- 19 June 2006
- 258
Οι κουκίδες που αναφέρεις κατά 99% είναι dithering. Έχω (πρακτικά) τον ίδιο προβολέα (BenQ 7700) και αν πλησιάσω αρκετά το πανί τις βλέπω και εγώ.
Δεν αποτελούν πρόβλημα, απλά μειονέκτημα των DLP. Αν κάθεσαι σε σωστή απόσταση δεν είναι καθόλου ορατές.
Μήπως κάθεσαι πολύ κοντά στο πανί;
Eυχαριστώ!Το dve hd-dvd είναι αποκλειστικά για high definition ρυθμίσεις;
Το dithering στη μορφη που το περιγραφεις Δημητρη ειναι μειονεκτημα ΚΑΠΟΙΩΝ μοντελων κι οχι της τεχνολογιας DLP που αναφερεις.
Εαν παραγγελεις το hd dvd dve, στην μια του πλευρα εχει τα hd και στην αλλη του πλευρα εχει τα κανονικα sd.
Οποτε σοφα σκεφτεσαι να παρεις αυτο .
Αλήθεια; Ενδιαφέρον.. Μιλάς για 3-τσιπους vs. μονότσιπους, ή και για διαφορετικούς μονότσιπους;
Σόρρυ για το ψιλό-offtopic..
Πολυ ευχαριστως να σου εξηγησω, αλλα θα ηθελα να μου πεις πρωτα πως κατέληξες στο συμπερασμα οτι " Δεν αποτελούν πρόβλημα, απλά μειονέκτημα των DLP. "
Αυτο πιστευω ειναι πιο ενδιαφερον .
Συμφωνώ Δημήτρη.Από τη θέση που βλέπω δεν τις παρατηρώ,μόνο αν πλησιάσω πολύ κοντά.Απλά μου δίνει την εντύπωση πως μειώνεται η ευκρίνεια σε κάποια σκοτεινά πλάνα,αλλά αυτό βέβαια μπορεί να είναι και θέμα ρύθμισης.Εχεις παρατηρήσει μείωση του dithering με το πέρασμα του χρόνου;Οι κουκίδες που αναφέρεις κατά 99% είναι dithering. Έχω (πρακτικά) τον ίδιο προβολέα (BenQ 7700) και αν πλησιάσω αρκετά το πανί τις βλέπω και εγώ.
Δεν αποτελούν πρόβλημα, απλά μειονέκτημα των DLP. Αν κάθεσαι σε σωστή απόσταση δεν είναι καθόλου ορατές.
Μήπως κάθεσαι πολύ κοντά στο πανί;
Εννοούσα ότι δεν αποτελεί κατασκευαστικό πρόβλημα, αλλά γνωστό μειονέκτημα της τεχνολογίας (προφανώς κάποιων μοντέλων).
Για εμένα δεν είναι γενικότερα πρόβλημα, μιας και με τον προβολέα που βλέπω, στις ίντσες που βλέπω και από την απόσταση που βλέπω δεν είναι ορατό, και η όρασή μου είναι 10/10.
Aπό πληροφορίες που συγκέντρωσα έβγαλα το συμπέρασμα πως δεν αποτελεί ελάττωμα αλλά το κάνουν και άλλοι dlp,íσως και λόγω αυξημένης φωτεινότητας όπως είπε και ο Μανώλης.Αυτό που δεν μπορώ να βρώ είναι τον κωδικό για το secret menu.Αυτό περιλαμβάνει extra ρυθμίσεις;Αλεξανδρε, εβγαλες καμμια ακρη ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.