TOP 5 Horror/Thriller Movies

Re: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

Η μόνη σκηνή που με κάνει να τα κάνω πάνω μου, είναι η σκηνή του Ψυχώ στο τέλος της ταινίας (και όχι αυτή στο ντους). Εκεί πραγματικά ανατριχιάζω.

Τώρα άλλες δύο ταινίες με έχουν κάνει και έχω φοβηθεί. Ο Εξορκιστής του Φριντκιν, και το μωρό της Ρόζμαρι του Πολάνσκι. Κάτι Saw, και άλλα τέτοια σπλάτερ μόνο γέλια μου προκαλούν.

Απάντηση: TOP 5 HORROR/THRILLER MOVIES

Event Horizon, Alien, The Shining, The Exorcist, Silence of the Lambs, Vertigo, North by Northwest.......

Για εμένα θρίλλερ είναι αυτά που δεν χρειάζονται μόνο σφάξιμο. Φίλε Tάσο τα Saw και Hostel τα θεωρώ άθλεια και αστεία. Βασίζονται μόνο στο να σοκάρουν.
Ά και να μην ξεχάσω το κορυφαίο και χωρίς budget, The cube

+ Συμφωνω

.

Το καλύτερο θρίλερ που είδα τελευταία είναι το Βuried. Αν τα νεύρα σας αντέχουν σε 90 λεπτά σκληρής αγωνίας, πρέπει να το δείτε!

Περα απο τις ταινιες που εχουν αναφερθει ειναι και μια που εμενα προσωπικα σε καποιες φασεις με εκανε να αναρωτιεμαι αν θα ξανακανω scuba.Ειναι αυτη με το ζευγαρι που μενει πισω.Αγριος ωκεανος νομιζω πως λεγεται.

1.A Nightmare on the Elm street
2.The thing
3.The exorcist
4.The shining
5.The Fog

Οχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά :SFGSFGSF:

1.Christine
2.Poltergeist
3. Night of Living Dead
4.Drag me to Hell
5.Wrong Turn.

Βέβαια ο τίτλος είναι κάπως "περιοριστικός"!!

Περα απο τις ταινιες που εχουν αναφερθει ειναι και μια που εμενα προσωπικα σε καποιες φασεις με εκανε να αναρωτιεμαι αν θα ξανακανω scuba.Ειναι αυτη με το ζευγαρι που μενει πισω.Αγριος ωκεανος νομιζω πως λεγεται.

την ειχα δει.... δεν με ειχε συγκλονισει αλλα κ μονο στην ιδεα οτι μπορει να σου συμβει τραβαγες ενεσεις!!!!!!

εγω ειμαι φαν του hostel all the way!!! Ειδικα οταν το πρωτοειδα εμενα και σλοβακια μιλαμε εψαχνα να βρω που ηταν αυτο το μερος χαχαχαχαααα!!!! :flipout:

Βλέπω ότι πολλοί από σας αναφέρονται στην ταινία «Η 6η αίσθηση» και κανένας δεν αναφέρει την υποτιμημένη (από άσχετους) ταινία «Carnival of Souls».
Για την ταινία αυτή έχω γράψει μερικά και την έχω παρουσιάσει εδώ.
Οι υπότιτλοι που έχω μεταφράσει θα τους βρείτε εδώ.
Σημειωτέον ότι στο έργο αυτό έχουμε μία από τις φοβερότερες ανατροπές στη ιστορία του κινηματογράφου.

Να συμπληρώσω ότι οι υπότιτλοι είναι τελείως συγχρονισμένοι με την έκδοση της "Criterion

these i love :
Alien (1979)
The Shining (1980)
Diabolique (1955)
The Thing (1982)
Nosferatu (1922)
Faust (1926)

Πραγματι την ειχα δει σινεμα πρωτη προβολη και ειχα σοκαριστει 20 χρονια πισω ? δεν θυμαμαι!

Επειδή τα καλά θρίλερ/τρόμος (τα περισσότερα) υπόθηκαν στη λίστα του φόρουμ. Προσθέτω μερικά που αξίζει να δείτε όσοι δεν τα έχουν δει. Ρωτήστε με prive για περισσότερα... Ξεκινάμε (συγχωρείστε με αν κάποιες από τις ταινίες που παραθέτω υπόθηκαν νωρίτερα)

Martyrs (ταινιάρα για γερά στομάχια και με νόημα, "makes SAW look like Sesame Street" -NY POST)
Inside (εξαιρετικό γαλλικό, δυνατό)
The Texas Chainsaw Massacre (το κλασίκό του 74)
The Collector (συμπαθητικό, συνδιάζει Saw με.. Home Alone)
The Tortured (χωρίς σχόλια)
A Serbian Film (ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΤΕ αν δεν είστε έτοιμοι για το πιο σοκαριστικό έργο στην ιστορία του σινεμά)
Eden Lake (δυνατή ταινία με "ζευγαράκι")
Cannibal Holocaust (ταινία με νόημα, με πολλές δυνατές σκηνές)
Hush (του 2009, θυμίζει το Spoorloos του 1988)
The Entitled (καινούργιο με Ray Liotta)
Timber Falls (για ένα βραδάκι με την κοπέλα/γυναίκα σας καλό είναι)
5150 Rue des Ormes (γαλλικό πολύ καλό και σχετικά πρόσφατο)
The Devil's Backbone (Ισπανικό Del Toro)
Dead Silence (από τον σκηνοθέτη του Saw, James Wan, σε άλλους άρεσε, σε άλλους όχι.. εγώ πέρασα όμορφα)
I Spit on your Grave (το παλιό θεωρείται κλασικό, ωστόσο το remake έχει φόνους που θα ζήλευε και ο Jigsaw, ωραία ταινία/ΜΟΝΟ για σπλατεράδες)
Mother's Day (άλλο ένα remake με την εξαιρετική Rebecca De Mornay, πολύ καλό)
Black Water (βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ρεαλιστική σκηνοθεσία)
Trick R Treat (δεν θα το χαρακτήριζα "ταινία τρόμου" αλλά είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΌ! 4 ιστορίες το Halloween ξετυλίγονται σε ρυθμούς Pulp Fiction)

Αυτά τα ολίγα... "άγνωστα" εργάκια για την ώρα... το MARTYRS είναι "must see"... για όσους/όσες αντέξουν μέχρι το τέλος

:)

Last edited: