toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

Δίαβασα το θέμα και με ζώσαν τα φίδια.Εγώ με την 46αρα zf355 ΔΕΝ έχω πρόβλημα προς το παρόν αλλά η εγγύηση λήγει αρχές Μαρτίου και φοβάμαι μη μου το βγάλει μετά την εγγύηση και τι κάνουμε τότε?
Κανένας άλλος με την 46zf355 που να ΜΗΝ έχει πρόβλημα υπάρχει, ή είμαι ό μόνος πλέον και να αγχωθώ πιο πολύ?:chinscratch:

Re: Απάντηση: toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

Δίαβασα το θέμα και με ζώσαν τα φίδια.Εγώ με την 46αρα zf355 ΔΕΝ έχω πρόβλημα προς το παρόν αλλά η εγγύηση λήγει αρχές Μαρτίου και φοβάμαι μη μου το βγάλει μετά την εγγύηση και τι κάνουμε τότε?
Κανένας άλλος με την 46zf355 που να ΜΗΝ έχει πρόβλημα υπάρχει, ή είμαι ό μόνος πλέον και να αγχωθώ πιο πολύ?:chinscratch:

Μα κι εγω ενω στεναχωρηθηκα με την κατασταση και με το οτι εχω μεινει χωρις τηλεοραση, χαρηκα τουλαχιστον που μου εσκασε το προβλημα τωρα και οχι μετα τον Μαρτιο. Νομιζω οτι την εχουμε παρει στο ιδιο powerbuy.

Βεβαια απο την αλλη οτι και να λενε αυτοι η πανευρωπαικη εγγυηση ειναι 2 ετη..Γιαυτο ειναι ο ΙΝΚΑ και και ο συνηγορος του πολιτη..

Γιατι εδω δεν μιλαμε για ζημια. Εδω μιλαμε οτι παει off ολη η Tv λογω ελλειψης του συγκεκριμενου μοντελου και των ανταλλακτικων της..

Απάντηση: Re: Απάντηση: toshiba 46 zf355dg προβλημα και service

Μα κι εγω ενω στεναχωρηθηκα με την κατασταση και με το οτι εχω μεινει χωρις τηλεοραση, χαρηκα τουλαχιστον που μου εσκασε το προβλημα τωρα και οχι μετα τον Μαρτιο. Νομιζω οτι την εχουμε παρει στο ιδιο powerbuy.

Βεβαια απο την αλλη οτι και να λενε αυτοι η πανευρωπαικη εγγυηση ειναι 2 ετη..Γιαυτο ειναι ο ΙΝΚΑ και και ο συνηγορος του πολιτη..

Γιατι εδω δεν μιλαμε για ζημια. Εδω μιλαμε οτι παει off ολη η Tv λογω ελλειψης του συγκεκριμενου μοντελου και των ανταλλακτικων της..
greg μπορεις να μας πεις τι σου προτειναν?

κακο αυτο... μακαρι να ειναι συμβολικες οι τιμες αλλιως δυσκολο το ξεμπερδεμα...

Καλα θα ητανε αλλα και λιγο δυσκολο. Δεν εχει και λογικη. Εμεις την τηλεοραση την ειχαμε παρει περσι, αρχες Μαρτιου, λογω powerbuy στα 2150 οταν η τηλεοραση πουλιοταν στο Πλαισιο το πολυ 2350. Δεν θυμαμαι να μας κανανε και μεγαλη εκπτωση. (ασχετο, απλα το αναφερω) Την ιδια εποχη λοιπον τα μοντελα της Pioneer πουλιοντουσαν για 3500-4000 και βαλε, εαν θυμαμαι καλα, εαν λεω κατι λαθος παρακαλω διορθωστε με. Τωρα ξαφνικα εδω και μερικους μηνες εχω την εντυπωση οτι γινανε "προσιτες" οι Pioneer. Το μοντελα που προσφερουν για ανταλλαγη ειναι:

PDP-508XD : Την αγοραζεις σημερα απο τον Καλογεροπουλο με 2090Ε. Το εαν αυτη η τιμη περιλαμβανει μεσα και την βαση και τα ηχεια δεν το γνωριζω. Εαν οχι βαλε ενα 200αρι πανω.

PDP-5080XD : Την αγοραζεις σημερα απο αρκετα μαγαζια κοντα στα 2 χιλιαρικακια. Με η χωρις βαση/ηχεια δεν το γνωριζω.

PDP-LX5090H : Την αγοραζεις σημερα απο 2800 και πανω και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι σε αυτην την τιμη δεν παιρνεις ηχεια/βαση αρα βαλε και εκει ενα 200αρι επανω..

Σημειωτεων δεν εχουνε 5090 διαθεσιμη, οποτε πρεπει να παρεις αναγκαστικα την H ειτε θελεις δορυφορικο δεκτη ειτε οχι..με το αναλογο τιμημα βεβαια..

Οσο για την Toshiba που σου δινουνε ανευ κοστους ειναι αυτη εδω

Toshiba 46RV555FG 46''

Με λιγα λογια, η ξηλωσου απο το πουθενα η παρε υποδεεστερο μοντελο εστω με παραπλησια specs..Οχι πως θελω να τα χωσω τα παραπανω λεφτα αλλα και εμεις δεν μπορουμε να ζηταμε να μας την παρουνε με την τιμη που την πηραμε και εμεις να ζηταμε τις τωρινες τιμες στις pio. Ολα ειναι σχετικα βεβαια γιατι μενουμε χωρις τηλεοραση..

Τις τιμες που μας δωσαν για την ανταλλαγη επιφυλλασομαι να τις γραψω προς το παρων. Τις εχω συζητησει παντως με αλλα μελη μεσω π.μ/τηλεφωνου..

Last edited:
ειναι νορμαλ τουλαχιστον οι τιμες που σας εδωσαν ? (η πανω απο +500ε?)
Καλη τυχη.

Νορμαλ οπως το δει κανενας :flipout:

Ευχαριστω παντως για το καλη τυχη. Μας το ευχομαι κι εγω..:slapface:

Και η δικιά μου που αγοράστηκε από το power buy του Μαρτίου ΔΕΝ έχει πρόβλημα επί του παρόντος, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να συγκρίνουμε τις και τις ώρες που έχει γράψει κάθε τηλεόραση.

Και η δικιά μου που αγοράστηκε από το power buy του Μαρτίου ΔΕΝ έχει πρόβλημα επί του παρόντος, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να συγκρίνουμε τις και τις ώρες που έχει γράψει κάθε τηλεόραση.

Τωρα πια ειναι αναμνηση παλια, κιτρινο γραμμα στο συρταρι για να δουμε εμεις τι ωρες ειχε γραψει οταν εσκασε το προβλημα..:flipout:
Της εχουμε δωσει καποιες μερες, εγω ηδη προχωρησα σε ανταλλαγη με 5090Η. Η κατασταση για μενα ητανε πλεον μονοδρομος. Δεν μπορουσα να γυρισω προς τα πισω και να παρω HDReady μοντελο εστω και Kuro.. :slapface:

Ασχετα που δεν ειχα αναγκη τον δορυφορικο δεκτη, μιας και εχω ηδη 3, δεν υπηρχε αλλη λυση. Ετσι οπως βγηκε το deal ητανε σαν να παιρνουν την τηλεοραση μου στην τιμη που την πηρα και να πληρωνω την διαφορα μεχρι το ποσο που εχει η 5090Η σημερα μαζι με βαση και ηχεια. Αναπαντεχο εξοδο μεν, αλλα απο την αλλη γιναμε Kuromaniacs απο το πουθενα :flipout:

Το ιδανικο θα ηταν να παρουμε την 5090 ανευ το Η και να πλεροναμε την αντιστοιχη διαφορα αλλα αφου δεν επαιξε, παιρνουμε το δευτερο καλυτερο deal.

Kαλησπερα..Δυτυχως παρουσιασε και εμενα το ιδιο προβλημα αλλα αυτην τη στιγμη ειμαι εξωτερικο,ευτυχως ειναι εντος εγγυησης..Εχουμε καποιο νεο απο αυτους που εχουν δωσει την αντιπροσωπια.;;Παρελαβαν τις νεες;;
2 γραμμες μου εχει στο δεξι μερος του καθετου αξωνα και εξαφανιζονται πρωτα η μια και μετα η αλλη μετα απο κανα τεταρτο...:guitarist:

Kαλησπερα..Δυτυχως παρουσιασε και εμενα το ιδιο προβλημα αλλα αυτην τη στιγμη ειμαι εξωτερικο,ευτυχως ειναι εντος εγγυησης..Εχουμε καποιο νεο απο αυτους που εχουν δωσει την αντιπροσωπια.;;Παρελαβαν τις νεες;;
2 γραμμες μου εχει στο δεξι μερος του καθετου αξωνα και εξαφανιζονται πρωτα η μια και μετα η αλλη μετα απο κανα τεταρτο...:guitarist:

Ευτυχως να λες που σου εσκασε τωρα...

Απο οσο ξερω και εχω μιλησει και με τα αλλα τα παιδια, απο βδομαδα θα παραλαβουμε και το ποσο θα πληρωθει αντικαταβολη με την παραδοση..:slapface:

Το ποσο θα σου το πουνε οταν την παραλαβουνε την τηλεοραση σου και διαγνωσουνε το προβλημα. Αυτο θα ειναι και αναλογα με την διαθεσιμοτητα των μοντελων που θα εχουνε για ανταλλαγη οταν την πας.

Το λεω αυτο γιατι τα δεδομενα αλλαζουν. Οταν ο Γιαννης (thenetpoet) εστειλε την τηλεοραση του υπηρχαν και καποια αλλα μοντελα στο πακετο της ανταλλαγης που δεν υπαρχουν σημερα λογω διαθεσιμοτητας. Αυτα ηταν η PDP LX508D που πηρε ο Γιαννης οπως και η 5090 χωρις το Η. Εγω προτεινα να περιμενω και ενα μηνα για να παρω την 5090 και ουχι την 5090Η γιατι δεν βιαζομαι αλλα δεν το δεχτηκαν. Προφανως θελανε να ξεστοκαρουν τις 5090Η που τους εχουν μεινει..:slapface:

Σημερα υπαρχουν μονο τα μοντελα που εχω γραψει, σε μια βδομαδα δεν γνωριζω τι θα υπαρχει και σε τι τιμες θα τις δινουν. Παντως να υπολογιζεις +500Ε να δωσεις στο φτηνοτερο μοντελο που προσφερουν απο Pioneer μερια.

Η τιμη αυτη που αναφερω περιλαμβανει φυσικα τα ηχεια και την βαση που πωλουνται ξεχωριστα και κοστιζουν 250Ε αρα μιλαμε για +250-300Ε αμα δεν παρεις ηχεια και βαση και εχεις σκοπο να την κρεμασεις και να την συνδεσεις με ενισχυτη.

Μπορεις βεβαια και να δεχτεις την ανταλλαγη με την 46αρα την Tosh που προσφερουνε και να μην δωσεις φραγκο..-bye-

Να δούμε αν θα μείνει καμία 46' χωρίς να παρουσιάσει το πρόβλημα... Καλωσήρθες στο club!

Μέχρις στιγμής είμαστε 2 που έχουμε δηλώσει ότι δεν έχουμε πρόβλημα, αν δεν κάνω λάθος!
Παρακαλώ και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ με την 46zf355 να δηλώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η τηλεόραση τους...αν και υποψιάζομαι ότι το ποσοστό βλαβών πρέπει να είναι ιδιαίτερα υψηλό στη συγκεκριμένη τηλεόραση, γύρω στο 60% ???

Φιλε lesarros, ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι και αυτοι που δεν εχουνε προβλημα τωρα θα το βρουνε μπροστα τους αργα η γρηγορα. Το εχουνε γραψει και σε πολλα ποστς στο αγγλικο φορουμ. Εχει αποσυρθει ολη η σειρα με το λεπτο καδρο και για τον λογω αυτο καταργηθηκε και η επομενη σειρα που θα εβγαινε μετα την δικια μας η οποια επισης χρησιμοποιουσε το λεπτο αυτο καδρο.

Γιαυτο και γω λεω, παρακαλατε να σας βγει τωρα το προβλημα ωστε να μην εχετε τρεχαματα μετα..-bye-

Εδω στην Ελλαδα το θεμα της διαρκειας της εγγυησης ειναι τρεχαγυρευοπουλος..:slapface:

Μέχρις στιγμής είμαστε 2 που έχουμε δηλώσει ότι δεν έχουμε πρόβλημα, αν δεν κάνω λάθος!
Παρακαλώ και τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ με την 46zf355 να δηλώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται η τηλεόραση τους...αν και υποψιάζομαι ότι το ποσοστό βλαβών πρέπει να είναι ιδιαίτερα υψηλό στη συγκεκριμένη τηλεόραση, γύρω στο 60% ???
Και εμένα μου παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα ανήμερα χριστούγεννα. την παραλάβανε και κανόνισα αντικατάσταση με την 5090Η αλλα δυστυχώς θα πρέπει να περιμένω καμιά βδομάδα ακόμα (το λιγότερο) γιατι δεν έχουν στοκ

lessaros, πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι χαρούμενος ή δυστυχής που η TV σου δουλεύει χωρίς πρόβλημα...