Τόπο στα νιάτα!

Τακη καλες θεασεις και να απολαμβανεις οτι κανεις απο δω και περα.

ΥΓ

επεσε παντοφλα μπας και γινεις πατερας ρε??

Η μεγάλη προσφορά δικαιούται μεγάλη ξεκούραση. Τάκη, ελπίζω να προλάβεις να δεις καμιά ταινία πριν σε περιλάβουν... άλλες υποχρεώσεις. :D

Τι να πω τώρα εγω γιά την προσφορά του Τάκη στο club ώς διαχειριστής και στις δύο κατηγορίες που έχει περάσει;...μεγάλη και ανεκτίμητη η προσφορά του, και εύχομαι το ίδιο συγκλονιστική να είναι απο εδω και εμπρός στο club ώς μέλος....
Καλή συνέχεια και κυρίως καλή ξεκούραση φίλε.

Τακη εμεις θα τα λεμε κι αλλιως
φαινεται το άγχος σου να με κερδισεις στο tennιs σε κανει να εγκαταλειπεις ενα ενα τα αγαπημενα σου hobbies(προβολεις,htpc,footaround,)

ας όψεται ο ιερος σκοπος σου να παρεις εστω και ενα σετ

καλη ξεκουραση Αρχηγε και επειδη εισαι ενας απο τους ανθρωπους που ετρεξαν τρελλα για αυτον το διαδυκτιακο τοπο

απλα πολυ απλα ...σε ευχαριστουμε

Τάκη σε ευχαριστούμε για ότι έκανες ως τώρα και καλή συνέχεια σε ότι κι αν κάνεις στο μέλλον...-bye-

Εγώ δεν τον ευχαριστώ καθόλου . Ο Τάκης ότι έκανε το έκανε γιατί το γούσταρε πρώτα απ όλα για τον εαυτό του . κάτι που είμαι σίγουρος ότι δεν θα σταματήσει να πράττει και στην συνέχεια σαν απλό μέλος .
Νάσε καλά φίλε και καλή συνέχεια

Τάκη, σου εύχομαι καλή ξεκούραση. Και σ'ευχαριστώ που στήριξες με κάθε τρόπο - και με επιτυχία - αυτό το χώρο, από την εποχή που πρωτοανέλαβες ...

…Τάκη, καλά να είσαι και ένα μεγάλο Thanks για τη προσφορά σου ;) Καλή Συνέχεια !@!

Παιδια, σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια! Ειλικρινα με συγκίνησαν...:worshippy:
Ομως, νομιζω οτι ο Κωστας ο Ποτακιδης επιασε το νοημα καλυτερα απο ολους: Οτι εκανα, το εκανα γιατι γούσταρα! Και τωρα γουσταρω, αλλα δεν εχω τον απαραιτητο χρονο...Θα συνεχισω ομως να ασχολουμαι με τα προβολια, οποτε δεν θα με ξεφορτωθείτε τοσο ευκολα απο αυτη την κατηγορία! :jester:

Εγώ τι να πω;

Ο Τάκης ήταν ο άνθρωπος που όταν ανέλαβε μαζί μου την κατηγορία των προβολέων κατάφερε και συμπλήρωσε όλα τα κενά, λόγω περιορισμένου χρόνου μου, και πήρε στην ‘πλάτη του’ τις μετέπειτα παρουσιάσεις για τα μέλη.

Ανεκτίμητη η προσφορά του σε όλους τους τομείς και επειδή τυγχάνει να είμαστε πολύ καλοί φίλοι, σας υπόσχομαι ότι δεν θα τον ‘αφήσω’ να μας ‘ξεχάσει’.:D

Επίσης μπορεί να σέβομαι απόλυτα την επιθυμία του, αλλά προσωπικά διαφωνώ κάθετα και με λυπεί αφάνταστα η αποχώρησή του.

Εμείς από την πλευρά μας θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμπληρώσουμε τώρα, το δικό του κενό…

Καλή ξεκούραση φίλε and see you around...-bye-

Κωστα ευχαριστω ρε φιλε, αλλα πιστευω ακραδαντα στο "Ουδείς Αναντικατάστατος" !
Η κατηγορία εχει πολλά αξιόλογα μέλη που μπορούν να την ανεβάσουν χωρις να χρειαζεται διαχειριστική "παρέμβαση"...

Έμαθα ο Τάκης αποχώρησε γιατί δέχτηκε πρόταση από την κα. Ελισάβετ για συμμετοχή στο συγκρότημα 'Οι Πάντα Νέοι'.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το ομότιτλο με το παρόν thread single.

:p

ΥΓ Καλώ τον Κοκάρ όπως προβεί στις σχετικές ενέργειες / εικαστική παρέμβαση στην αφίσα του συγκροτήματος.

επειδη ειμαι νεο μελος, δεν με ξερεις,σε ευχαριστω για τις απαντησεις στην τελευταια εκθεση εικονα-ηχος.Σε ειχα ζαλισει με τις ερωτησεις αλλα εσυ τις απαντουσες χωρις :angry:Σε ευχαριστω.