Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Καλημέρα και καλώς σας βρήκα... βρίσκομαι σε απόγνωση... εδώ και καιρό ψάχνω για τιβι και έχω κολλήσει τρελλά με το συγκεκριμένο μοντέλο στις 40 ίντσες (κυρίως λόγω χώρου)... ωστόσο, επειδή και τα λεφτά που θα δώσω δεν είναι λίγα είμαι επιφυλακτικός (-ότατος μπορώ να πω) και έχω τρελλαθεί με το διάβασμα σε διάφορα σάιτς και φόρα... σύμφωνα με τους έχοντες από εδώ το πρόβλημα που λέγεται ότι υπάρχει με το backlight bleed μειώνεται σε μεγάλο βαθμό με τις ρυθμίσεις που προτείνετε? η ρύθμιση αυτή υπάρχει σε όλα τα μοντέλα (40, 46, 52)? πέρα από αυτό δε βλέπω άλλα ιδιαίτερα παράπονα μάλλον, ε? είμαι στο τσακ να κάνω το βήμα...

ευχαριστώ...

Kαλημέρα και σε σένα.
Μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο [ιο σαφής στην ερώτησή σου ή έστω να την συντάξεις κάπως καλύτερα, γιατί δεν βγαίνει νόημα...........;

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Χμμμ... αν ήξερα για τι πράγμα μιλάω ίσως και να ήταν πιο εύκολο να κατανοήσετε τι θέλω να πω... αλλά δεν έχω και σχέση (ακόμα) με το σπορ των lcd τηλεοράσεων...

Λοιπόν, προσπαθώ να το εκφράσω καλύτερα... λέγεται γενικώς και εδώ μέσα ότι στο fz355 μοντέλο υπάρχει κάποιο θέμα με backlight bleed... από εκεί και πέρα με ρύθμιση του backlight (χαμηλό?) το πρόβλημα μειώνεται αισθητά (από ό, τι έγραψαν κάποιοι που την έχουν αγοράσει ήδη)... και ρωτάω αν το backlight ρυθμίζεται και στην 40αρα και στην 46αρα και 52αρα ώστε να μειώνεται το bleed...

Μία άλλη ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό είναι εάν το συγκεκριμένο θέμα αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο μια και έξω ή στον μέλλον μπορεί να επιδεινωθεί και να είναι ορατό ούτως ή άλλως (να μην μπορεί δηλαδή να γίνει κάτι μέσω της μείωσης (?) του backlight)...

Ελπίζω να έγινα πιο σαφής...

Από εκεί και έπειτα, άλλα σοβαρά θέματα υπάρχουν (τα οποία να είναι ικανά να με αποτρέψουν από το να την αγοράσω)?

Ευχαριστώ ξανά...

Χμμμ... αν ήξερα για τι πράγμα μιλάω ίσως και να ήταν πιο εύκολο να κατανοήσετε τι θέλω να πω... αλλά δεν έχω και σχέση (ακόμα) με το σπορ των lcd τηλεοράσεων...

Backlight bleed εμφανίζει ένα μεγάλο ποσοστό των LCD τηλεοράσεων. Για να πούμε την αλήθεια λίγοι είναι οι τυχεροί που δεν έχουν. Μην σε ανησυχεί τόσο όμως, με τις κατάλληλες ρυθμίσεις μπορείς να το μειώσεις σε επίπεδα που δεν ενοχλούν και είναι αισθητό μόνο στο σκοτάδι.

Χμμμ... ευχαριστώ...

Οπότε, αν και αυτό είναι αμελητέο ή έστω μη εκνευριστικό, η συγκεκριμένη επιλογή δείχνει πολύ καλή μάλλον...

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΜΟΥ Τν 40', ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΓΚΡΟΥΠ BOWER BUY!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ TOSHIBA.

ARRWSTIA KAI MANIA MAZI :violent-smiley-030:!!!!!!!!!!

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

ΤΡΕΛΟΠΑΙΔΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΜΟΥ Τν 40', ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΓΚΡΟΥΠ BOWER BUY!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ TOSHIBA.

Καλορίζικη... και καλοθεατη
παραλαβη Παρασκευη.... 1 και σημερα:BDGBGDB55:

Καλορίζικη!
Καλορίζικη... και καλοθεατη
παραλαβη Παρασκευη.... 1 και σημερα:BDGBGDB55:
Το ίδιο κι εδώ!

Παράκληση προς ολους τους καινούργιους να ελέγξουν αν εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα με το sport+ που δεν ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη ...

Παράκληση προς ολους τους καινούργιους να ελέγξουν αν εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα με το sport+ που δεν ανοίγει σε ολόκληρη την οθόνη ...

Δεν μου ανοιγε ουτε στην προηγουμενη toshiba Που ειχα, απλα παιζω ολα τα καναλια (αναλογικα + ψηφιακα ) στο wide και αφηνει ενα μικρο κενο αριστερα και δεξια. Εχει κατι να κανει με την φορμα που εκπεμπουνε τα ψηφιακα νομιζω. Χαθηκε ο κοσμος να εκπεμπουνε κι αυτοι σε 16:9. Απο οσο ξερω ολες οι καινουργιες τηλεορασεις που εχουνε ενσωματωμενο ψηφιακο δεκτη ειναι 16:9..

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΤΟ SPORT+.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Η ΤΟ ΣΗΜΑ.ΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΔΕ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΤΡΟΜΕΡΟ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ GREG ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ SERVICE MENU. EINAI MEGALH H DIAFORA ME TIS ALLAGES POY EXEIS KANEI STO SERVICE MENU;

Πάντως σε άλλο thread στο φόρουμ το ίδιο πρόβλημα με το σπορ+ το έχουν και κάποια μοντέλα της samsung

Πάρτε και 2 ΦΟΒΕΡΕΣ φωτογραφιες που βρηκα ... Η μια ειναι απο σπιτι γνωστου μου που την αγορασε και η αλλη απο μια εκθεση που πηγε και την ειδε ΠΡΙΝ την παρει....-bye-

Regza-big.jpg

HCT_2007_02.jpg

Kαλορίζικη και καλές θεάσεις κι απο μένα!

Λοιπόν έκατσα λιγάκι και ασχολήθηκα. Σχόλια αργότερα. Ας αρχίσουμε με τα σχολιανά...

Για πείτε κι σ' εμένα ρε παιδιά τι 'ναι τούτο...

Παρατηρήστε την κάθετη γραμμή (βγαίνει και δεξιά και αριστερά-τράβηξα το αριστερό μέρος που ήταν πιο εμφανής).
1.jpg
Και μετά κοιτάξτε τα γράμματα πως συμπιέζονται από την κάθετη γραμμή αυτή και μετά (σαν να περνούν από μεγεθυντικό φακό ένα πράγμα)
2.jpg
Άλλη μία φωτογραφία της γραμμής από άλλο κανάλι.
3.jpg
Αλλά και σε μια φωτογραφία του gerg το είδα αυτό (κυρίως αριστερά προσέξτε) σε παλαιότερο μήνυμά του.
Είναι φυσιολογικό;
Είναι θέμα κακής λήψης;
Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης;
Δεν σας ενοχλεί εσάς;

Είναι μάλλον θέμα κακής λήψης!

Είναι;

Εσείς που βλέπεται σε απλά αναλογικά (και όχι μέσω nova ή άλλα κόλπα) δεν το έχετε παρατηρήσει το φαινόμενο; Και στην φωτογραφία που έβαλα από τον greg; Greg έχεις κι εσύ κακή λήψη;

Είναι πάντα στο ίδιο σημείο σε κάθε κανάλι ????????????

Δοκίμασες σε άλλη πηγή DVD κτλ να δείς αν μένει ??????

Είναι πάντα στο ίδιο σημείο σε κάθε κανάλι ????????????

Δοκίμασες σε άλλη πηγή DVD κτλ να δείς αν μένει ??????
Ναι μπράβο έχεις δίκιο δεν τα διευκρίνισα αυτά.

Στο DVD δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Σε όλα τα αναλογικά κανάλια υπάρχει. Ακόμα και στον ΣΚΑΙ. Ψηφιακά δεν πιάνω (είμαι από εκείνους που ναι μεν πληρώνουν για ΕΡΤ, αλλά παίρνουν του Καράμπελα τα...φρύδια). Και φυσικά είναι πάντα στο ίδιο σημείο στα αναλογικά κανάλια.

Φαντάζομαι πως είναι εξαιτίας του "απλώματος" που χρειάζεται το σήμα από 4:3 για να παίξει full screen σε πάνελ 16:9. Αλλά σε εμένα είναι ενοχλητικούλι...

Αν είναι θέμα λήψης να δοκιμάσω να αλλάξω κεραία, αν και παίζει να μην φτιάξει ούτε τότε, αν δεν υπάρχει καλό σήμα στην περιοχή μου...