To whom it may concern...

οποιος εκανε λ@λ$κια και μου στενοχωρησε τον Ντινο παρακαλω να βαλει τα πραγματα στη θεση τους και να επανορθωσει.

Μόνο τέτοια εποχή...; Δεν νομίζω... Εδώ και 3-4 μήνες πολύ γκρίνια! Παιδιά ηρεμήστε, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Σε αυτόν τον χώρο είμαστε για να μαθαίνουμε, να ανταλλάσουμε απόψεις και να τα λέμε με φίλους κι όχι για να χαλιόμαστε διαρκώς.

1ον. Η δράση γεννάει αντίδραση!
2ον. Αν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε για "δύο μέτρα και δύο σταθμά" τότε....
3ον. Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλάκις και πρόσφατα και παλιότερα!
Λύση όμως, ΓΙΟΚ!

Re: Απάντηση: To whom it may concern...

Αν εκρεμμει κατι -απαντησεις πχ- τοτε κακως κατα την γνωμη μου δημοσιοποιηθηκε.
Εκτος αν για τον Ντινο ειναι τελειωμενη ιστορια οπότε...

Δυστυχώς από ότι φαίνεται για τον Ντίνο είναι τελειωμένο.

Κάποιοι προσπαθούμε για να επανέλθει.

Θα δείξει....

Μόνο τέτοια εποχή...; Δεν νομίζω... Εδώ και 3-4 μήνες πολύ γκρίνια! Παιδιά ηρεμήστε, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Σε αυτόν τον χώρο είμαστε για να μαθαίνουμε, να ανταλλάσουμε απόψεις και να τα λέμε με φίλους κι όχι για να χαλιόμαστε διαρκώς.

Έλα ντε !!!!!!

Κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν αυτό και επιμένουν ......

κοιτα παραπλευρες απωλειες ηταν η φαση με τον Ντινο......

Ηταν μια μονομαχια του Γνωστου πιστολερο που κατα τη ταπεινη μου γνωμη κακως δε του τραβηχτηκε το αυτι νωριτερα....τα πνευματα οξυνθηκαν και οταν εφτασαν οι Σεριφηδες να επιβαλλουν την ταξη ( το σεριφηδες μην το παρετε τοις μετρητοις ετσι ? ) πεταχτηκε ο Ντινος στη μεση εφαγε κανα 2 σφαιρες ,απαντησε και εγινε μπαχαλεισον.......

Τις φταιει ?

Μια ο πιστολερο , μια η ζεστη, μια το οτι θελουμε ομπρελλες και αραπηδες ( να μας κανουν αερα ) παντως ενα ειναι σιγουρο......ο Ντινος δε φταιει ....:smash:

Last edited:

1ον. Η δράση γεννάει αντίδραση!
2ον. Αν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε για "δύο μέτρα και δύο σταθμά" τότε....
3ον. Αυτή η συζήτηση έχει γίνει πολλάκις και πρόσφατα και παλιότερα!
Λύση όμως, ΓΙΟΚ!

απο την αλλη αυτο τα 2 μετρα και 2 σταθμα δεν υπαρχει κανα σουπερ κομπιουτερ να το επιβαλλει....

οσο υπαρχουν ανθρωποι λαθη θα γινονται και καλο θαταν να συμβαλλουμε να απαλλειφονται τυχον λαθη και οχι να δραματοποιουνται ( αφου επεμβει οποιος νομιζει οτι εσφαλλε)

Απάντηση: Re: Απάντηση: To whom it may concern...

κοιτα παραπλευρες απωλειες ηταν η φαση με τον Ντινο......

Ηταν μια μονομαχια του Γνωστου πιστολερο που κατα τη ταπεινη μου γνωμη κακως δε του τραβηχτηκε το αυτο νωριτερα....τα πνευματα οξυνθηκαν και οταν εφτασαν οι Σεριφηδες να επιβαλλουν την ταξη ( το σεριφηδες μην το παρετε τοις μετρητοις ετσι ? ) πεταχτηκε ο Ντινος στη μεση εφαγε κανα 2 σφαιρες ,απαντησε και εγινε μπαχαλεισον.......

Τις φταιει ?

Μια ο πιστολερο , μια η ζεστη, μια το οτι θελουμε ομπρελλες και αραπηδες ( να μας κανουν αερα ) παντως ενα ειναι σιγουρο......ο Ντινος δε φταιει ....:smash:

Δεν αμφιβάλω, αλλά τουλάχιστον ας ρίχνουμε λίγο νερό στο κρασί μας... θα κερδίσουμε κάτι με το να τσακωνόμαστε;

Τάσο, έχουν καμία σχέση τα προσωπικά σας?
Σόρυ που ρωτάω αλλά μου φαίνεται λιγάκι άσχετο με το θέμα.....

Δεν πιστεύω ότι δύο εξαίρετοι άνθρωποι θα είχαν ποτέ πρόβλημα με τα προσωπικά τους !!!

Καμία σχέση Δημήτρη, αλλά προφανώς ο Ντίνος φωτογραφίζει (κι) εμένα στο πρώτο του post λόγω των διαγραφών των post του. Επειδή έχουμε συναντηθεί κατ' ιδίαν και του έχω αποδείξει φαντάζομαι αν το "παίζω" κάπως, θα πρεπε να σεβαστεί το γεγονός ότι παρακαλέσαμε να μην ξαναγραφτεί κάτι άσχετο στην ήδη έκρυθμη κατάσταση στο θέμα στην hi-end.

Ντίνο κι εμείς σ' ευχαριστούμε κι ας σου ανοίξαμε όχι μόνο την πόρτα του φόρουμ αλλά και του σπιτιού μας.....

δηλαδή να θεωρώ ότι μου κάνετε κ χάρη που με αφήνετε κ μπαίνω στο φόρουμ?

μπορει να μην ''κολαω στην συζητηση'' αλλα στεναχωριεμαι οταν βλεπω τετοιες διαφωνιες!

και μου κανει εντυπωση που στην hi-end συμβαινουν συχνα!

γιατι βρε παιδια?

Τάσο αυτό γίνεται για πολλοστή φορά και για αυτό τον λόγο εγώ έγραψα για 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Καταλαβαίνουμε όλοι νομίζω ότι η δουλειά σας σαν διαχειριστές είναι ήδη αρκετά δύσκολη γι' αυτό και εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε την κατάσταση όπως μπορούμε.

Κάποιες φορές και εμείς περνάμε λίγο τα όρια, αλλά νομίζω ότι όλα αυτά μπορούν να λυθούν πολύ απλά χωρίς να φτάνουμε στο σημείο που έφτασε ο Ντίνος.

Και το λάθος δεν είναι μόνο του Ντίνου.....

αυτά...

Ηρεμια παιδια :violent-smiley-011:

50 θεση θα ειμαστε αυριο :food-smiley-005:

Μπράβο μας, αλλά για αυτόν και για πολλούς άλλους λόγους είμαστε εκεί.

Κατά τα άλλα ήρεμοι ήμαστε, έχει και δροσούλα...

Θελω να ρωτησω τη διαχείριση γιατι δε διαγραφει τα post για τη Μισιρλου που μπηκαν στο θεμα για το Χατζηγιαννη. Ως παραδειγμα το φερνω αλλα μπορω να αναφερω αλλα 200 αναλογα!