Αλήθεια το post μου, γιατί διαγράφτηκε? Δεν νομίζω
ότι έθιγε κάποιον ή κάποια κατάσταση, ίσα - ίσα που έκανα χιούμορ και
ζήτησα ψυχραιμία γιά να συνεχιστεί όμορφα η συζήτηση!!!
Αν εμφανιστει αλλο ενα μηνυμα με το υφος του παραπανω, θα παρω τα μηχανηματα με ενα δυο φιλους να τα ακουσουμε μονοι μας.
Τι να πω, λες και εχω καποιο κερδος απο την ολη ιστορια.
Καποιοι εχετε πραγματικα σοβαρο προβλημα.
Καποιοι εδω μεσα πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι ο ανθρωπος δεν παει να αποδειξει τιποτα και σε κανενα . Απλως προσπαθει να συγκρινει στο συστημα του μερικα κορυφαια μηχανηματα με μια παρεα ανθρωπων που θελουν να ακουσουν και αυτοι τις τυχον διαφορες τετοιων μηχανηματων. Δε παει να γραψει διατριβη, να ακουσει θελει....
Για επιστημονικες συγκρισεις με μια πιο "σοβαρη" μεθοδολογια κανονιστε κανα αλλο event....
Αν θέλει να κάνει συγκρίσεις καλώς να τις κάνει.
Αν όμως θέλει να διατυμπανίσει ένα κορυφαίο παγκοσμίως τυφλό τεστ που μάλιστα θα μας παραπέμπει και σε ξένα φόρα (που ήδη έχουν παρακολουθήσει 130 άτομα και έχει φτάσε στα 170 ποστς, και να βγούν συμπεράσματα που μπορεί να θίξουν ονόματα ακριβά (και φθηνά) και επαγγελματίες τότε το τυφλό τεστ πρέπει να γίνει σωστά.
Από τη δική μου πλευρά και την όποια εμπειρία έχω από παρόμοιες καταστάσεις προσπαθώ να βοηθήσει να γίνει σωστά το τεστ αυτό και να μη γίνουμε όλοι ρεζίλι.
Άλλο το να λέμε ότι θα ακούσουμε και θα περάσουμε την ώρα μας και άλλο δοκιμάζουμε τα καλύτερα...
(αλλά "εσύ μη φέρεις το δικό σου")
Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να γίνει το avclub οικοδεσπότης "τέτοιων" καταστάσεων.
Ο κυριος Παναγιωτιδης υποβαθμιζει και εξευτιλιζει το ολο εγχειρημα απο την αρχη. Καπου κατανταει κουραστικο.
Eμπειρια απο τετοια μηχανηματα και καταστασεις δεν εχεις. Μην ανησυχεις αν γινουμε ρεζιλι δεν θα αναφερω το ονομα σου. Αν δεν σου αρεσει η ιδεα πες μου επισημα ως avclub οτι θες να σταματησει εδω το θεμα.
Αν θέλει να κάνει συγκρίσεις καλώς να τις κάνει.
Αν όμως θέλει να διατυμπανίσει ένα κορυφαίο παγκοσμίως τυφλό τεστ που μάλιστα θα μας παραπέμπει και σε ξένα φόρα (που ήδη έχουν παρακολουθήσει 130 άτομα και έχει φτάσει στα 170 ποστς), και να βγούν συμπεράσματα που μπορεί να θίξουν ονόματα ακριβά (και φθηνά) και επαγγελματίες τότε το τυφλό τεστ πρέπει να γίνει σωστά.
Από τη δική μου πλευρά και την όποια εμπειρία έχω από παρόμοιες καταστάσεις προσπαθώ να βοηθήσω να γίνει σωστά το τεστ αυτό και να μη γίνουμε όλοι ρεζίλι.
Άλλο το να λέμε ότι θα ακούσουμε και θα περάσουμε την ώρα μας και άλλο δοκιμάζουμε τα καλύτερα...
(αλλά "εσύ μη φέρεις το δικό σου")
Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να γίνει το avclub οικοδεσπότης "τέτοιων" καταστάσεων.
...το χαίρεσται...
γράφεται με "ε"
καλό σας βράδυ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.