TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Έχεις δίκιο. Έχω σκαλώσει με τις plasma. Δεν μου κάθονται καλά.......... Μάλλον παιδικά τραύματα από τα προβλήματα που είχαν τα πρώτης γενιάς panel :bigcry:

Re: Απάντηση: TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

Έχεις δίκιο. Έχω σκαλώσει με τις plasma. Δεν μου κάθονται καλά.......... Μάλλον παιδικά τραύματα από τα προβλήματα που είχαν τα πρώτης γενιάς panel :bigcry:

Οι οικογενιαρχες ανθρωποι δεν ειναι για πλασματα και σια.
Αυτες ειναι για τους Μποεμ και με λυμενα τα προβληματα που μπορουν να αραζουν και να ασχολουντε με τα " μαυρα " .
Εκτος αν εχεις ηδη τιβι και θες μια για παρτυ σου και μονο , με κολημενο επανω της ενα ταμπελακι ......ρεστρικτετ ερια:flipout:

Εκτος αν εχεις ηδη τιβι και θες μια για παρτυ σου και μονο , με κολημενο επανω της ενα ταμπελακι ......ρεστρικτετ ερια:flipout:

:flipout:

Δεν εχεις και αδικο. Φαντασου να γυρισεις σπιτι και να δεις το σημα του μεγκα πανω στην οθονη....ενω ειναι κλειστη η τηλεοραση....εγκεφαλικο απευθειας...:BDGBGDB55:

:flipout:

Δεν εχεις και αδικο. Φαντασου να γυρισεις σπιτι και να δεις το σημα του μεγκα πανω στην οθονη....ενω ειναι κλειστη η τηλεοραση....εγκεφαλικο απευθειας...:BDGBGDB55:

Ετσι ακριβως το επαθε ο etien .............
Αγαπη μου , σου ορκιζομε , μονο την Μαρια την ασχημη εβλεπα και συ δεν με πιστευεις ?:flipout::flipout:

Mακαρι να ηταν ετσι. Στην πραγματικοτητα ηταν καπως ετσι:

"Καλα τρελος εισαι? που τα βλεπεις τα σηματα του Μεγκα? Ποιο? Αυτο? Σιγα μωρε μη σου χαλασαμε και την μπουρδα που πηρες. Ας επερνες αυτη με τα φωτα γυρω-γυρω που τσιγκουνευοσουνα".

Κατάλαβα............. Θα πάρω τη Toshiba 40XF355DG που έχει και waf να τελειώνω. :idea:

Mακαρι να ηταν ετσι. Στην πραγματικοτητα ηταν καπως ετσι:

"Καλα τρελος εισαι? που τα βλεπεις τα σηματα του Μεγκα? Ποιο? Αυτο? Σιγα μωρε μη σου χαλασαμε και την μπουρδα που πηρες. Ας επερνες αυτη με τα φωτα γυρω-γυρω που τσιγκουνευοσουνα".

"Αυτη με τα φωτα γυρω γυρω" πρεπει να ειναι η Philips ambilight λογικα...-bye-

Καλα με τις γυναικες δεν μπορει να συνενοηθει κανεις , η δικια μου ξεχνα την τηλεοραση ανοιχτη χωρις να βλεπει κανενας , ασε που οταν βλεπει παιδικα DVD η κορη μου κλεινουν το DVD και αφηνουν την τηλεοραση στην εισοδο AV. Προφανως επειδη ειναι μαυρη η οθονη νομιζουν οτι εκλεισε και η τηλεοραση μαζι με το DVD πλαυερ...:BDGBGDB55:

Με τουτα και μ εκεινα εφτασες τις 3000 ωρες Γιαννη η ακομα ? -bye-

Απάντηση: Re: TOSHIBA 42Z3030DG 42''100Hz H' 40XF355DG;

"Αυτη με τα φωτα γυρω γυρω" πρεπει να ειναι η Philips ambilight λογικα...-bye-

Καλα με τις γυναικες δεν μπορει να συνενοηθει κανεις , η δικια μου ξεχνα την τηλεοραση ανοιχτη χωρις να βλεπει κανενας , ασε που οταν βλεπει παιδικα DVD η κορη μου κλεινουν το DVD και αφηνουν την τηλεοραση στην εισοδο AV. Προφανως επειδη ειναι μαυρη η οθονη νομιζουν οτι εκλεισε και η τηλεοραση μαζι με το DVD πλαυερ...:BDGBGDB55:

Kλείνουν το DVD player; Και δεν το κλέινεις ΚΑΙ αυτό εσύ το πρωι που φεύγεις για τη δουλειά; Καλά, πως τους το ´μαθες; Πες μου, πες μου κι εμένα pls......!

Οι οικογενιαρχες ανθρωποι δεν ειναι για πλασματα και σια.
Αυτες ειναι για τους Μποεμ και με λυμενα τα προβληματα που μπορουν να αραζουν και να ασχολουντε με τα " μαυρα " .

...εσύ κάτι ξέρεις, αντιμετωπίζω τα ίδια πάνω κάτω προβλήματα κι εγώ με τους μαντράχαλους στο σπίτι, ο ένας 28 μηνών έχει ισοπεδώσει μέχρι και τους σωβάδες, ο άλλος με το κλάμα με αφήνει στην δουλειά, περισσότερες ώρες, θέλω και πλάσμα τρομάρα μου:furious3::furious3: