Τώρα τραγουδάμε και...toto !

Μια πρόσφατη συνεργασία της κόρης

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Αχ αυτό το σόλο 'μας' έφαγε...
Προσωπική αντωνυμία που αναφέρεται στην δική μου ιστορία.

υπάρχει έλλειψη vocalist εδώ πάνω.
Ψάχνουν πολλά γκρουπ και δεν βρίσκουν.
Η drummer έχει σχέση με Γερμανία;
Τι ειναι το πανω?

Ναι. Γερμανιδα ειναι

Sent from my SM-G781B using Tapatalk

Τι ειναι το πανω?

Ναι. Γερμανιδα ειναι

Sent from my SM-G781B using Tapatalk
Μια πόλη της Σουηδίας που ζω κάποιες εβδομάδες /μήνες εδώ και 41-42 χρόνια (λόγω συγγενών που βέβαια έφυγαν.)

Τελευταία 5 χρόνια ο γιος επέλεξε να σπουδάσει και να ζήσει στην πατρίδα της συζύγου ,(παρόλο που έμενε Ελλάδα μέχρι τέλος Λυκείου) οπότε παρακολουθώ την εξέλιξη του σαν κιθαρίστα.. Πάω στα Live του, βλέπω την αγωνία του και όλα αυτά ξεκίνησαν απ την Έκθεση που τον έφερνα από 12 χρονών ..

Έπαιξε ρόλο το ότι προέρχομαι από μουσική Οικογένεια (βιολί) και τώρα τον βλέπω να παίζει με καλλιτέχνες που κάποτε θαύμαζα.
Είναι όμως δύσκολη η επιβίωση ενός μουσικού, το θίξαμε και στην παρουσίαση του τεύχους του Ήχου Νο 55 του 1975 που έκανες.
Έχουν πρόβλημα και τα 2 γκρουπ που συμμετέχει στην εύρεση γυναικείων φωνητικών και μου λέει ότι το έχουν και άλλοι συνοδοιπόροι..

Την drummer την είδα και σε άλλο βίντεο χθες.
Τα σχόλια της στο τέλος του βίντεο των 'toto' είναι λες και ακούω τον... ίδιο.

Δύσκολη η επιβίωση ενός μουσικού παντού, γι αυτό τρέμω στην ιδέα να παρατήσει τις σπουδές.
Οι σκηνές όλων των μουσικών αποχρώσεων πάντως εδώ είναι μεγάλες και οι εκδόσεις συχνότατες, αλλά...παρόλη την βοήθεια της πολιτείας ,υπάρχει και το πρόβλημα του μονοπωλίου του αλκοόλ.

Τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλοί μουσικοί από όλες τις χώρες αναγκάζονται να μετακομίζουν εποχικά σε μέρη που υπάρχουν 5άστερα και να 'καταλήγουν' σε ANIMATER (προσωπικά βιώματα)..
Ανερχόμενη δύναμη παγκοσμίως το animation δεν λέω, αλλά δεν παύεις να παίζεις για...'χεσμένους' με το συμπάθιο.

Απ την εδώ διαμονή και λόγω γνωριμιών επηρεάστηκα απ την Grey North Sea Jazz Culture όπου παρακολουθώ σχεδόν εδώ και 3 δεκαετίες .
Εδραιώθηκε σαν μουσικό είδος και το βλέπουν όλοι απ τις κυκλοφορίες, πολλές εκ των οποίων είναι Audioplhile.
Επαναλαμβάνω όμως ότι βγαίνουν μουσικάρες και στις μέρες μας και πως να μην δηλαδή όταν οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει μια κονσόλα και 2 μόνιτορ και να αρχίσει τις συνθέσεις.
Η φωνή είναι δύσκολο να 'βρεθεί' ...

Την drummer την είδα και σε άλλο βίντεο χθες.
Τα σχόλια της στο τέλος του βίντεο των 'toto' είναι λες και ακούω τον... ίδιο.
είναι συμμαθήτρια της κόρης στο κονσερβατόριο στην Ολλανδία. Αποφοίτησε πέρσι και η δικιά μου της έκανε φωνητικά στην παράσταση της αποφοίτησης

Τελευταία 5 χρόνια ο γιος επέλεξε να σπουδάσει και να ζήσει στην πατρίδα της συζύγου ,(παρόλο που έμενε Ελλάδα μέχρι τέλος Λυκείου) οπότε παρακολουθώ την εξέλιξη του σαν κιθαρίστα.. Πάω στα Live του, βλέπω την αγωνία του και όλα αυτά ξεκίνησαν απ την Έκθεση που τον έφερνα από 12 χρονών ..

εμένα είναι τώρα 4 χρόνια "επάνω" με επ αόριστον προοπτική.
κάτι αντίστοιχο, αν και εγώ την πήγαινα εκεί γύρω από 1.5 χρονών....
Είναι όμως δύσκολη η επιβίωση ενός μουσικού, το θίξαμε και στην παρουσίαση του τεύχους του Ήχου Νο 55 του 1975 που έκανες.
και μια και το έφερε η κουβέντα επειδή αύριο πάω "επάνω", η επόμενη παρουσίαση ...θα πάει για Δεκέμβρη. Γιορτινή.... ??

Έχουν πρόβλημα και τα 2 γκρουπ που συμμετέχει στην εύρεση γυναικείων φωνητικών και μου λέει ότι το έχουν και άλλοι συνοδοιπόροι..
ναι, γενικά μουσικοί στα διάφορα όργανα βρίσκονται, οι φωνές σπανίζουν αν και πάλι στο διαδίκτυο υπάρχει έως και υπερπροσφορά αλλά θέλει δυσκολία να διαλέξεις αυτό που αξίζει και όχι απλώς εντυπωσιάζει

επάνω; Γερμανία;

εμένα άκουγε μουσική απ' την κούνια (κονσέρβα από μένα που πριν την ενεργοβόρα νυχτερινή δουλειά άκουγα για να προετοιμαστώ με διάφορα πολλά συστήματα),
του έπαιζε βιολί ο πατέρας και μετά οι εκθέσεις όπως είπα.

Live με άλλα γκρουπ,
υποθέτω ότι θα τραγουδήσει και το καμάρι σου στις εκδηλώσεις για το άναμμα του δένδρου και γενικά στις γιορτινές εκδηλώσεις που στα μέρη αυτά είναι πολλές και ιερές.

Εδώ πάντως ούτε και στο διαδίκτυο βρίσκονται φωνές και γενικά στα ταλέντ σόου πέφτει πολύ .. όργανο.
Οπότε κάποιοι που απελπίζονται, στρέφονται στα φωνητικά.

Για αυτό και τόσες φωνές βγάζουν δίσκους και παίζουν με διαφορετικές μπάντες.

Δύσκολες εποχές πάντως για καλλιτέχνες γενικά.

επάνω; Γερμανία;

εμένα άκουγε μουσική απ' την κούνια (κονσέρβα από μένα που πριν την ενεργοβόρα νυχτερινή δουλειά άκουγα για να προετοιμαστώ με διάφορα πολλά συστήματα),
του έπαιζε βιολί ο πατέρας και μετά οι εκθέσεις όπως είπα.
Ολλανδία

Κατα τα άλλα περίπου τα ίδια και
για τα παρακάτω γενικά συμφωνώ

Διαφορετική χώρα, μουσικά λιγότερο 'ανήσυχη'..έχω πολλούς φίλους και φίλες, πελάτες και μη.
Και παρακολουθώ ότι βγάζουν και εκεί καλές μουσικές, λιγότερο grey.

Επίσης γνωρίζω δύο μπάντες ροκ που ο leader της μιας εκ αυτών με φιλοξένησε στην Gouda.

Απλά η ροκ 'περνάει' περισσότερο εκεί,απ' ότι βλέπω στα live τους..
ποιο ανοικτός σαν λαός και με καλά καταστήματα με Hi End/ Hi Fi.
Έχω πάει περίπου 10 φορές φιλοξενούμενος από επισκέπτες του νησιού.
Επίσης καλές παραγωγές alternative ποπ ,αλλά και αγάπη για την Κλασσική που
Θα έχει την τιμητική της αυτό τον μήνα .
Καλά να περάσετε και καλό ψάξιμο αν ενδιαφέρεσαι για βινύλια, καθώς έχει αρκετά, όπως εδώ φυσικά.
Ίσως πάω ultrecht τον Φεβρουάριο..

Καλά να περάσετε και καλό ψάξιμο αν ενδιαφέρεσαι για βινύλια, καθώς έχει αρκετά, όπως εδώ φυσικά.

πάντα τα τιμώ, κυρίως στο kroese, μια καλή αλυσίδα δισκάδικων
Ίσως πάω ultrecht τον Φεβρουάριο..
μια βόλτα και απο εκεί είναι στο πρόγραμμα

• Like
Reactions: westsound