supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
το πρότυπο που προβλήθηκε στην τιβί για τα δικά σας μάτια ήταν πρότυπο ηλεκτρονικού ανωτάτης σχολής ή παραγιού ηλεκτρολόγου diy?
δεν νομίζω ότι λέει αυτό η διαφήμιση.
Η διαφήμιση λέει (να το πω χύμα): ξεχάστε τα μηχανηλίκια και δικηγορηλίκια και πάτε να γίνετε μαστοράκια, υδραυλικάκια, κομμώτριες, πλακοραφούδες, μανταρίστρες, γκαρσόνια και καθαρίστριες σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Και επειδή δεν θα βγάζετε τα προς το ζειν θα μπορείτε να τρέχετε στα συσσίτια και στα κοινωνικά παντοπωλεία.
το πρότυπο που προβλήθηκε στην τιβί για τα δικά σας μάτια ήταν πρότυπο ηλεκτρονικού ανωτάτης σχολής ή παραγιού ηλεκτρολόγου diy?
Kαι μένα αυτό το σενάριο μου βγήκε , και ο λούστρος παιδί μου καλός είναι , όλοι θεωρητικοί θα γίνουμε ?
απλά πράγματα ,,οπως το 50 και το 60 .. έχεις φράγκα λακαμα ? έχεις μόρφωση ,, δεν έχεις ? λουστράκος αγορίνα μου ,,
πέντοδο κόιταγε πιτσιρικάς ?![]()
Συζητάμε τι επιδιώκει και που το πάει όλα αυτά τα χρόνια το υπουργείο και συνολικά οι κυβερνήσεις που οδήγησαν την νεολαία,στην μαζική ανεργία,στα σημερινά αδιέξοδα και στην απελπισία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.