Τόπο στα νιάτα!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τόπο στα νιάτα!

παντα! :ernaehrung004:
Α, δεν ήταν αυτός δλδ που έλεγες ότι σου τα έπρηξε και παραλίγο να τον καρυδώσεις; :p

(πλάκα κάνω, ο Κούλης σε αυτά είναι καλός - από τις λίγες αρετές του :p)

Μια αλλη μου αρετη ειναι η υπερβολικη μου ανοχη σε ενοχλητικα τυπακια σαν του λογου σου! :p

ΥΓ. Βεβαια, οπως ακουγεται, σε κανω παρέα για τα πολύτιμα gigabytes σου... :p :p

Re: Απάντηση: Τόπο στα νιάτα!

Μια αλλη μου αρετη ειναι η υπερβολικη μου ανοχη σε ενοχλητικα τυπακια σαν του λογου σου! :p

ΥΓ. Βεβαια, οπως ακουγεται, σε κανω παρέα για τα πολύτιμα gigabytes σου... :p :p

Καλά έχεις χρόνο για να δεις τα gigabytes του spcav?
Τα στατιστικά του στο "γνωστό" site είναι σκέτη ανατριχίλα ....

Εγώ έχω 1ΤΒ και το λιβανίζω ..... που να βρεθεί χρόνος ......

Δεν κατάλαβα γιατί τον ευχαριστείτε όλοι βρε παιδιά;
Επειδή έτρεχε σαν τον τρελό για να μπορέσει να φτιαχτεί το avclub?
Επειδή έτρεχε σαν τον τρελό να κουβαλάει τα κωλοπισιά του στα τέστ των προβολέων;
Επειδή κάθεται και μας ζαλίσει κάθε λίγο με τα προγράμματα αναπαραγωγής της εικόνας και τα "How to" τους.

Ευτυχώς να λέτε που μας άδειασε τη γωνιά και θα ησυχάσουμε από δαύτον.

Τάκη,κοίταξε να κάνεις κανένα κουτσούβελο τώρα που θα βρεις-ελπίζω-περισσότερο χρόνο. :ernaehrung004:

Δεν κατάλαβα γιατί τον ευχαριστείτε όλοι βρε παιδιά;
Επειδή έτρεχε σαν τον τρελό για να μπορέσει να φτιαχτεί το avclub?
Επειδή έτρεχε σαν τον τρελό να κουβαλάει τα κωλοπισιά του στα τέστ των προβολέων;
Επειδή κάθεται και μας ζαλίσει κάθε λίγο με τα προγράμματα αναπαραγωγής της εικόνας και τα "How to" τους.

Ευτυχώς να λέτε που μας άδειασε τη γωνιά και θα ησυχάσουμε από δαύτον.

Τάκη,κοίταξε να κάνεις κανένα κουτσούβελο τώρα που θα βρεις-ελπίζω-περισσότερο χρόνο. :ernaehrung004:

:earmuffs::earmuffs::earmuffs:

Να σαι καλα ρε Σωκρατη, με εκανες και γελασα πρωινιατικα!:worshippy: