Τομέας High-end "αμπελοφιλοσοφίας"!!!!

THANOS77

Senior Member
11 January 2007
348
Προτείνω την ενότητα High-end να της αλλάξετε το όνομα και να την ονομάσετε Ενότητα ονειροπόλων και φιλοσοφικών αναζητήσεων.....!!!

Δεν το λέω χλευαστικά για να μην παρεξηγηθώ αλλά έχω την εντύπωση ότι πολύ απλά τα θέματα διαφεύγουν κατά πολύ του σκοπού τον οποίο καλείται να καλύψει το εν λόγω τμήμα του φόρουμ....

Τα τελευταια 10-20 ποστς ,περαν κάποιων εξαιρέσεων, αφορούν φιλοσοφικές αναζητήσεις του καθενός, επιθυμίες, συζητήσεις για κάθε τι εκτός από το αντικείμενο...νομίζω ότι όλοι πάνε εκεί και βγάζουν τον πόνο τους....

Μπορεί να κάνω και λάθος..απλά εγώ έτσι το εισπράττω...αν κοιτάξετε τα θέματα των τελευταίου μήνα και λίγο πιο πριν, είναι ευδιάκριτο ότι ¨πετιέται¨μέσα ότι καπνίσει στον καθένα...

Εγώ δυστυχώς δεν συμμετέχω στις συζητήσεις γιατί δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου αλά μπαίνω συχνά για να διαβάζω και να μαθαίνω από έμπειρους ανθρώπους του χώρου..απλά κουράστηκα να διαβάζω κάθε σκέψη , για να μην χρησιμποποιήσω καμία αρνητική λέξη για αυτό το ίδιο...., που δεν σχετίζεται καθόλου με το High-end....

Θα ήθελα παρακαλω και την δική σας γνώμη....
Ευχαριστώ.

ορισμένες φορές οι έμπειροι άνθρωποι θέλουν να βρούν ένα μέρος να πουνε τον πόνο τους...

κατά τα άλλα ελεύθερο forum είναι.

Αυτό τώρα τι είναι ?
ειρωνεία ?
γιατί αν το δούμε έτσι και το ίδιο το thread ειρωνεία είναι και απαξίωση των απαντήσεων και των προβληματισμών των μελών πάνω στο χόμπυ τους.

Εγώ απάντησα σοβαρά.

Το που θα καταλήξει μιά συζήτηση που αφορά σε ένα καθαρά προσωπικό θέμα ασχολίας και αφιέρωσης υπέρμετρα μεγάλου χρηματικού ποσού και προσωπικού χρόνου εξαρτάται από τα ίδια τα μέλη.

Αυτό τώρα τι είναι ?
ειρωνεία ?
γιατί αν το δούμε έτσι και το ίδιο το thread ειρωνεία είναι και απαξίωση των απαντήσεων και των προβληματισμών των μελών πάνω στο χόμπυ τους.

Εγώ απάντησα σοβαρά.

Το που θα καταλήξει μιά συζήτηση που αφορά σε ένα καθαρά προσωπικό θέμα ασχολίας και αφιέρωσης υπέρμετρα μεγάλου χρηματικού ποσού και προσωπικού χρόνου εξαρτάται από τα ίδια τα μέλη.

Συγνωμη...με χαμηλωμενη την κεφαλη ζητω συγνωμη ....

Απλως διαβασα αυτο το θεμα μετα το κραξιμο της fedra (και το κλειδωμα )..και μου φανηκε εξαιρετικα αστειο !!

Παντως τοσα μαζεμενα ποστ ειρωνιας απο super moderator ειχα καιρο να δω !!

Μου αρεσει και η υπογραφη σου..σχεδον συναγωνιζεται τη δικια μου !!

Παιδια ζητω συγνωμη..εγω φταιω..ειμαι απαραδεκτος(το εχω αποδειξει πολλες φορες )..αλλα μολις διαβασα το ελευθερο φορουμ..δεν κρατηθηκα :flipout::flipout::flipout:

Το φόρουμ είναι ελεύθερο.
Είπε τη γνώμη της και άλλοι είπαν την δική τους.
Η ελευθερία του αποδεικνύεται από την ύπαρξη των δικών σου σχολίων μαζί με των άλλων.

ειρωνικά δεν ήταν τα δικά μου ... κάθε άλλο. - βρες μου ένα...

Και κάτι άλλο:
τον συνειρμό περί ελεύθέρου φόρουμ με το θέμα το άλλο τον κάνεις μόνος σου και αυθαίρετα.

Η ελευθερία που αναφέρομαι εγώ συνίσταται στο ότι κάποιοι θέλουν να φιλοσοφήσουν και να ξορκίσουν το χόμπυ τους. Και είναι ελευθερία και δικαίωμά τους, ενώ κάποιος τους ειρωνεύεται (χωρίς να θέλει να χλευάσει...) ότι πρέπει η κατηγορία να μετονομαστεί σε κατηγορία ονειροπόλων.

και όσον αφορά στο super moderator.

ο τίτλος δεν σημαίνει τίποτα.
απλά επειδή είχα ζητήσει από το τεχνικό τμήμα να μην αναγράφεται το "πρόεδρος" βρέθηκε ως μόνη εναλλακτική το super moderator.

3ον
το θέμα της υπογραφής ...άστο καλύτερα..
Δεν μπορείς να καταλάβεις.

είναι κατι προσωπικό μεταξύ δυό ανθρώπων.

(και μη χαίρεσαι ότι συναγωνίζεται η υπογραφή μου την δική σου)

3ον
το θέμα της υπογραφής ...άστο καλύτερα..
Δεν μπορείς να καταλάβεις.

είναι κατι προσωπικό μεταξύ δυό ανθρώπων.

(και μη χαίρεσαι ότι συναγωνίζεται η υπογραφή μου την δική σου)

Μα ειπα ειμαι απαραδεκτος...απλως δεν προλαβα να πω τη γνωμη μου σε εκεινο το θεμα (που κλειδωσατε αφου πρωτα κραξατε ) και την λεω τωρα...:flipout::flipout:

Εξαλλου η ειρωνια επιτρεπεται..αν δεν κανω λαθος.Οσο για την υπογραφη..επαψες να εισαι πια cool guy ...αν και φιλος της μουσικης.Αλλα ειπαμε ο καθενας τη γνωμη του λεει..:flipout:

1. το θέμα δεν κλειδώθηκε κατόπιν συμφωνίας (πχ κάτσε να κράξουμε και μετά κλείδωσέ το...). Πραγματικά ώρες ώρες είναι απίστευτα τα σενάρια που βάζετε με το μυαλό σας ορισμένοι...
2. Προς μεγάλη σου χαρά ήδη είναι ξεκλείδωτο ! (και πάλι χωρίς καποια συμφωνία)
3. Δεν ξέρω αν είμαι cool ή αν αυτό -και κατά πόσον- σχετίζεται ή πρέπει να σχετίζεται με την υπογραφή μου. Στο θέμα αυτό νομίζω ότι κάτι (ή πολλά) έχεις καταλάβει λάθος.
4. Οι γνώμες λέγονται.

καλό βράδυ σε όλους

Meletov έχεις καθόλου ιδέα με τι άνθρωπο τα έβαλες?

Όσο κι αν δεν σου αρέσει, το φόρουμ παραμένει ελεύθερο όπως ήταν πάντα. Μόνο κάποιες στιγμές ξαποσταίνει... για λίγο, ελάχιστο χρόνο, στιγμιαία.

Γράφτα κάπου (ακόμα κι εκεί) αρκεί να τα θυμάσαι.

Χμμμμ, ελεύθερο, ξαποσταίνει, για λίγο, ελάχιστο χρόνο, στιγμιαία.

Όσο κρατάει ένα BAN (μία εβδομάδα), λέω εγώ.

Meletov έχεις καθόλου ιδέα με τι άνθρωπο τα έβαλες?

Όσο κι αν δεν σου αρέσει, το φόρουμ παραμένει ελεύθερο όπως ήταν πάντα. Μόνο κάποιες στιγμές ξαποσταίνει... για λίγο, ελάχιστο χρόνο, στιγμιαία.

Γράφτα κάπου (ακόμα κι εκεί) αρκεί να τα θυμάσαι.

Οχι Κωστα δεν ξερω με τι ανθρωπο τα εβαλα.Αν και αυτο καπως σαν απειλη μου μοιαζει ..τουλαχιστον ετσι οπως ειναι διατυπωμενο.Αν ελευθερια ειναι ελευθερια να ειρωνευομαστε τις επιλογες ενος νεου μελους τοτε ναι το φορουμ ειναι εντελως ελευθερο .Τι να γραψω...αυτα εξαλλου τα ξερω απεξω και ανακατωτα , και εγω ο ιδιος .

Αλλα εξαιτιας της θεσης μερικων , και της πορειας τους εδω ..περιμενεις αλλα πραγματα...αλλα δεν πειραζει..ολοι κοινοι θνητοι ειναι εξαλλου..ακομα και οι συντονιστες και οι super moderator.

Υ.Γ Δε πειραζει ελπιζω που βγηκα οff topic..εξαλλου δεν εχουμε φτασει στα 200 ποστ ακομα....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Προτείνω την ενότητα High-end να της αλλάξετε το όνομα και να την ονομάσετε Ενότητα ονειροπόλων και φιλοσοφικών αναζητήσεων.....!!!

Με την ίδια φιλοσοφία προτείνω την ενότητα "Παρουσιάσεις δίσκων" να την αλλάξετε σε "Παρουσιάσεις δίσκων που αρέσουν στους παλιούς". :ADFADF1:

Απάντηση: Re: Τομέας High-end "αμπελοφιλοσοφίας"!!!!

Με την ίδια φιλοσοφία προτείνω την ενότητα "Παρουσιάσεις δίσκων" να την αλλάξετε σε "Παρουσιάσεις δίσκων που αρέσουν στους παλιούς". :ADFADF1:

+1

Οχι Κωστα δεν ξερω με τι ανθρωπο τα εβαλα.Αν και αυτο καπως σαν απειλη μου μοιαζει ..τουλαχιστον ετσι οπως ειναι διατυπωμενο.Αν ελευθερια ειναι ελευθερια να ειρωνευομαστε τις επιλογες ενος νεου μελους τοτε ναι το φορουμ ειναι εντελως ελευθερο .Τι να γραψω...αυτα εξαλλου τα ξερω απεξω και ανακατωτα , και εγω ο ιδιος .

Αλλα εξαιτιας της θεσης μερικων , και της πορειας τους εδω ..περιμενεις αλλα πραγματα...αλλα δεν πειραζει..ολοι κοινοι θνητοι ειναι εξαλλου..ακομα και οι συντονιστες και οι super moderator.

Υ.Γ Δε πειραζει ελπιζω που βγηκα οff topic..εξαλλου δεν εχουμε φτασει στα 200 ποστ ακομα....:flipout::flipout::flipout::flipout:

Δεν είναι απειλή βρε Meletov. Ο Δημήτρης είναι από τους λίγους μετρημένους που έχουν δώσει πολύ χρόνο από τη προσωπική τους ζωή για να οργανωθεί το στέκι αυτό και συνάμα από τους σπάνιους χαρακτήρες που κοσμούν το φόρουμ. Προσωπικά δεν μπορώ να βρω τίποτα μεμπτό που να αφορά τη προσωπικότητά του και είμαι χίλια τα εκατό βέβαιος ότι αν τύχει να γνωριστείτε θα έχεις την ίδια άποψη.

Όσο αφορά τις ειρωνίες απέναντι σε μέλη και τα λοιπά, θα σου πω ότι τελευταία μερικοί κινούνται πολύ ύποπτα από το συνηθισμένο. Όταν ακόμα δεν έχουμε αποστηθήσει τα ψευδώνυμά τους καλά καλά και εκστομίζουν κριτικές για άλλα μέλη, για δήθεν ελιτισμό, για δήθεν ψευδοδημοκρατία της γνώμης και τέτοια, είμαι βέβαιος ότι από κάπου προέρχονται και είναι στοχευμένες ενέργειες. Σταματάω εδώ γιατί δεν χρειάζεται να πω περισσότερα για το θέμα αυτό.

Από το 2003 που είμαι μέλος εδώ, σίγουρα υπήρξαν φαινόμενα αδικιών κατά μελών ή άνισης μεταχείρισης κατά καιρούς κι αυτό κυρίως οφειλόταν σε προσωπικές συμπάθειες ή ακόμα και φιλίες. Αυτά όμως ήταν ΠΑΝΤΑ σε περιορισμένη συχνότητα. Εκείνο που διέπει τη παρέα όλου του φόρουμ διαχρονικά, είναι η πλάκα και η κοινή ενασχόληση με τα χόμπυ. Οι γνώμες υπάρχουν για να διαφωνούμε. Και ακούγονται όλες, να είσαι βέβαιος για αυτό.

όσο κανείς δεν θα πιάνει το πληκτρολόγιό του να γράψει παρουσιάσεις δίσκων που αρέσουν στους νέους θα διαβάζετε ό,τι άλλο σας σερβιριστεί εκεί μέσα.

το έχουμε πει επανειλημμένα:
απ έξω απ το χορό ....

όσο κανείς δεν θα πιάνει το πληκτρολόγιό του να γράψει παρουσιάσεις δίσκων που αρέσουν στους νέους θα διαβάζετε ό,τι άλλο σας σερβιριστεί εκεί μέσα.

το έχουμε πει επανειλημμένα:
απ έξω απ το χορό ....

μην τους λές τέτοια αρχηγέ: βαριούνται να γράφουν τα παιδιά. άσε που ...έρχεται και καλοκαιράκι :BDGBGDB55:

Δεν λέω, έχεις κάποιο δίκιο σε αυτό που λες...
Όταν όμως βλέπει κάποιος "νέος" να γράφεται μία παρουσίαση και να πετάγονται όλοι οι παλιοί και να κάνουν τη παρουσίαση flamewar κάπου κωλύεται.
Πολλές φορές π.χ. σκέφτηκα να γράψω για κάποια CD που αγόρασα.
Δεν θα ήθελα όμως με τίποτα να βρεθώ σε μία κατάσταση όπου θα αρχίσουν να κρίνουν εμένα για τη μουσική που ακούω. Σαν αποτέλεσμα η μουσική κατηγορία για κάποιους είναι "τζιζ".
Αν αρχίζουμε να κρίνουμε τα πάντα σύμφωνα με τα δικά μας γούστα θα χαθεί η μπάλα.
Έχω αγοράσει CD για το οποίο διάβασα διθυραμβικά σχόλια από όσους έγραψαν στο thread και για μένα είναι ίσως το χειρότερο cd που έχω αγοράσει ποτέ μου (Burial - Untrue).
Δεν νομίζω ότι ήμουν ο μόνος. Σίγουρα δεν άρεσε και σε άλλους, αλλά αν βγουν και το πουν θα αρχίσει ένας πόλεμος.

Οπότε αναγκαστικά και μη, δημιουργούνται κλίκες. Προσοχή, δεν το λέω για να υποτιμήσω κάποιον, ούτε είναι κακό να δημιουργούνται αυτές οι παρέες.
Πρέπει όμως από την άλλη η μία παρέα να σέβεται την άλλη και να μην καταλήξει το forum μία ιντερνετική έκδοση Μανίνας-Κατερίνας με στρατόπεδα Bon Jovi VS Europe.
Μουσική ακούνε και οι ροκάδες, μουσική οι καρεκλάδες, μουσική και οι γαβγάδες! Θα πρέπει να μαζευτούν οι ροκάδες και να την πέφτουν σε κάθε παρουσίαση δίσκου κλασικής μουσικής;