Kosh
AVClub Fanatic
οποιος εκανε λ@λ$κια και μου στενοχωρησε τον Ντινο παρακαλω να βαλει τα πραγματα στη θεση τους και να επανορθωσει.
Μόνο τέτοια εποχή...; Δεν νομίζω... Εδώ και 3-4 μήνες πολύ γκρίνια! Παιδιά ηρεμήστε, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Σε αυτόν τον χώρο είμαστε για να μαθαίνουμε, να ανταλλάσουμε απόψεις και να τα λέμε με φίλους κι όχι για να χαλιόμαστε διαρκώς.
Αν εκρεμμει κατι -απαντησεις πχ- τοτε κακως κατα την γνωμη μου δημοσιοποιηθηκε.
Εκτος αν για τον Ντινο ειναι τελειωμενη ιστορια οπότε...
Μόνο τέτοια εποχή...; Δεν νομίζω... Εδώ και 3-4 μήνες πολύ γκρίνια! Παιδιά ηρεμήστε, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Σε αυτόν τον χώρο είμαστε για να μαθαίνουμε, να ανταλλάσουμε απόψεις και να τα λέμε με φίλους κι όχι για να χαλιόμαστε διαρκώς.
1ον. Η δράση γεννάει αντίδραση!
2ον. Αν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε για "δύο μέτρα και δύο σταθμά" τότε....
3ον. Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλάκις και πρόσφατα και παλιότερα!
Λύση όμως, ΓΙΟΚ!
κοιτα παραπλευρες απωλειες ηταν η φαση με τον Ντινο......
Ηταν μια μονομαχια του Γνωστου πιστολερο που κατα τη ταπεινη μου γνωμη κακως δε του τραβηχτηκε το αυτο νωριτερα....τα πνευματα οξυνθηκαν και οταν εφτασαν οι Σεριφηδες να επιβαλλουν την ταξη ( το σεριφηδες μην το παρετε τοις μετρητοις ετσι ? ) πεταχτηκε ο Ντινος στη μεση εφαγε κανα 2 σφαιρες ,απαντησε και εγινε μπαχαλεισον.......
Τις φταιει ?
Μια ο πιστολερο , μια η ζεστη, μια το οτι θελουμε ομπρελλες και αραπηδες ( να μας κανουν αερα ) παντως ενα ειναι σιγουρο......ο Ντινος δε φταιει ....:smash:
Ντίνο κι εμείς σ' ευχαριστούμε κι ας σου ανοίξαμε όχι μόνο την πόρτα του φόρουμ αλλά και του σπιτιού μας.....
δηλαδή να θεωρώ ότι μου κάνετε κ χάρη που με αφήνετε κ μπαίνω στο φόρουμ?
Ολοι ξέρουν , ή αν δεν ξέρουν υποθέτουν , τι σημαίνει να πας κόντρα στον Noνό .:worshippy:
Ηρεμια παιδια :violent-smiley-011:
50 θεση θα ειμαστε αυριο :food-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.