ιδιαίτερο ταλέντο του κάθε προικισμένου ανθρώπου το βρίσκεις ανούσιο η επίδειξη?
Η εύκολη, γρήγορη και κακή κριτική τι είναι? επί της ουσίας?
Η μεγαλοστομία, η μπαμπινιώτικη προσέγγιση με τους απλούς ανθρώπους,η ξήλινη γλώσσα του ''γκέτου''τι είναι επίτευγμα?
Πάντα με καλή διάθεση σου λέω ότι διαφωνώ κάθετα με τα λεγόμενά σου και τα προσπερνώ γενναία.
Υπάρχουν και άλλοι που θέλουν να μάθουν κάτι καινούργιο και δεν θα τους το στερήσω για μερικά κακά σχόλεια.
Ούτε και εμένα μου το στέρησαν.-bye-:grinning-smiley-043

Ψιτ, αδερφούλα(!), άμα θες να κοτσάρεις βίντεα κάντο στη σωστή υποκατηγορία, όχι εδώ. Μάθε να ρίχνεις και μια ματιά τι ακριβώς έθεσε ο θεματοθέτης.
Τα υπόλοιπα άστα... μόνο μια χάρη θέλω:
να με αφήνεις στο εξής να γράφω το όνομά σου με άλφα γιώτα. Σου πάει πολύ και θέλω να σε βλέπουν όμορφη τα παλικάρια του φόρουμ..

jesus saves!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Ψιτ, αδερφούλα(!), άμα θες να κοτσάρεις βίντεα κάντο στη σωστή υποκατηγορία, όχι εδώ. Μάθε να ρίχνεις και μια ματιά τι ακριβώς έθεσε ο θεματοθέτης.
Τα υπόλοιπα άστα... μόνο μια χάρη θέλω:
να με αφήνεις στο εξής να γράφω το όνομά σου με άλφα γιώτα. Σου πάει πολύ και θέλω να σε βλέπουν όμορφη τα παλικάρια του φόρουμ..

jesus saves!

Η ευγένειά σου με σκλαβώνει. Ξέρω πολύ καλά φίλε μου το θέμα.

Να σε ρωτήσω όμως εσένα που μου κάνεις και παρατήρηση. Αν θέλω να μοιραστώ με τα υπόλοιπα παιδιά αυτό που ακούω την εκάστοτε στιγμή πώς μπορώ να το κάνω? Να φορτώσω mp3? Μήπως να τα τραγουδήσω?

Βάζω τα λινκς για να μπορούν να τα ακούσουν. Τώρα αν αυτά τα λινκς έχουν και βίντεο αυτο είναι EXTRA BONUS. Αντιλαβού?

Το fedra δε σημαίνει Φαίδρα. Δεν είναι αυτό το όνομά μου. Το fedra είναι ένα απλό nickname.
fe-male
dra-ma οκ?

Απάντηση: Re: Το videoclip της ημέρας

ένα από τα καλύτερα που έχω δει.
-bye-

Last edited:
Re: Now playing...

Αυτή τη στιγμή ακούω ένα ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Τη μοναδικότητα σε αυτό το τραγούδι τη δίνουν οι στίχοι.

Χαίρομαι που υπάρχουν ακόμη και σήμερα κάποιοι στιχουργοί που αποδίδουν με τα λόγια τους, χωρίς κανένα φανφαρονισμό, το αγνό συναίσθημα του έρωτα καθώς επίσης την αφιβολία και το πόνο για τον πιθανό χαμό του.

http://www.youtube.com/watch?v=wmKD7dtHr1s

Μα τι λέω - Μαργαρίτης

Αλίμονο αν κάποτε μου πεις
"τελειώνουμε εδώ και γεια χαρά σου".
Την ίδια τη στιγμή αυτή θα δεις
να σβήνω μπρος στα μάτια τα δικά σου.

Μα τι λέω? Τι λέω? Τι λέω?
Τι πικρές σκέψεις κάνω και κλαίω?
Μα τι λέω, στ' αλήθεια, Θέε μου?
Δε μπορεί να σε χάσω ποτέ μου.

Αλίμονο αν κάποτε μου πεις
"χωρίζουμε εδώ και δε με νοιάζει".
Θα μείνω ένα κορμί χωρίς ψυχή.
Η σκέψη πως θα φύγεις με τρομάζει.

Μα τι λέω? Τι λέω? Τι λέω?
Τι πικρές σκέψεις κάνω και κλαίω?
Μα τι λέω, στ' αλήθεια, Θέε μου?
Δε μπορεί να σε χάσω ποτέ μου.

Re: Απάντηση: Now playing...

Πάμε για υπέρβαση.......:ADFAD2:

http://www.youtube.com/watch?v=P6wSyIdwCFM&feature=related

με ταχύτητες μεγάλες

Πριν καιρό είχα εκτεταμένα ψάξει σχσδόν όλους τις τραγουδίστριες που επιχειρούσαν φωνητικές ακροβασίες τύπου whistle register.Απο όλες σχεδόν η Georgia Brown και μία άλλη Κινέζα νομίζω, το όνομα της μου διαγεύγει τώρα ήταν αυτές που δεν μου άρεσαν καθόλου.Και δεν είναι θέμα μόνο επίδειξης αφού ούτως ή άλλως αν υπάρχουν τέτοιες φωνητικές δυνανότητες είναι ίσως και λίγο δύσκολο στο να μην ψωνιστεί καποιος, αλλά και θέμα αισθητικής.Αισθητικά με χαλάει η Georgia Brown.Αν δε,ακούσεις κα ι άλλα κομμάτια της που τραγουδάει σε χαμηλότερες οκτάβες θα αντιληφθείς οτι μιλάμε για μια αρκετά κοινή φωνή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στην ερμηνεία της.

Απο τις σύγχρονες αυτές που συνολικά άρεσαν σε μένa είναι η Lisa Fischer,Amel larrieux,Jill Scott και πάρα πολύ η Rachelle Ferrell[/B

Εννοείται ότι η Minnie Ripperon πρωτίστως αλλά και η Denice Williams και κατά κάποιο τρόπο και η Linda lewis που έκαναν καριέρα στα 60ς 70ς ήταν άφθαστες.και για την Minnie ειδικά θεωρώ οτι είναι απο τις μεγαλύτερες φωνές που πέρασαν ποτέ.Αλλά τότε υπήρξε μια σεμνότητα που τώρα λέιπει συνήθως και όχι μόνο απο την μουσική..

Καλό είναι ο καλλιτέχνης να διακατέχεται απο έναν υγιή εγωισμό που θα του επιτρέπει να δημιουργεί ,αλλά ο υπέρμετρος καίει τα πράγματα.Τέτοιου τύπου φωνές πια μου είναι πολύ γοητευτικες όταν τις συνοδεύει και μια σεμνότητα,σαν να μην γνωρίζουν και οι ίδιες τι καταφέρνουν......

Για αυτό και τελευταία αρχίζει να με εκνευρίζει πολύ η Mariah( παρεπιπτόντος το καινούργιο της δεν ακούγεται.....κρίμα το εξώφυλλο)

Πάντως μια και είσαι πια ενεργό μέλος της παρέας μας προτιμότερο είναι τέτοιου τυπου θέματα να ανοίγονται σε καινούργια threads.Οχι πως τρέχει κάτι να συζητιούνται εδώ αλλά τα παρακολουθεί καλύτερα κανείς σε ξεχωριστά νήματα.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Now playing...

Πριν καιρό είχα εκτεταμένα ψάξει σχσδόν όλους τις τραγουδίστριες που επιχειρούσαν φωνητικές ακροβασίες τύπου whistle register.Απο όλες σχεδόν η Georgia Brown και μία άλλη Κινέζα νομίζω, το όνομα της μου διαγεύγει τώρα ήταν αυτές που δεν μου άρεσαν καθόλου.Και δεν είναι θέμα μόνο επίδειξης αφού ούτως ή άλλως αν υπάρχουν τέτοιες φωνητικές δυνανότητες είναι ίσως και λίγο δύσκολο στο να μην ψωνιστεί καποιος, αλλά και θέμα αισθητικής.Αισθητικά με χαλάει η Georgia Brown.Αν δε,ακούσεις κα ι άλλα κομμάτια της που τραγουδάει σε χαμηλότερες οκτάβες θα αντιληφθείς οτι μιλάμε για μια αρκετά κοινή φωνή χωρίς κάτι το ιδιαίτερο στην ερμηνεία της.
Απο τις σύγχρονες αυτές που συνολικά άρεσαν σε μένa είναι η Lisa Fischer,Amel larrieux,Jill Scott και πάρα πολύ η Rachelle Ferrell[/B
Εννοείται ότι η Minnie Ripperon πρωτίστως αλλά και η Denice Williams και κατά κάποιο τρόπο και η Linda lewis που έκαναν καριέρα στα 60ς 70ς ήταν άφθαστες.και για την Minnie ειδικά θεωρώ οτι είναι απο τις μεγαλύτερες φωνές που πέρασαν ποτέ.Αλλά τότε υπήρξε μια σεμνότητα που τώρα λέιπει συνήθως και όχι μόνο απο την μουσική..
Καλό είναι ο καλλιτέχνης να διακατέχεται απο έναν υγιή εγωισμό που θα του επιτρέπει να δημιουργεί ,αλλά ο υπέρμετρος καίει τα πράγματα.Τέτοιου τύπου φωνές πια μου είναι πολύ γοητευτικες όταν τις συνοδεύει και μια σεμνότητα,σαν να μην γνωρίζουν και οι ίδιες τι καταφέρνουν......
Για αυτό και τελευταία αρχίζει να με εκνευρίζει πολύ η Mariah( παρεπιπτόντος το καινούργιο της δεν ακούγεται.....κρίμα το εξώφυλλο)
Πάντως μια και είσαι πια ενεργό μέλος της παρέας μας προτιμότερο είναι τέτοιου τυπου θέματα να ανοίγονται σε καινούργια threads.Οχι πως τρέχει κάτι να συζητιούνται εδώ αλλά τα παρακολουθεί καλύτερα κανείς σε ξεχωριστά νήματα.-bye-

θέλω πολλά να κάνω και τώρα ετoιμάζω μία παρουσίαση ''τρίπτυχο'' για κάποιον συνθέτη,και δύο σπουδέων συνεργασιών που έκανε και έργων του ταυτόχρονα, το έχω στα σκαριά.

"Take that look off your face!"

Madness-One Step Beyond 1979

The Specials - Ghost Town

The Specials – Gangsters

A-HA '' SUMMER MOVED ON''

Για την ζωή που περνάει από το σκοτάδι στο φώς και τίποτε δεν μένει ίδιο και για πάντα.
Μια από τις πιο μελωδικές μπαλάντες με δυνατά κρουστά και στοίχο που έχει να πει πολλά.
Το κόντρα τέμπο στο ρεφρέν και η κρατημένη νότα στην λέξη stay ,day,
μου ακούγεται σαν παράκληση-το φως που θέλουμε στην ζωή μας να μην φύγει-στην φύση.
''friedships moved on'' αυτό γίνεται όταν δεν σε πάνε παρακάτω και έρχεται το σκοτάδι................
Τέλεια εκτέλεση ´του κομματιού από αυτό το Γερμανικό γκρούπ......:worshippy:

http://www.youtube.com/watch?v=eUB9Rq8FcEQ&feature=related