Toshiba 32TL933G 3D Smart tv + wifi

Status
Not open for further replies.

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
910
Πωλείται η τηλεόραση του τίτλου σε άψογη κατάσταση. Είναι smart tv με active 3d ελάχιστα χρησιμοποιημένη.
Δίνεται με extra το wifi stick της για λειτουργία widi κτλ!
Μόνο το stick είχε 50 ευρώ αγορά
Επίσης είχε αγοραστεί και ένα ζευγάρι γυαλιά active αλλά είναι ψιλοδιαλυμμένα εκεί που τα είχα βάλει οπότε δεν τα υπολογίζω στην τιμή αν και θα δοθούν μαζί (δεν δίνω άλλα γυαλιά μαζί.. νομίζω 20 ευρώ έχουν τα γυαλιά για να πάρετε)
Πολύ καλή εικόνα, ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα, σαν καινούρια!
Απ όσο ξέρω η εγγύηση κατασκευαστή είναι 2 χρόνια οπότε εφόσον αγοράστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι έχει άλλους 10 μήνες τουλάχιστον εγγύηση (αγορασμένη από Κωτσόβολο)

Πωλείται λόγο μετάβασης σε 40άρα και για κανένα άλλο λόγο :)

Δίνεται στα 260 ευρώ μόνο για παραλαβή από τον χώρο μου στην Νίκαια λόγο όγκου και για δοκιμή φυσικά πρώτα.
TL933_963_front_Pillow_Family.jpg

Για να το κάνουμε πιο δελεαστικό...
Η 3d τηλεόραση μαζί με τον 3d media player από εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php/120126-Himedia-900a
και τα 2 μαζί στα 300 ευρώ :) Παρακαλώ χωρίς παζάρια σε αυτή την τιμή και όπως γράφω μόνο για παραλαβή από τον χώρο μου :)

Πάμε στα 240 η τηλεόραση να φεύγει χωρίς παζάρια όμως σε αυτή την τιμή!

Αν κάποιος την θέλει με τον 3d media player τότε πακέτο και τα 2 στα 280 :stunned:

Μιας και ο player είναι κρατημένος για την ώρα, θα κάνω μια τελική τιμή για την τηλεόραση στα 220 ευρώ!!!
Η τιμή είναι τελική και χωρίς κανένα παζάρι (στα οποία δεν θα απαντήσω) και για παραλαβή από τον χώρο μου.

Status
Not open for further replies.