Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις μου είναι πολύ θετικές. Η εικόνα είναι καθαρή και κυρίως με φυσικά χρώματα. Ούτε πολύ vibrant ούτε και ξεθωριασμένα. Και κυρίως φυσικά. Έχει φυσικά αρκετά modes για να επιλέξει κάποιος αυτό που του αρέσει αλλά και να βάλει τις ρυθμίσεις χειροκίνητα. Πιστεύω η δεύτερη επιλογή είναι η καλύτερη αν και ακόμα δεν έχω βρει τις best ρυθμίσεις για την εικόνα. Παίζει απροβλημάτιστα με εξωτερικού ελληνικούς υπότιτλους από το PC μου τις ταινίες. Στικάκι δεν θα δοκιμάσω γιατί η tv είναι δίπλα στο PC μου και μέσω του ethernet βλέπω απευθείας ότι υπάρχει στον Η/Υ. Δεν δοκίμασα την PC σύνδεση για να δω αν είναι αργό. Βάζω το HDMI καλώδιο από το μόνιτόρ μου στην HDMI της τηλεόρασης και βλέπω PC. Πάει μία χαρά. Το τηλεοπτικό σήμα είναι πολύ καλό. Φυσικά μόνο για digital chennels. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω καθόλου και αναλογικά κανάλια γιατί δεν με ενδιαφέρουν. Δεν ξέρω και αν υπάρχουν πια, κυρίως μικρά κανάλια. Το ERT HD είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ έως ΑΡΙΣΤΟ θα έλεγα. Και το Toshiba places, το smart section της τηλεόρασης είναι πολύ καλό και έχει πολλά πράγματα να δεις. Δεν ξέρω πόσο συχνά ανανεώνεται το περιεχόμενο, αλλά με ότι είδα είμαι ευχαριστημένος. Απλά το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείς να σερφάρεις. Δεν έχει νομίζω browser ενσωματωμένο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά αν την Τετάρτη στο Dortmund - Real Madrid δεν δω τίποτα clouding στην κίνηση της μπάλας, που λογικά δεν θα δω τότε νομίζω ότι για τα 280 είναι the best for the best value for money. Ακόμα 3D δεν δοκίμασα γιατί δεν πήρα τα 3D γιαλιά. Θα τα πάρω όμως και θα σας πω αμέσως. Αυτά από μένα. Καληνύχτα σε όλους σας.
Τελικά την πήρα 270 από τον Κωτσόβολο, την ίδια μέρα που έβαλε την προσφορά.
Edit: Τελικά στα 3D γυαλιά τα 2 αυτοκόλλητα που έχει από την έξω μεριά των "φακών" τα ξεκολλάμε ή θα πρέπει να είναι εκεί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.