thanasis k.
AVClub Addicted Member
Εμεις δεν παιζουμε audiophile xrcd
καλως
και βινυλια 180gr
κακως
Εμεις δεν παιζουμε audiophile xrcd
και βινυλια 180gr
ΚακώςΕμεις δεν παιζουμε audiophile xrcd
Καλώςκαι βινυλια 180gr![]()
Μαρτυράτε μου σε ποιά ταβέρνα θα πάτε, μήπως και περάσω να ακούσω λίγο...ψητό. :FSGSFGS4:
Μολις γυρισα και εγω σκασμενος απο το φαι!!!
Καλά, εσύ τρως και σαν σπουργίτι..:BDGBGDB55:
Ο...Μιχάλης φυσικά,η αφεντομουτσουνάδα μου
Σωστοοοοοοοοοοοος ο μαστοραααααααααςςςςς!!!!!!!!!!:worshippy:Κατά το σαπουνάδα ή κατά το φασολάδα;
Στην προχθεσινή δοκιμή το AMR συγκίνησε το 100% των ακροατών οι οποίοι αν κατάλαβα το προτίμησαν σε σχέση με το Emm Labs ενώ κάποιος απλά δήλωσε ότι θα μπορούσε να ζήσει και με τα δύο χωρίς να δίνει το προβάδισμα στο AMR (όπως το έδωσαν οι άλλοι).
Κατά τα άλλα, γούστα είναι αυτά και αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα player σε αυτή την τιμή το μόνο σωστό που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να τα ακούσει και τα δύο στο ίδιο setup.
Εμένα μου άρεσε και για άλλο λόγο, το γεγονός ότι μπορείς να παίξεις με τις λάμπες και να το φέρεις εκεί που θέλεις!
Άξιος!
Σωστές οι παρατηρήσεις, αλλά μην παραβλέπετε το γεγονός ότι σε άλλο σύστημα, θα υπήρχαν διαφοροποιήσεις στο τελικό αποτέλεσμα!
Κατά τα άλλα, γούστα είναι αυτά και αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα player σε αυτή την τιμή το μόνο σωστό που θα μπορούσε να κάνει θα ήταν να τα ακούσει και τα δύο στο ίδιο setup.
Αν θελουμε "χρωμα" στον ηχο μας (με την καλη εννοια) κοιταμε τα ενισχυτικα μας, οχι την πηγη.
Οι περισσότεροι ακούνε από σύστημα που περιλαμβάνει λυχνίες οπότε το αποτέλεσμα ήταν, για μένα τουλάχιστον, αναμενόμενο.
Αν αρχίσω να γράφω θα γίνω κακός.
Ελπίζω η διαχείριση να επιληφθεί του θέματος.
Ο Μιχάλης δεν έχει μονιτοράτη φιλοσοφία στο σύστημά του, οπότε αυτό είχαμε, με αυτό εκτιμήσαμε...
Αυτό που άκουσα κυρίως σαν διαφορά ήταν σαν να είχε ρυθμίσει τον compressor ο ηχολήπτης πολύ πιο συντηρητικά στο Emm Labs από ότι στο AMR το οποίο έπαιζε αβίαστα και σου έδινε την εντύπωση απουσίας compressor...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.