Toshiba 47Ζ3030DG : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Kαλοριζικο το καινουργιο σου ...........Mullen rouge:BDGBGDB55:

Αυτο το προβλημα (που κανω quote/unquote πιο κατω) που αναφερει το μελος xrhstos για την XF355DG εχει ισχυ και στην 47Z3030DG?

====
Αυτό που είναι μειονέκτημα για μια τόσο πλήρη τηλεόραση είναι ότι δεν μπορείς να ρυθμίσεις και να αποθηκευσεις διαφορετικές επιλογές ανάλογα με την πηγή που παίζει κάθε φορά. Και αυτό το είδαμε επειδή εντυπωσιαστήκαμε με την εικόνα απο το DVD και γυρνώντας στο ποδόσφαιρο στο SAT1 θα τη θέλαμε κάπως φωτεινότερη. Αλλά έτσι κάθε φορά θα πρέπει να ρυθμίζουμε, πράγμα μάλλον βαρετό. Τέλος πάντων, όλα είναι μια συνήθεια και προσαρμογή.
=========
u n q u o t e

αποτι εχω καταλαβειπρεπει να ισχυει.αυριο που θα την εχω θα κανω ποστ εντυπωσεις:coool:

εχει αναφερθει και σε ξενα ριβιους.

σπαστικο παντως.

Απάντηση: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Την δικιά μου 42αρα την έχω μόλις 14 ωρες και οι εμπειρίες μου αρχικά περιοριζονται στην παρακολούθηση DVD (Harry Potter-κάτι με 'φοίνικες' και ιστορίες) και κανα 2 ωρες αναλογική TV αλλά και σπορ+! Η εικόνα στα αναλογικά κανάλια ήταν από μέτρια έως καλή - ανάλογα με το εκάστοτε σήμα (με καλύτερη όλων την.... ΝΕΤ!!)
To DVD είχε όμορφη εικόνα, πολύ καλά σκοτεινά (και ο ... Πότερ είχε μπόλικα), αλλά εκεί που έπαθα πλάκα ήταν στο σπορ+!!!!
Ενώ γενικά στο σπορ+ η εικόνα ήταν απλώς καλη, σε ένα σποτάκι με μίξη διαφορων γρηγορων σκηνων από διάφορα αθλήματα (μαλλον είναι το στάνταρ διαφημιστικο του σπορ+) ορισμένες σκηνες, οι οποίες ηταν μαγνητοσκοπημενες -μάλλον- σε κάποιο HD πρότυπο, έδειχναν τουλάχιστον ονειρικές!
Δεν ξερω αν αυτο εχει να κανει με την συγκεκριμενη συσκευη, η με το video αυτο καθαυτο αλλά έμεινα παγωτο!!
Να προσθεσω, βέβαια, οτι εχω μικρη σχεση με την τεχνολογια των LCD/PLASMA και οτι η μεχρι τωρα εμπειρία μου στον τομεα περιοριζοταν σε μια LCD 37'' Phillips των γονιων μου (δεν θυμαμαι μοντελο) αγορασμενη τον 6/2004 και σε σποραδικες θεασεις σε μαγαζια και φιλους!
Και κάτι ακομα παρακολουθωντας το Αρης-Bayern για 5-6 λεπτα (δεν αντεξα παραπανω :bigcry:): δεν ξερω αν ειναι τα 100Hz, τα -δεν θυμαμαι ποσα- ms, η
καποιο εξελιγμενο τσιπακι επεξεργασιας εικόνας, παντως για πρωτη φορα ειδα σε LCD μπάλα με κινηση σχεδον εφαμιλλη μιας CRT. (Στους δικους μου ψαχνω για δραμαμινες στο ημιχρονο!)

Καλα ρε συ θες δραμαμινες για να παρακολουθησεις τιβι στους δικους και στη δικια σου βλεπεις σε HD ..................... χαρυ πορτερ ?
a055.gif

Απάντηση: Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Καλα ρε συ θες δραμαμινες για να παρακολουθησεις τιβι στους δικους και στη δικια σου βλεπεις σε HD ..................... χαρυ πορτερ ?
a055.gif

Ο... Χάρυ ήταν επιλογή της δικιας μου στην παροτρυνση μου: "Πάρε μωρό μου πλιζ κάτι με λίγο δράση να χαζέψουμε την καινούργια τιβι - και εγω πάω να πληρώσω το κινητό"
Δεν ήταν όμως τελικά κ απαράδεκτο - φαντάζομαι αν ημουν καποιες... ολυμπιαδες μικροτερος θα το ειχα πραγματικά απολαυσει.

Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Ο... Χάρυ ήταν επιλογή της δικιας μου στην παροτρυνση μου: "Πάρε μωρό μου πλιζ κάτι με λίγο δράση να χαζέψουμε την καινούργια τιβι - και εγω πάω να πληρώσω το κινητό"
Δεν ήταν όμως τελικά κ απαράδεκτο - φαντάζομαι αν ημουν καποιες... ολυμπιαδες μικροτερος θα το ειχα πραγματικά απολαυσει.

Γιατι το die hard 4 π.χ. δεν ειχε δραση η ητανε νοικιασμενο ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52 !!!

Γιατι το die hard 4 π.χ. δεν ειχε δραση η ητανε νοικιασμενο ?
Το είχαμε δει (στην παλια CRT 21''), αλλά και να μην ήταν έτσι, σιγά μην το έπαιρνε! Ο Ποττερ ήταν ήδη hardcore για την μικρή - δυστυχώς τα γουστα της κινουνται σε άλλα πλαίσια!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: TOSHIBA 47z3030DG ..... Thread ... αντε και 42 και 52

Το είχαμε δει (στην παλια CRT 21''), αλλά και να μην ήταν έτσι, σιγά μην το έπαιρνε! Ο Ποττερ ήταν ήδη hardcore για την μικρή - δυστυχώς τα γουστα της κινουνται σε άλλα πλαίσια!

Ρε συ !!!!
Δε πιστευω να εισαι "φιλος της αγουρης ντοματας" :flipout::flipout:

ΥΣ
Τζαστ τζοκιν , καλοριζικη καιαιαιαι ...........με το μαλακο οι περιπετειες στη μικρη και οταν παρει συνταξη να της δειξης Ταραντινο:flipout:

λοιπον,πηρα την τοσιμπα το πρωι.47 ιντσες.ειναι φο-βε-ρη!!!ολη μερα τηλεοραση εβλεπα σημερα:D εχω βαλει ολα τα δισκακια bluray και hd dvd που εχω και εχω αρκετα:D με καλυτερο το πλανετ ερθ του μπι μπι σι.ειναι απαιχτο!!!η τηλεοραση εχει πολυ ευχρηστο μενου τουλαχιστον εγω δεν ειχα κανενα προβλημα σε ενα 10λεπτο το εμαθα.ειναι πολυ παραμετροποιησιμη οποτε αμα το ψαξεις μπορεις να βρεις τις ρυθμισεις σου.μπορεις να σωσεις μια σελιδα με καστομ αλλα οχι παραπανω.θαναι γιουνιβερσαλ και οχι ανεξαρτητα αναλογα με την πηγη.εμενα δεν με ενοχλει γιατι δεν εχω προβλημα να παιξω λιγο με τις ρυθμισεις αν κατι με ενοχλει αναλογα με την πηγη.αλλους μπορει να τους ενοχλει αλλα παιδια η τιμη της ειναι πολυ καλη για να το κοιταξω αυτο.απο εικονα εχω χαζεψει,και εχει φουλ εξτρα χαρακτηριστικα.εχω καποιες γνωσεις,αλλα δεν ειμαι και προφεσορας του audiovisual παρολαυτα,η αποψη μου ειναι οτι τα αξιζει τα λεφτα της και μαλον ειναι ποιο φτηνη αποτι θαπρεπε,(δεδομενου των τιμων που παιζουν στην ελλαδα)τη συστηνω ανεπιφυλακτα;)

Last edited:

Γνωμη μου οτι ειναι απαραδεκτο να μη μπορεις να σωσεις τουλαχιστον 2-3 σετ ρυθμισεων. Ειμαι και γω υποψηφιος και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για αυτο το λογο.

Γνωμη μου οτι ειναι απαραδεκτο να μη μπορεις να σωσεις τουλαχιστον 2-3 σετ ρυθμισεων. Ειμαι και γω υποψηφιος και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα για αυτο το λογο.

σεβαστο.εγω παλι ειμαι της αποψης πως αυτο το feature δεν αξιζει τα εξτρα 400-500 ευρω για τηλεοραση αλλης μαρκας με τα ιδια χαρακτηριστικα.
αλλα τη χρησιμοποιω σχεδον κατεξοχην για να βλεπω χαι ντεφ.τη ρυθμισα και χρησιμοποιω τισ ιδιες ρυθμισεις και για analog tv οπως ειναι τα ελληνικα καναλια.και δεν ειναι καθολου ασχημα.και νατανε δηλαδη δε θα μενοιαζε γιατι η ποιοτητα ειναι χαλια οσο και να τα ρυθμισεις.

Last edited:

Φιλε kgf123 καλοριζικη και παλι. Μηπως μπορεις εσυ να απαντησεις στο post #47 αυτου του thread?

btw:

37X3030D - IPS panel
42X3030D - MVA panel

37/42/47 Z3030D - IPS Panel
52/57 Z3030D - SPVA Panel

40/46 XF355D - SPVA Panel

46ZF355D - SPVA panel

Δλδ η ZF που εχει θεωριτικα χειροτερα τεχνικα χαρ/κα ειναι καλυτερη;

Φιλε sprsk καλησπερα, ειναι δυνατο να μου πεις τι "vesa" εχει η τηλεοραση για "wall mounting"? Δηλαδη τις αποστασεις που εχουν μεταξυ τους οι σχετικες τρυπες στην πλατη της τηλεορασης. Ειναι 400Χ200, 200/200, ή 400Χ400 (ολα τα νουμερα ειναι σε mm).

Eπισης, ειναι τοσο μεγαλο το βαθος της, 14,7 cm?

Kαι τελος, ελεγε ενα αλλο μελος του forum οτι η σειρα Ζ κανει ενα ειδους pip/pap χωριζοντας την οθονη σε 1/3 προς 2/3 εχοντας σαν δευτερη πηγη σημα που λαμβανει μεσω hdmi. Aληθευει αυτο? Και εαν ναι, σημαινει οτι με ενα dvd recorder με εξοδο hdmi μπορεις να βλεπεις 2 τηλεοπτικα προγραμματα (απλα καναλια τν) ταυτοχρονα?

Αληθεια μπορει γενικα να περασει SD σημα απο ελληνικα καναλια στην τν μεσω συνδεσης hdmi απο ενα DVD recorder?

το βαθος της ειναι οντως τοσο.εγω μετρησα 15εκατοστα.οποτε καπου τοσο ειναι ναι.οσον αφορα τις αποστασεις μετρησα 40 εκατοστα οριζοντια απο τρυπα σε τρυπα και 20 εκατοστα καθετα παλι απο τρυπα σε τρυπα.οποτε 400χ200 ελπιζω να σε καλυψα.οσο για το pip/pap θα το κοιταξω αυριο και θα ξανακανω ποστ.

Last edited:

το βαθος της ειναι οντως τοσο.εγω μετρησα 15εκατοστα.οποτε καπου τοσο ειναι ναι.οσον αφορα τις αποστασεις μετρησα 40 εκατοστα οριζοντια απο τρυπα σε τρυπα και 20 εκατοστα καθετα παλι απο τρυπα σε τρυπα.οποτε 400χ200 ελπιζω να σε καλυψα.οσο για το pip/pap θα το κοιταξω αυριο και θα ξανακανω ποστ.

Ευχαριστω πολυ, θα περιμενω.

btw:

37X3030D - IPS panel
42X3030D - MVA panel

37/42/47 Z3030D - IPS Panel
52/57 Z3030D - SPVA Panel

40/46 XF355D - SPVA Panel

46ZF355D - SPVA panel

Δλδ η ZF που εχει θεωριτικα χειροτερα τεχνικα χαρ/κα ειναι καλυτερη;

H ZF δεν εχει χειροτερα χαρακτηριστικα. H XF ειναι που δεν εχει τα 100HZ

Ευχαριστω πολυ, θα περιμενω.

η 47Z3030DG δεν το εχει το pip/pap χαρακτηριστικο.αυτη που το εχει ειναι η εκδοση 47Z3030D η οποια αποτι εχω δει εχει και hdtv tuner ενσωματομενο.πραγμα αχρηστο στην ελλαδα.τουλαχιστον για τα επομενα 3-5 χρονια.

H ZF δεν εχει χειροτερα χαρακτηριστικα. H XF ειναι που δεν εχει τα 100HZ

46XF:
SPVA Panel
  • Dynamic Contrast Ratio: 10000:1
  • Active Vision LCD
  • Brightness (cd/m²): 500
  • Selectable picture format
  • Viewing angle (degrees): 178
  • 24 fps compatible
  • Wide colour gamut
  • Dynamic Gamma curve correction
  • 10-bit colour processing
47Z:
IPS Panel
  • Dynamic Contrast Ratio: 15000:1
  • Active Vision M100 HD
  • 100Hz
  • Brightness (cd/m²): 500
  • 24 fps with 5:5 pull down
  • Viewing angle (degrees): 178
  • Wide colour gamut
  • Dynamic Gamma curve correction
  • xvYCC Broad Colour Space
  • 10-bit processing
Μεταξυ Ζ και XF (η σλιμ), η XF δεν εχει x.v. και 100hz, αλλα εχει SPVA και καλυτεο ντιζαιν.:HTEHETH63:

Αντε τωρα να διαλεξεις...

η 47Z3030DG δεν το εχει το pip/pap χαρακτηριστικο.αυτη που το εχει ειναι η εκδοση 47Z3030D

47Z3030DG = 47Z3030D, τα ιδια ειναι ισως αλλαζει ο κωδικος λογο περιοχης ενω καμια δεν εχει ΡΙΡ/ΡΑΡ.

Last edited: