Top CD Players Blind Shoot-out

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Top CD Players Blind Shoot-out

Αλήθεια το post μου, γιατί διαγράφτηκε? Δεν νομίζω
ότι έθιγε κάποιον ή κάποια κατάσταση, ίσα - ίσα που έκανα χιούμορ και
ζήτησα ψυχραιμία γιά να συνεχιστεί όμορφα η συζήτηση!!!

Μόνο του, δεν έστεκε λογικά, Γιάννη.

Όποτε κάνουμε ξεκαθάρισμα flames, κόβουμε και τα σχόλια σ' αυτά.

Re: Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Αν εμφανιστει αλλο ενα μηνυμα με το υφος του παραπανω, θα παρω τα μηχανηματα με ενα δυο φιλους να τα ακουσουμε μονοι μας.

Τι να πω, λες και εχω καποιο κερδος απο την ολη ιστορια.

Καποιοι εχετε πραγματικα σοβαρο προβλημα.

Καποιοι εδω μεσα πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι ο ανθρωπος δεν παει να αποδειξει τιποτα και σε κανενα . Απλως προσπαθει να συγκρινει στο συστημα του μερικα κορυφαια μηχανηματα με μια παρεα ανθρωπων που θελουν να ακουσουν και αυτοι τις τυχον διαφορες τετοιων μηχανηματων. Δε παει να γραψει διατριβη, να ακουσει θελει....

Για επιστημονικες συγκρισεις με μια πιο "σοβαρη" μεθοδολογια κανονιστε κανα αλλο event....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Καποιοι εδω μεσα πρεπει επιτελους να καταλαβουν οτι ο ανθρωπος δεν παει να αποδειξει τιποτα και σε κανενα . Απλως προσπαθει να συγκρινει στο συστημα του μερικα κορυφαια μηχανηματα με μια παρεα ανθρωπων που θελουν να ακουσουν και αυτοι τις τυχον διαφορες τετοιων μηχανηματων. Δε παει να γραψει διατριβη, να ακουσει θελει....

Για επιστημονικες συγκρισεις με μια πιο "σοβαρη" μεθοδολογια κανονιστε κανα αλλο event....

+1 για απαντηση στον φιλο Macmod και Guybrush!

Eπαναλαμβανω οτι μαζευομαστε 10 φιλοι να ακουσουμε καποια cd player.

Αν απαντουσα σε ολα αυτα που εχω ακουσει σε αυτο το thread θα ειχε γινει Βιετναμ.

Ο κυριος Παναγιωτιδης υποβαθμιζει και εξευτιλιζει το ολο εγχειρημα απο την αρχη. Καπου κατανταει κουραστικο.

Και επαναλαμβανω. Ενα χομπιστικο τεστ κανουμε, οχι διατριβη στο Columbia.

Αν θέλει να κάνει συγκρίσεις καλώς να τις κάνει.
Αν όμως θέλει να διατυμπανίσει ένα κορυφαίο παγκοσμίως τυφλό τεστ που μάλιστα θα μας παραπέμπει και σε ξένα φόρα (που ήδη έχουν παρακολουθήσει 130 άτομα και έχει φτάσει στα 170 ποστς), και να βγούν συμπεράσματα που μπορεί να θίξουν ονόματα ακριβά (και φθηνά) και επαγγελματίες τότε το τυφλό τεστ πρέπει να γίνει σωστά.

Από τη δική μου πλευρά και την όποια εμπειρία έχω από παρόμοιες καταστάσεις προσπαθώ να βοηθήσω να γίνει σωστά το τεστ αυτό και να μη γίνουμε όλοι ρεζίλι.

Άλλο το να λέμε ότι θα ακούσουμε και θα περάσουμε την ώρα μας και άλλο δοκιμάζουμε τα καλύτερα...
(αλλά "εσύ μη φέρεις το δικό σου")

Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να γίνει το avclub οικοδεσπότης "τέτοιων" καταστάσεων.

O Μήτσος δεν υποβαθμίζει και δεν εξευτελίζει τίποτα.
Έτσι λειτουργεί. Θα σου προτείνει κάποια πράγματα, είτε σου αρέσουν είτε όχι.

Πού να τον είχες για ακρόαση, να θες μετά να πηδήξεις από το παράθυρο (ή να πετάξεις τα μηχανάκια σου)!

Αλλά, αυτό μου αρέσει στο Δημήτρη. Ότι είναι πάντα ειλικρινής.
Και μη μου λέτε για το ύφος του, τον ξέρω πολύ καλά και δια ζώσης κιόλας. Δεν είχε σκοπό να σε θίξει. Τελεία.

Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Αν όμως θέλει να διατυμπανίσει ένα κορυφαίο παγκοσμίως τυφλό τεστ που μάλιστα θα μας παραπέμπει και σε ξένα φόρα (που ήδη έχουν παρακολουθήσει 130 άτομα και έχει φτάσε στα 170 ποστς, και να βγούν συμπεράσματα που μπορεί να θίξουν ονόματα ακριβά (και φθηνά) και επαγγελματίες τότε το τυφλό τεστ πρέπει να γίνει σωστά.

Από τη δική μου πλευρά και την όποια εμπειρία έχω από παρόμοιες καταστάσεις προσπαθώ να βοηθήσει να γίνει σωστά το τεστ αυτό και να μη γίνουμε όλοι ρεζίλι.

Άλλο το να λέμε ότι θα ακούσουμε και θα περάσουμε την ώρα μας και άλλο δοκιμάζουμε τα καλύτερα...

Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να γίνει το avclub οικοδεσπότης "τέτοιων" καταστάσεων.

Eμπειρια απο τετοια μηχανηματα και καταστασεις δεν εχεις. Μην ανησυχεις αν γινουμε ρεζιλι δεν θα αναφερω το ονομα σου. Αν δεν σου αρεσει η ιδεα πες μου επισημα ως avclub οτι θες να σταματησει εδω το θεμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Ο κυριος Παναγιωτιδης υποβαθμιζει και εξευτιλιζει το ολο εγχειρημα απο την αρχη. Καπου κατανταει κουραστικο.

γιά τον εξευτελισμό έχει αναλάβει ήδη άλλος (και αλλού) το θέμα εργολαβικά.

πού είδες ότι έχω εγώ κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που θα γίνει το
Event? Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ακούσουμε πολλή και καλή
μουσική και επί της ευκαιρίας να δούμε τι κάνουν και κάποια κορυφαία CDP!
Παράλληλα θα μπορέσουμε να κάνουμε ωραία συζήτηση από κοντά και να
ανταλλάξουμε και απόψεις!

Όποια και να είναι τα αποτελέσματα, σε αυτή την κατηγορία τιμής δεν νομίζω κανείς να αγοράσει πριν ακούσει ο ίδιος, κι αν το κάνει είναι άξιος της μοίρας του.Άρα, δεν χρειάζεται τόσο άγχος..

Ο κ. Παναγιωτίδης έχει σίγουρα δίκιο να "αγχώνεται" περί της σωστής στάθμης και καλά κάνει και το ρωτάει γιατί χωρίς αυτό δεν θα είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα.Επίσης θα ρωτούσα εγώ π.χ εάν όλες οι συνδεσμολογίες των πηγών θα είναι balanced ή όχι.Θα προτιμούσα ίδια καλώδια κλπ κλπ.Τώρα περί τέλειου συστήματος, χώρου, προγράμματος κλπ ποτέ τίποτα δεν θα είναι τέλειο γιατί δεν ζούμε σε έναν τέλειο κόσμο.

Πάντως εάν αναλάβει ο I.K το τεχνικό μέρος να παίζουνε όλα στην ίδια στάθμη με πολύμετρο και όχι ντεσιμπελόμετρο (:antlers:) του έχω εμπιστοσύνη.Τότε στο άλλο μεγάλο blind test τα είχε πάει περίφημα το όλο εγχείρημα.

Καλή επιτυχία στο τεστ και αναμένω με περιέργεια..!

Ειναι κριμα γιατι η κατηγορια λεγεται hi-end και με το που εμφανιζεται ενα θεμα ακριβως για αυτο βρισκονται οι γνωστοι αγνωστοι κομπλεξικοι να το κανουν μπαχαλο.

Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια κοινως.

Να τους χαιρεσται.

Re: Απάντηση: Re: Top CD Players Blind Shoot-out

Eμπειρια απο τετοια μηχανηματα και καταστασεις δεν εχεις. Μην ανησυχεις αν γινουμε ρεζιλι δεν θα αναφερω το ονομα σου. Αν δεν σου αρεσει η ιδεα πες μου επισημα ως avclub οτι θες να σταματησει εδω το θεμα.

εσένα η σιγουριά σου θα σε φάει.
από τον τρόπο που θέλεις να οργανώσεις το τυφλό καταλαβαίνω ότι δεν γνωρίζεις (γιά να μην πω δεν έχεις ιδέα). Καλό θα ήταν να ρωτήσεις κάποιον να σε βοηθήσει.

Η ιδέα σου ΕΠΙΣΗΜΑ μου αρέσει.
Αλλά θα γίνει σωστά.
ήδη εδώ μέσα έχω δεί υπαινιγμούς από αρκετούς δυνητικούς συμμετέχοντες και μη, περί μη παρουσίας τους, περί μη δοκιμής μηχανημάτων που προτείνονται και φυσικά δεν βλέπω την παραμικρή προσπάθεια γιά να οργανωθεί όπως πρέπει.
Αυτά τα ερωτήματα που έγραψα δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου έτσι γιά να πω κάτι.

Επίσημα αν το κάνετε χωρίς προδιαγραφή και στο στυλ "τώρα να ακούσουμε αυτό", "πως σας φάνηκε" και "ποιό κερδίζει το Α ή το Γ ?" και αυτό να βαφτιστεί τυφλό τεστ, όχι δεν συμφωνώ.

Και, ναι, περαστικά μου...(που κάθομαι και ασχολούμαι)

...το χαίρεσται...
γράφεται με "ε"

καλό σας βράδυ

Αν όμως θέλει να διατυμπανίσει ένα κορυφαίο παγκοσμίως τυφλό τεστ που μάλιστα θα μας παραπέμπει και σε ξένα φόρα (που ήδη έχουν παρακολουθήσει 130 άτομα και έχει φτάσει στα 170 ποστς), και να βγούν συμπεράσματα που μπορεί να θίξουν ονόματα ακριβά (και φθηνά) και επαγγελματίες τότε το τυφλό τεστ πρέπει να γίνει σωστά.

Από τη δική μου πλευρά και την όποια εμπειρία έχω από παρόμοιες καταστάσεις προσπαθώ να βοηθήσω να γίνει σωστά το τεστ αυτό και να μη γίνουμε όλοι ρεζίλι.

Τι ονοματα να θιξει το τεστ? Και να βγαλει μαπα το EMM Labs για παραδειγμα υπαρχει περιπτωση καποιος που ενδιαφερεται να αγορασει κορυφαιο CD player και δε θα δοκιμασει να το ακουσει στο συστημα του επειδη δεν αρεσε σε 10 ατομα στο blind test?

Αμα του αρεσει του οποιουδηποτε θα το παρει σπιτι του ασχετως τι λενε ολοι οι αλλοι. Λες και θα πληρωσουν αυτοι...

Αμα ηταν να ψωνιζει ο καθενας βαση των τεστ μηχανηματα τετοιας αξιας τοτε θα επεφτε πολυ κλαμα. Δε νομιζω οτι ρισκαρει κανεις τοσα λεφτα χωρις να σχηματισει ο ιδιος αποψη

αν το βγάλει μάπα κόντρα σε ομόσταυλα και δυνατοτήτων δεν τρέχει και τίποτα...
αν όμως τη φάει από κανένα 192...(λέμε τώρα αν) νομίζετε δεν θα τρέξουν δεκάδες να αμφισβητήσουν εκ των υστέρων την εγκυρότητα του τεστ που ξεκίνησε ως υψηλών προδιαγραφών και θα καταλήξει στο "βρε παιδιά, όχι, μιά ακρόαση μεταξύ φίλων ήταν"

Αυτές οι καταστάσεις ΜΟΝΟ κακό κάνουν.

Και πάλι καλό βράδυ

Status
Not open for further replies.