Re: Toshiba 40XF355DG
Μεταφέρω λοιπόν κι εγω όσα ιδίοις όμασι παρατήρησα στην τηλεόραση και όσα διαφοροποιούνται απο την προηγούμενη αναφορά μου.
Όπως την ειχε ρυθμίσει όντως οι διαφορές δεν ήταν τόσο εντυπωσιακές όσες θα περίμενα κι εγω. Ρυμίζοντάς την όσο λεπτομερώς μπορούσαμε (και πάντα με την υποκειμενικότητα των ματιών μας) καταφέραμε αρκετά καλά πραγματάκια.
Στο τηλεοπτικό σήμα βελτιώθηκε αισθητά, πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο έχω δει σε LCD - όχι ότι εχω δει καμια εικοσαρια, αντε να εχω δει 5-6 - μέχρι πρότινως θεωρουσα εξαιρετική την "επαγγελματικά" ρυθμισμένη SHARP 37αρα XD1 ή κάπως έτσι.
Στην εικόνα με DVD δια της HDMI τη βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο...κάναμε ακόμα πιο μαύρο το ήδη υπάρχων, φτιάξαμε αρκετά φυσικά τα χρώματα και πιστευω ότι θα μπορούσαμε ακόμα καλύτερα και ακόμα λεπτομερέστερα απο τις δυνατότητες που προσφέρει η TV, αλλά θα ξημερώναμε...σημειώνω οτι όντως τα χρώματα στην ντιφολτ ρύθμιση ήταν υπερβολικά κορεσμένα.
Στην γρήγορη κίνηση και σε ταινια από το DVD (Panasonic 65)και σε ποδόσφαιρο απο το SAT1 HD και το ANIXE HD δεν παρατηρήσαμε τίποτα ενοχλητικό για τα μάτια μας. Ιδιαίτερα μεσω του DVD ασχοληθήκαμε πολύ περισσότερο και όντως δεν μας ενοχλησε κατι στην εναλλαγη των σκηνών ή στη γρήγορη κίνηση.
Αυτό που είναι μειονέκτημα για μια τόσο πλήρη τηλεόραση είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις και να αποθηκευσεις διαφορετικές επιλογές ανάλογα με την πηγή που παίζει κάθε φορά. Και αυτό το είδαμε επειδή εντυπωσιαστήκαμε με την εικόνα απο το DVD και γυρνώντας στο ποδόσφαιρο στο SAT1 θα τη θέλαμε κάπως φωτεινότερη. Αλλά έτσι κάθε φορά θα πρέπει να ρυθμίζουμε, πράγμα μάλλον βαρετό. Τέλος πάντων, όλα είναι μια συνήθεια και προσαρμογή.
Πάρα πολύ θετικό η παρουσια 3 HDMI. Με την προοπτική των επερχόμενων φορματ, εμείς που έχουμε 2 HDMI κατηλειμμένα από αποκωδικοποιητή και DVD, θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και το κοστος του σουίτσερ....
Εν πολλοίς, πρόκειται για πάρα πολύ καλή τηλεόραση, εντυπωσιακή πράγματι σε σχεδιασμό, πλήρως εξοπλισμένη, καλύτερη βέβαια απο την δικιά μου (42WLG66PG) μετά από αρκετή ενασχόληση μαζί της...όχι όμως τόσο σαφώς και απόλυτα καλύτερη (όπως περίμενα με βάση όσα ακουω, μαθαινω, διαβάζω) ωστε να επιθυμώ να χαλάσει και η δικιά μου και να μου την αντικαταστήσει η INTERSYS με μια τετοια....