- 17 June 2006
- 49,608
Αχ αυτό το σόλο 'μας' έφαγε...Μια πρόσφατη συνεργασία της κόρης
υπάρχει έλλειψη vocalist εδώ πάνω.εδώ είναι gues
Τι ειναι το πανω?υπάρχει έλλειψη vocalist εδώ πάνω.
Ψάχνουν πολλά γκρουπ και δεν βρίσκουν.
Η drummer έχει σχέση με Γερμανία;
Μια πόλη της Σουηδίας που ζω κάποιες εβδομάδες /μήνες εδώ και 41-42 χρόνια (λόγω συγγενών που βέβαια έφυγαν.)Τι ειναι το πανω?
Ναι. Γερμανιδα ειναι
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
είναι συμμαθήτρια της κόρης στο κονσερβατόριο στην Ολλανδία. Αποφοίτησε πέρσι και η δικιά μου της έκανε φωνητικά στην παράσταση της αποφοίτησηςΤην drummer την είδα και σε άλλο βίντεο χθες.
Τα σχόλια της στο τέλος του βίντεο των 'toto' είναι λες και ακούω τον... ίδιο.
Τελευταία 5 χρόνια ο γιος επέλεξε να σπουδάσει και να ζήσει στην πατρίδα της συζύγου ,(παρόλο που έμενε Ελλάδα μέχρι τέλος Λυκείου) οπότε παρακολουθώ την εξέλιξη του σαν κιθαρίστα.. Πάω στα Live του, βλέπω την αγωνία του και όλα αυτά ξεκίνησαν απ την Έκθεση που τον έφερνα από 12 χρονών ..
και μια και το έφερε η κουβέντα επειδή αύριο πάω "επάνω", η επόμενη παρουσίαση ...θα πάει για Δεκέμβρη. Γιορτινή.... ??Είναι όμως δύσκολη η επιβίωση ενός μουσικού, το θίξαμε και στην παρουσίαση του τεύχους του Ήχου Νο 55 του 1975 που έκανες.
ναι, γενικά μουσικοί στα διάφορα όργανα βρίσκονται, οι φωνές σπανίζουν αν και πάλι στο διαδίκτυο υπάρχει έως και υπερπροσφορά αλλά θέλει δυσκολία να διαλέξεις αυτό που αξίζει και όχι απλώς εντυπωσιάζειΈχουν πρόβλημα και τα 2 γκρουπ που συμμετέχει στην εύρεση γυναικείων φωνητικών και μου λέει ότι το έχουν και άλλοι συνοδοιπόροι..
Ολλανδίαεπάνω; Γερμανία;
εμένα άκουγε μουσική απ' την κούνια (κονσέρβα από μένα που πριν την ενεργοβόρα νυχτερινή δουλειά άκουγα για να προετοιμαστώ με διάφορα πολλά συστήματα),
του έπαιζε βιολί ο πατέρας και μετά οι εκθέσεις όπως είπα.
Καλά να περάσετε και καλό ψάξιμο αν ενδιαφέρεσαι για βινύλια, καθώς έχει αρκετά, όπως εδώ φυσικά.
μια βόλτα και απο εκεί είναι στο πρόγραμμαΊσως πάω ultrecht τον Φεβρουάριο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.