+1σχεδον δωρεαν πρεπει να σας τις δωσουν... μεχρι +300ε διαφορα καλα θα ειναι.
Δίαβασα το θέμα και με ζώσαν τα φίδια.Εγώ με την 46αρα zf355 ΔΕΝ έχω πρόβλημα προς το παρόν αλλά η εγγύηση λήγει αρχές Μαρτίου και φοβάμαι μη μου το βγάλει μετά την εγγύηση και τι κάνουμε τότε?
Κανένας άλλος με την 46zf355 που να ΜΗΝ έχει πρόβλημα υπάρχει, ή είμαι ό μόνος πλέον και να αγχωθώ πιο πολύ?:chinscratch:
greg μπορεις να μας πεις τι σου προτειναν?Μα κι εγω ενω στεναχωρηθηκα με την κατασταση και με το οτι εχω μεινει χωρις τηλεοραση, χαρηκα τουλαχιστον που μου εσκασε το προβλημα τωρα και οχι μετα τον Μαρτιο. Νομιζω οτι την εχουμε παρει στο ιδιο powerbuy.
Βεβαια απο την αλλη οτι και να λενε αυτοι η πανευρωπαικη εγγυηση ειναι 2 ετη..Γιαυτο ειναι ο ΙΝΚΑ και και ο συνηγορος του πολιτη..
Γιατι εδω δεν μιλαμε για ζημια. Εδω μιλαμε οτι παει off ολη η Tv λογω ελλειψης του συγκεκριμενου μοντελου και των ανταλλακτικων της..
κακο αυτο... μακαρι να ειναι συμβολικες οι τιμες αλλιως δυσκολο το ξεμπερδεμα...
ειναι νορμαλ τουλαχιστον οι τιμες που σας εδωσαν ? (η πανω απο +500ε?)
Καλη τυχη.
Και η δικιά μου που αγοράστηκε από το power buy του Μαρτίου ΔΕΝ έχει πρόβλημα επί του παρόντος, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να συγκρίνουμε τις και τις ώρες που έχει γράψει κάθε τηλεόραση.
Kαλησπερα..Δυτυχως παρουσιασε και εμενα το ιδιο προβλημα αλλα αυτην τη στιγμη ειμαι εξωτερικο,ευτυχως ειναι εντος εγγυησης..Εχουμε καποιο νεο απο αυτους που εχουν δωσει την αντιπροσωπια.;;Παρελαβαν τις νεες;;
2 γραμμες μου εχει στο δεξι μερος του καθετου αξωνα και εξαφανιζονται πρωτα η μια και μετα η αλλη μετα απο κανα τεταρτο...:guitarist:
Kαλησπερα..Δυτυχως παρουσιασε και εμενα το ιδιο προβλημα αλλα αυτην τη στιγμη ειμαι εξωτερικο,ευτυχως ειναι εντος εγγυησης..Εχουμε καποιο νεο απο αυτους που εχουν δωσει την αντιπροσωπια.;;Παρελαβαν τις νεες;;
2 γραμμες μου εχει στο δεξι μερος του καθετου αξωνα και εξαφανιζονται πρωτα η μια και μετα η αλλη μετα απο κανα τεταρτο...:guitarist:
Και εμένα μου παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα ανήμερα χριστούγεννα. την παραλάβανε και κανόνισα αντικατάσταση με την 5090Η αλλα δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα (το λιγότερο) γιατι δεν έχουν στοκΜέχρις στιγμής είμαστε 2 που έχουμε δηλώσει ότι δεν έχουμε πρόβλημα, αν δεν κάνω λάθος!
Παρακαλώ και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ με την 46zf355 να δηλώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η τηλεόραση τους...αν και υποψιάζομαι ότι το ποσοστό βλαβών πρέπει να είναι ιδιαίτερα υψηλό στη συγκεκριμένη τηλεόραση, γύρω στο 60% ???
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.