Top CD Players Blind Shoot-out

Status
Not open for further replies.
Είναι απαραίτητο αυτό που προτείνεις με την θέση των ηχείων στον χώρο,
(αν δεν το έχει κάνει ήδη), μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά!!!
Μακάρι να τα λέγαμε από κοντά το ερχόμενο Σάββατο, αλλά θα είμαι
πολύ μακρυά! (διακοπές).

Οταν επιστρέψεις με το καλό, θα έχουμε πολλά θέματα προς συζήτηση, τεχνικά κυρίως που οφείλουμε να εξετάσουμε. Τουλάχιστον να φροντίσουμε για μια αξιοπρεπή παρουσίαση των συσκευών. Ευκαιρία στη συνέχεια να μπούμε και σε θέματα που αφορούν το υλικό ακρόασης καθως και για τα αντίγραφα των πρωτοτύπων CDs που θα πρέπει να αναπαραχθούν σε άριστης ποιότητας gold HHB επαγγελματικά δισκάκια. Η γνώμη μου είναι ότι το πρόγραμμα ακρόασης θα πρέπει να γίνει CD και να φτιάξουμε 6 αντίγραφα ώστε κάθε cd player της δοκιμής να έχει φορτωμένο το πρόγραμμα ακρόασης. Σε μια τυφλή ακρόαση δεν θα πρέπει να ακούγονται τα drives. Κάθε cd player έχει το δικό του χαρακτηριστικό μηχανικό θόρυβο όταν ανοιγοκλείνει το πορτάκι του transport.

Last edited:
και τα μισά από αυτά σε φωτογράφιζαν

χμμ επειδη εγω ειμαι ορεινος και δεν τα παω καλα με τους καμπισιουες οποιο παιδακι θελει ας μου στειλει ενα πιεμι να πουμε το τραλαλα απο κοντα με η και ανευ παρεας

Re: Απάντηση: Top CD Players Blind Shoot-out

Τώρα χωρίς πλάκα. Πριν την τελική ακρόαη καλό θα ήταν να βρούμε την ιδανική θέση των ηχείων στο χώρο σου. Δεν γνωρίζω αν το έχεις ήδη κάνει με κάποια τεχνική. Οταν το επιχείρησα κάποτε, η διόρθωση ήταν τόσο σημαντική που στο τέλος δεν χρειάστηκε καν να ενεργοποιήσω κάποιο μόνιμο ισοσταθμιστή όπου αναγκαστικά θα έπρεπε να μπει στην πορεία του σήματος.
Τέλος πάντων, θα τα συζητήσουμε όλα αυτά από κοντά μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας , ίσως και το ερχόμενο Σάββατο.
Χαχα...Κάτι μου θυμίζει αυτό...Μιχάλη σύστησε τον κύριο στον...πιλότο...You know who...

Οταν επιστρέψεις με το καλό, θα έχουμε πολλά θέματα προς συζήτηση, τεχνικά κυρίως που οφείλουμε να εξετάσουμε. Τουλάχιστον να φροντίσουμε για μια αξιοπρεπή παρουσίαση των συσκευών. Ευκαιρία στη συνέχεια να μπούμε και σε θέματα που αφορούν το υλικό ακρόασης καθως και για τα αντίγραφα των πρωτοτύπων CDs που θα πρέπει να αναπαραχθούν σε άριστης ποιότητας gold HHB επαγγελματικά δισκάκια. Η γνώμη μου είναι ότι το πρόγραμμα ακρόασης θα πρέπει να γίνει CD και να φτιάξουμε 6 αντίγραφα ώστε κάθε cd player της δοκιμής να έχει φορτωμένο το πρόγραμμα ακρόασης. Σε μια τυφλή ακρόαση δεν θα πρέπει να ακούγονται τα drives. Κάθε cd player έχει το δικό του χαρακτηριστικό μηχανικό θόρυβο όταν ανοιγοκλείνει το πορτάκι του transport.

Συμφωνω σε ολα. Αντε να δουμε...

Αυτό είναι το CDR 74 Gold της HHb

31JV1V8CCAL._SL500_AA250_.jpg

χμμ επειδη εγω ειμαι ορεινος και δεν τα παω καλα με τους καμπισιουες οποιο παιδακι θελει ας μου στειλει ενα πιεμι να πουμε το τραλαλα απο κοντα με η και ανευ παρεας

-bye-

Αστείο βρε ήταν. Ούτε εγώ πρόλαβα να διαβάσω τα μηνύματα .

Πολύ καλά! Βέβαια το ιδανικό θα είναι, να υπάρχει και η δυνατότητα άμεσης
εναλλαγής των πηγών, χωρίς να σταματάει η ακρόαση! Μπορεί να βρεθεί
ένας όσο γίνεται πιό pure τρόπος γιά αυτήν δυνατότητα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Top CD Players Blind Shoot-out

Δευτερος πιλοτος μας βρηκε...:flipout:

Αν με δεις κι εμένα με στολή πιλότου θα νομίζεις ότι μόλις βγήκα από F-16 μετά από αερομαχία στον κόλπο της Καλλονής

http://www.lesvosonline.gr/lesvos_gr/Map/places/kaloni/kaloni.htm

Οι νοστιμιές του κόλπου, που πρώτος μελέτησε και κατέγραψε ο Αριστοτέλης και αργότερα οι μαθητές του Θεόφραστος και Φαινίας ο Ερέσιος, - χτένια, κυδώνια, καλόγνωμες, σουπιές καλαμάρια, κουτσομούρες, οι περίφημοι κέφαλοι και οι μοναδικές σαρδέλες - αποτελούν απολαυστική εμπειρία, για τον μερακλή επισκέπτη. Η μεγαλύτερη συγκέντρωση του πλαγκτόν, και η διαφορά θερμοκρασίας σε σχέση με το πέλαγος, συντελούν ώστε τα αλιεύματα του Κόλπου Καλλονής, να έχουν ξεχωριστή ποιότητα.

Tzimisce για κανόνισε καμιά επίσκεψη στο ταβερνάκι, ξέρεις εσύ ...

Last edited:

Γινεται ευκολα αλλα θα πρεπει το ενα player να συνδεθει με RCA και το αλλο με balanced, οποτε μαλλον δεν...

γαμωτο δεν προλαβα τα διαγραμενα
ελπιζω καποτε να βγουν σε βιβλιο

Μήπως σε ένα κλειδωμένο thread(κάτι σαν το trash που έχουν τα PC)
για να τα διαβάσουμε και μείς οι φτωχοί και καταφρονεμένοι που δεν τα
προλάβαμε?
:flipout::flipout:

Υ.Γ Η Copland διαθέτει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο μέτρησης και μάλιστα μας παρέχει τη δυνατότητα παρουσίασης του αποτελέσματος σε γραφική μορφή στον Η/Υ.
Διαθέτει και αυτόματη ισοστάθμιση αλλά δεν θα την χρησιμοποιήσουμε στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το έχω χρησιμοποήσει σαν εργαλείο μέτρησης της απόκρισης συχνοτήτων του συστήματος/χώρου και τα αποτελεσματα παρουσίασης του αποτελέσματος ήταν άριστα.

Μπα!....Τώρα θέλουμε και Copland?:p:p

Aν και να σου πω την αληθεια φιλε Macmod δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος απο την αποψη οτι οι διαφορες θα ειναι εμφανεστατες, το θεμα ειναι να αποφασισουμε ποιο ειναι ποιο σωστο, ποιο καλο, ποιο ευχαριστο πειτε το οπως θελετε..Ποιο μας αρεσει στη τελικη.

Κατι αλλο. Ας πουμε οτι κανουμε ενα A-B. Μπορει να κερδισει το A με 6-0 μπορει να κερδισει και με 4-2. Αυτο ειναι σημαντικο να αναφερερθει στο αποτελεσμα. Ο Internet King ειχε μια ωραια ιδεα, ενα ειδος Knock out.

Τελικα με rca η με XLR θα παιξουμε τα εργαλεια μας??????

Status
Not open for further replies.