Πωλείται η τηλεόραση του τίτλου σε άψογη κατάσταση. Είναι smart tv με active 3d ελάχιστα χρησιμοποιημένη.
Δίνεται με extra το wifi stick της για λειτουργία widi κτλ!
Μόνο το stick είχε 50 ευρώ αγορά
Επίσης είχε αγοραστεί και ένα ζευγάρι γυαλιά active αλλά είναι ψιλοδιαλυμμένα εκεί που τα είχα βάλει οπότε δεν τα υπολογίζω στην τιμή αν και θα δοθούν μαζί (δεν δίνω άλλα γυαλιά μαζί.. νομίζω 20 ευρώ έχουν τα γυαλιά για να πάρετε)
Πολύ καλή εικόνα, ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα, σαν καινούρια!
Απ όσο ξέρω η εγγύηση κατασκευαστή είναι 2 χρόνια οπότε εφόσον αγοράστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι έχει άλλους 10 μήνες τουλάχιστον εγγύηση (αγορασμένη από Κωτσόβολο)
Πωλείται λόγο μετάβασης σε 40άρα και για κανένα άλλο λόγο
Δίνεται στα 260 ευρώ μόνο για παραλαβή από τον χώρο μου στην Νίκαια λόγο όγκου και για δοκιμή φυσικά πρώτα.

Δίνεται με extra το wifi stick της για λειτουργία widi κτλ!
Μόνο το stick είχε 50 ευρώ αγορά
Επίσης είχε αγοραστεί και ένα ζευγάρι γυαλιά active αλλά είναι ψιλοδιαλυμμένα εκεί που τα είχα βάλει οπότε δεν τα υπολογίζω στην τιμή αν και θα δοθούν μαζί (δεν δίνω άλλα γυαλιά μαζί.. νομίζω 20 ευρώ έχουν τα γυαλιά για να πάρετε)
Πολύ καλή εικόνα, ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα, σαν καινούρια!
Απ όσο ξέρω η εγγύηση κατασκευαστή είναι 2 χρόνια οπότε εφόσον αγοράστηκε το προηγούμενο καλοκαίρι έχει άλλους 10 μήνες τουλάχιστον εγγύηση (αγορασμένη από Κωτσόβολο)
Πωλείται λόγο μετάβασης σε 40άρα και για κανένα άλλο λόγο

Δίνεται στα 260 ευρώ μόνο για παραλαβή από τον χώρο μου στην Νίκαια λόγο όγκου και για δοκιμή φυσικά πρώτα.