Αν ήταν αυτή που είχαμε στο συγκριτικό του AVClub (νομίζω αυτή ήταν), είναι πολύ αξιοπρεπής, αλλά δεν τονίζει αυτά που είδαμε όλοι: το μπλεδίζων μαύρο υπό γωνία ........
Δυστυχώς εσύ δεν την είδες την δεύτερη μέρα με ενεργοποιημένο το local dimming, που από λάθος δεν είχε ενεργοποιηθεί την ημέρα που ήσουν εκεί. Τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα. Η απόδοση του μαύρου είναι πολύ καλή, και αυτό το το "μπλεδίζον" είναι ελάχιστα ορατό. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μία πολύ καλή τηλεόραση, με μεγάλο αρνητικό την τιμή της. Στα ίδια χρήματα αγοράζεις καλύτερη και μεγαλύτερη τηλεόραση (plasma φυσικά).
![]()
Αν και εγώ πιστεύω ότι μια σόνυ/σαμσουνγκ 200Hz θα παίζει καλύτερα, το ότι μια τοσιμπα 100Hz θα παίζει καλύτερα από την SV685D είναι υπερβολή.
Α, για αυτό δεν είχε το blooming που είχε στην έκθεση;
Εμένα πάντως μου φάνηκε ότι κοντράριζε σοβαρά την G10. Οπότε αν έπαιζε καλύτερα με το local dimming και δεν είχε το πρόβλημα με το μαύρο, ποια πλάσμα έχεις στο μυαλό σου σε αυτά τα χρήματα;
(Μην ακούσω κούρο, κάτι σε κυκλοφορία παρακαλώ...)
Στις φωτογραφιες που εχεις τραβηξει ομως εχουν αποτυπωθει πανω απο ενα frames... ο χρονος εκθεσης δεν ειναι σωστος...
Δεν ειπα Toshiba , ειπα Sony η Samsung...πχ. W5500 , B650
Το αν ειναι υπερβολη η οχι δεν ξερω , αυτο γραφει και ο Vincent...![]()
Για να αποτυπωθει motion blur πρεπει λογικα ο χρονος εκθεσης να ειναι 1/100 sec ωστε να αποτυπωθει η κινηση ενος frame , αν βαλουμε μεγαλυτερο χρονο εκθεσης δεν ειναι motion blur αυτο αλλα camera blur...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.