Απάντηση: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!
Την δικιά μου 42αρα την έχω μόλις 14 ωρες και οι εμπειρίες μου αρχικά περιοριζονται στην παρακολούθηση DVD (Harry Potter-κάτι με 'φοίνικες' και ιστορίες) και κανα 2 ωρες αναλογική TV αλλά και σπορ+! Η εικόνα στα αναλογικά κανάλια ήταν από μέτρια έως καλή - ανάλογα με το εκάστοτε σήμα (με καλύτερη όλων την.... ΝΕΤ!!)
To DVD είχε όμορφη εικόνα, πολύ καλά σκοτεινά (και ο ... Πότερ είχε μπόλικα), αλλά εκεί που έπαθα πλάκα ήταν στο σπορ+!!!!
Ενώ γενικά στο σπορ+ η εικόνα ήταν απλώς καλη, σε ένα σποτάκι με μίξη διαφορων γρηγορων σκηνων από διάφορα αθλήματα (μαλλον είναι το στάνταρ διαφημιστικο του σπορ+) ορισμένες σκηνες, οι οποίες ηταν μαγνητοσκοπημενες -μάλλον- σε κάποιο HD πρότυπο, έδειχναν τουλάχιστον ονειρικές!
Δεν ξερω αν αυτο εχει να κανει με την συγκεκριμενη συσκευη, η με το video αυτο καθαυτο αλλά έμεινα παγωτο!!
Να προσθεσω, βέβαια, οτι εχω μικρη σχεση με την τεχνολογια των LCD/PLASMA και οτι η μεχρι τωρα εμπειρία μου στον τομεα περιοριζοταν σε μια LCD 37'' Phillips των γονιων μου (δεν θυμαμαι μοντελο) αγορασμενη τον 6/2004 και σε σποραδικες θεασεις σε μαγαζια και φιλους!
Και κάτι ακομα παρακολουθωντας το Αρης-Bayern για 5-6 λεπτα (δεν αντεξα παραπανω :bigcry

: δεν ξερω αν ειναι τα 100Hz, τα -δεν θυμαμαι ποσα- ms, η
καποιο εξελιγμενο τσιπακι επεξεργασιας εικόνας, παντως για πρωτη φορα ειδα σε LCD μπάλα με κινηση σχεδον εφαμιλλη μιας CRT. (Στους δικους μου ψαχνω για δραμαμινες στο ημιχρονο!)