Toshiba 40XF355DG : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Toshiba 40XF355DG

Γνωρίζουμε πως μπορούμε να μπούμε στο κρυφό μενού της εν λόγω τηλεόρασης επειδή θέλουμε να δουμε τις "ώρες πτήσης" της;

Γνωρίζουμε πως μπορούμε να μπούμε στο κρυφό μενού της εν λόγω τηλεόρασης επειδή θέλουμε να δουμε τις "ώρες πτήσης" της;

Κοίτα μήπως αναφέρεται τίποτα για Toshiba εδώ:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=1394

Δεν βρήκα άκρη...αν το βρει κανεις εκ των χρηστών, ας το κοινοποιήσει...θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες....-bye-

Πλαίσιο, την έχει 1785 σκέτη, ή 1889 με το Toshiba HD-E1 (HD-DVD player)

Πολύ καλή επιλογή και μέσα στην νέα τεχνολογία είσαι καλορίζικη, με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια:ernaehrung004:

Την είδα απο κοντά και μου φαίνεται πολύ καλή. Έιναι από τις πιο όμορφες τηλεοράσεις που έχω δει και η τιμή τις φανταστική, μεχρι το σαββατο θα παω να την πάρω.....Την είδα να παίζει διπλα από 2 sumsung m86 kai f86 στο public στο συνταγμα. Η εικόνα της ήταν αντάξιά τους και την βρίσκεις 400-500 ευρώ φθινότερα. Νομίζω αξίζει τα λεφτά της με το παραπάνω

Εισαι σίγουρος οτι ειναι φτηνότερη απο τις Sams; Εξωτερικό που ειμαι, κατώτερη τιμη που την εχω δει ειναι γύρω στα 1650ευρώ.

Τιμές Πλαισίου:Toshiba xf355-1599 , Samsung m86-1899 ,Saamsung f86-2089
για του λόγου το αληθές

Σε όσους σκέφτονται σοβαρά την αγορά της, μια και πλέον έγινε και ευκαιρία με τόσο χαμηλή τιμή από Πλαίσιο και eshop (1599 ), απλά τους λέω ότι η πιθανότητα να τους απαγοητεύσει σε κάτι είναι ελάχιστη έως μηδαμινή.

Η τηλεόραση είναι αρκετά ισορροπημένη και δεν έχει κάτι ιδιαίτερα αρνητικό. Επιπλέον η προσεγμένη, λιτή και στυλάτη εμφάνιση της, σου φτιάχνει πραγματικά τη διάθεση όταν την κοιτάς και για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα ότι θα με συγκινούσε αυτό.

Προχθές παρέλαβε ξάδερφός μου την 40FX355DG για την οποία και ο λόγος σε αυτο το νημα....σε αντικατάσταση της χαλασμένης 42WLG66PG.
Οι εντυπώσεις του μετά απο 2 24ωρα συμβίωσης δεν αναφέρονται σε κάτι ξεχωριστό, τόσο σε τηλεοπτικό σήμα, όσο και σε DVD και γερμανικά δορυφορικα καναλια FTA.

Λοιπόν, από ότι μου είπε το ντιζαιν είναι εντυπωσιακό, αν και αυτό είναι εντελώς υποκειμενικό πράγμα, αφού η γυναίκα του του είπε οτι οι άλλη με το φαρδυτερο περιφαρειακό πλαίσιο της άρεσε πιο πολύ....τέλος πάντων μου ειπε οτι τον εντυπωσιασε το οτι η εικόνα φαινεται σχεδον να αιωρειται....

Τα χρώματα απο τις ντιφολτ ρυθμίσεις ήταν υπερβολικά κορεσμένα...και προσπαθησε να βρει μια καλή ρυθμιση...δεν ξερω συγκεκριμενα τι επέλεξε....

Το μαυρο αρκετά καλό...όχι κατι καλύτερο απο την 42αρα και μετα απο προσπάθεια...

Στις δυο γωνιες πανω...κατά την αλλαγή των καναλιών που μαυριζε η οθόνη φαίνονταν σαν να είναι αναμμενα 2 καντηλάκια που δινουν φώς....το οποίο δεν ενοχλούσε στην θεαση ταινιας ή ποδοσφαίρου κλπ.

Στο τηλεοπτικό σημα...καμια διαφορά απο την άλλη, και στα αναλογικά και στα επιγεια ψηφιακά.

Πολύ γεμάτος και εντυπωσιακός ήχος, ακόμα καλύτερος από τον ήδη εντυπωσιακό της 42αρας. Σαφής διαφορά και ακουστή στο καθημερινό αυτί.

Τηλεκοντρόλ, πιο ευχρηστο από το προηγούμενο, πιο γρήγορη κατατι απόκριση και εμφάνιση ον σκριν των πληροφοριων μόλις πάταγε τα κουμπιά για την εμφάνιση του μενου...όχι αντίστοιχης ποιότητας με την κυρίως τηλεόραση.

Εν κατακλείδι, μου είπε οτι αν μπορουσε να επιλέξει μεταξύ των δυο (40-355 και 42-66)...δεν θα είχε απολύτως κανένα λόγο να επιλέξει την πρώτη, αφού και 2 ιντσες μικρότερη είναι ούτε επί τοις ουσίας (εικόνα) υπάρχουν διαφορές ορατές στο ματι του καθημερινού χρήστη.
Δεν θαλεγα οτι τον ακουσα απογοητευμένο αλλά τελείως ουδέτερο...με μερικά καντήλακια για τις τεχνολογιες, την εξέλιξη του κ@λου και τα παραμυθια που πουλάνε για να μπαινουμε κάθε φορά στη πρίζα.

Αυτά σας μεταφέρω...όταν τη δω εκ του σύνεγγυς θα αναφέρω και οσα ειδαν τα ματάκια μου (τα οποία εν πολλοίς και διαχρονικά, δεν έχουν δει πολλά διαφορετικά πράγματα απο τα δικά του).

Απάντηση: Re: Toshiba 40XF355DG

πολυ καλη παρουσιαση αλλα κυριως εξαιρετικη χρηση της γλωσσας

Ευχαριστώ φίλε, πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που ήμουν πολύ καλός μαθητής στο σχολείο...δεν καλλιέργησα ποτέ αυτό το πλεονέκτημα ,δλδ. δεν έγινα ουτε φιλόλογος ούτε δικηγόρος ούτε κατι που να έχει έστω και μικρή συνάφεια, όμως μάλλον συμβαίνει ότι και με το ποδήλατο...

...πάντως θα πιέσω όσο γίνεται το/α παιδι/α μου, να μάθουν να λένε και να γράφουν σωστά αυτά που σκέφτονται...όπως με πίεσε εμένα η μανα μου κι ο πατέρας μου και τότε δεν αντιλαμβανόμουν πόσο χρήσιμο ήταν...

Επειδή είμουν έτοιμος για την 40M86 και τώρα έπεσε στην αντίληψή μου η Tosh, τελικά ποια κάνει καλύτερο motion handling και έχει καλύτερη SD εικόνα;

Επειδή είμουν έτοιμος για την 40M86 και τώρα έπεσε στην αντίληψή μου η Tosh, τελικά ποια κάνει καλύτερο motion handling και έχει καλύτερη SD εικόνα;

Ακριβώς τις ίδιες απορίες έχω και εγώ για τα συγκεκριμένα μοντελα που είναι στην λίστα μου....:chinscratch:

Μεταφέρω λοιπόν κι εγω όσα ιδίοις όμασι παρατήρησα στην τηλεόραση και όσα διαφοροποιούνται απο την προηγούμενη αναφορά μου.
Όπως την ειχε ρυθμίσει όντως οι διαφορές δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές όσες θα περίμενα κι εγω. Ρυμίζοντάς την όσο λεπτομερώς μπορούσαμε (και πάντα με την υποκειμενικότητα των ματιών μας) καταφέραμε αρκετά καλά πραγματάκια.
Στο τηλεοπτικό σήμα βελτιώθηκε αισθητά, πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει σε LCD - όχι ότι εχω δει καμια εικοσαρια, αντε να εχω δει 5-6 - μέχρι πρότινως θεωρουσα εξαιρετική την "επαγγελματικά" ρυθμισμένη SHARP 37αρα XD1 ή κάπως έτσι.
Στην εικόνα με DVD δια της HDMI τη βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο...κάναμε ακόμα πιο μαύρο το ήδη υπάρχων, φτιάξαμε αρκετά φυσικά τα χρώματα και πιστευω ότι θα μπορούσαμε ακόμα καλύτερα και ακόμα λεπτομερέστερα απο τις δυνατότητες που προσφέρει η TV, αλλά θα ξημερώναμε...σημειώνω οτι όντως τα χρώματα στην ντιφολτ ρύθμιση ήταν υπερβολικά κορεσμένα.
Στην γρήγορη κίνηση και σε ταινια από το DVD (Panasonic 65)και σε ποδόσφαιρο απο το SAT1 HD και το ANIXE HD δεν παρατηρήσαμε τίποτα ενοχλητικό για τα μάτια μας. Ιδιαίτερα μεσω του DVD ασχοληθήκαμε πολύ περισσότερο και όντως δεν μας ενοχλησε κατι στην εναλλαγη των σκηνών ή στη γρήγορη κίνηση.
Αυτό που είναι μειονέκτημα για μια τόσο πλήρη τηλεόραση είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις και να αποθηκευσεις διαφορετικές επιλογές ανάλογα με την πηγή που παίζει κάθε φορά. Και αυτό το είδαμε επειδή εντυπωσιαστήκαμε με την εικόνα απο το DVD και γυρνώντας στο ποδόσφαιρο στο SAT1 θα τη θέλαμε κάπως φωτεινότερη. Αλλά έτσι κάθε φορά θα πρέπει να ρυθμίζουμε, πράγμα μάλλον βαρετό. Τέλος πάντων, όλα είναι μια συνήθεια και προσαρμογή.
Πάρα πολύ θετικό η παρουσια 3 HDMI. Με την προοπτική των επερχόμενων φορματ, εμείς που έχουμε 2 HDMI κατηλειμμένα από αποκωδικοποιητή και DVD, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και το κοστος του σουίτσερ....
Εν πολλοίς, πρόκειται για πάρα πολύ καλή τηλεόραση, εντυπωσιακή πράγματι σε σχεδιασμό, πλήρως εξοπλισμένη, καλύτερη βέβαια απο την δικιά μου (42WLG66PG) μετά από αρκετή ενασχόληση μαζί της...όχι όμως τόσο σαφώς και απόλυτα καλύτερη (όπως περίμενα με βάση όσα ακουω, μαθαινω, διαβάζω) ωστε να επιθυμώ να χαλάσει και η δικιά μου και να μου την αντικαταστήσει η INTERSYS με μια τετοια....

Αν μπορείς να δώσεις και τις ρυθμίσεις, θα ήταν super. Ενδιαφέρομαι άμεσα και με όσα προενέφερες, μου έλυσες μερικές από τις βασικές μου απορίες - κίνηση και SD απόδοση

Είμαι όλος :ears: και φαντάζομαι και άλλοι φίλοι εδώ μέσα.