Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Αναφέρομαι ενδεικτικά στη συζήτηση περί clouding κατι το οποίο βλέπω τείνει να γίνεται ..."συνηθισμένο κακό" σχεδόν σ όλοες τις υλοποιήσεις. Εχω λάθος;

Είναι το αρνητικό σημείο των S-PVA πάνελ (Samsung, Sony και Toshiba XF,ZF). Στις περισσότερες περιπτώσεις μετά από ρυθμίσεις δεν υπάρχει ορατό πρόβλημα και όπως είδες κανείς κάτοχος της ZF δεν παρατήρησε κάτι ενοχλητικό.

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

S-PVA; Μα δεν υποτίθεται πως αυτή η γενιά πανελ ειναι και η πιο....απροβλημάτιστη σε σχέση με το παρελθόν;

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Εγω πάντως θα ήθελα κάποιος να γράψει (ή κάποιο link)για την ZF συγκριτικά με τη sony Χ3500. Θα ήταν ενδιαφέρον μιας και έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά μεγάλη διαφορά τιμής:chinscratch:

Η X3500 παίζει στα 24p και χωρίς να έχεις ενεργοποιήσει τα 100Hz με ότι καλό και κακό αυτό προσφέρει. Η Toshiba πρέπει να έχει καλύτερο de-interlacer ίσως και scaler. Φαντάζομαι οι διαφορές θα φαίνονται μόνο με τις δύο τηλεοράσεις δίπλα-δίπλα και την ίδια πηγή.

Τι είπες τώρα???

πως γίνεται να έχεις 24p & 100hz ταυτόχρονα ??? αφού και τα 2 Hz είναι !!!

τα λέω λάθος? διορθώστε με πλήηηηζζζζζ

Τι είπες τώρα???

πως γίνεται να έχεις 24p & 100hz ταυτόχρονα ??? αφού και τα 2 Hz είναι !!!

τα λέω λάθος? διορθώστε με πλήηηηζζζζζ

Η Toshiba το εισερχόμενο 24p το δείχνει στα 120Hz επαναλαμβάνοντας το ίδιο καρέ 5 φορές (εκτός αν κάνει κάποιο interpolation και δεν επαναλαμβάνει απλά αλλά προσθέτει και δικά της). Για την Sony δεν έχω ιδέα τι γίνεται με το motionflow.

Το πρόβλημα είναι πως με κάποιες από αυτές τις υλοποιήσεις (πχ Samsung) τα φιλμ παίρνουν χαρακτήρα video που για κάποιους (:grandpa:) είναι ενοχλητικό.

κατσε λιγο...

στα specs οι τηλεοράσεις αναγράφουν ανάλυση και συχνότητα ταυτόχρονα.
1080p - 24Ηz π.χ.
Στην Χ3500 που έχω, δεν γίνεται να έχεις 100hz & 24p ταυτόχρονα, καθώς το ένα αναιρεί το άλλο ... σωστά???

κατσε λιγο...

1080p - 24Ηz π.χ.
Στην Χ3500 που έχω, δεν γίνεται να έχεις 100hz & 24p ταυτόχρονα, καθώς το ένα αναιρεί το άλλο ... σωστά???

Από όσο ξέρω καμιά τηλεόραση δεν δείχνει τα 24p στα 24Hz γιατί είναι πολύ μικρός ρυθμός ανανέωσης και θα είναι αισθητό το τρεμόπαιγμα της εικόνας. Αυτές που το δέχονται σωστά αναπαράγουν τα 24p σε πολλαπλάσια συχνότητα (48,72,96,120) επαναλαμβάνοντας τα ίδια καρέ.

κατσε λιγο...

1080p - 24Ηz π.χ.

Το 24 δεν αναφέρεται σε Hz αλλά σε fps (frames per second). Υποτίθεται οτι τόσα είναι τα καρέ ανα δευτερόλεπτο στο κινηματογραφικό φίλμ.

Τα 100 Hz αφορούν τη συχνότητα "σάρωσης" της οθόνης κατά την ανανέωση (αν είναι δόκιμος ο όρος σε TFT τεχνολογίες).

Τεχνικά δεν είναι το ίδιο πράγμα ...

Ενόψει της αυριανής παραλαβής και προετοιμάζοντας το "πεδίο μάχης" να ρωτήσω κάτι τους ήδη κατόχους!

Έχει κάποιος συνδέσει subwoofer; και αν ναι τι specs πρέπει να έχει;
Εγώ έχω ένα sub από το set ηχείων της Roister ΗΤ-2000, που στο παλιό σπίτι (όπου είχα περάσει κανάλια στους τοίχους) το σύνδεα πάνω σε ενά AV Sony 840.
Στο καινούργιο λόγω μη κατασκευής καναλιών αγόρασα ένα philips home cinema (3395W) με ασύρματα πίσω ηχεία και απέσυρα τα παλιά (όχι ότι συγκρίνονται σε ένταση με τα Roister αλλά τα roister ήταν γκουμούτσες) αλλά τώρα με τη ZF λέω να επαναφέρω τουλάχιστον το sub.....
Θα κερδίσω κάτι?
off topic υπάρχει κάποια λύση για να χρησιμοποιήσω τα roister και τον AV ενισχυτή αλλά με ασύρματα τα πισω ηχεία;

Αλλος ενας ευτυχης (οσονουπω) κατοχος της Τοσοδουλας προστεθηκε στη παρεα!-bye-
Iceman με το καλο να την δεχτεις! :grinning-smiley-043

φιλε μια ερωτηση .πως το πιανεισ το sky sports;
εχει συνδρομη´;

φιλε μια ερωτηση .πως το πιανεισ το sky sports;
εχει συνδρομη´;

Εαν ρωτας εμενα, ε ναι ...

Πως αλλιως?? :huh2: Εχω φουλ συνδρομη + τα HD καναλια.

Παρεμπιπτοντως, καλοριζικη και σε σενα φιλε Iceman..

Greg Αθήνα είσαι?και αν ναι τι πιάτο έβαλες για sky digital?

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Greg Αθήνα είσαι?και αν ναι τι πιάτο έβαλες για sky digital?

Αθηνα ναι, εχω ενα κινητο Tecatel 1.45 με διπλο lnb για να κατεβαζω κατω 2 καλωδια στον δεκτη μου για τον Astra2 (και οτι αλλο θελω να ψαξω..) και ενα σταθερο Gibertini 1.10 με κεντρο Astra1 και παρακεντρο Hotbird για τα υπολοιπα καναλια, ωστε να μην κουνιεται το πιατο οταν θελω να κανω ζαπινγκ σε νοβες κτλ.

Με το 1.45 αυτο κατεβαζω μια χαρα ολες τις συχνοτητες που μπορει να κατεβασει καποιος στην Αττικη χωρις να εχει 5 μετρο πιατο. Μεσα σε αυτα υπολογισε ολα τα HD του μπουκετου πλην φυσικα του BBC..

Για να εισαι καλυμενος βεβαια για κακοκαιριες κτλ θα προτεινα ενα Mabo 1.80 κινητο για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Αυτα και Sorry για το :offtopic:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε!:smile:

greq και ποσο κοστιζει αυτη η συνδρομη;
και απο που μπορεις να την αγορασεις;

Παιδιά, υπάρχουν πληροφορίες για όλα αυτά που ρωτάτε στην κατηγορία "Δορυφορικά". Για ρίχτε μια ματιά κι εκεί -bye-

Kαλορίκες σε όλους μεγειές, άντε και στα δικά μας οι αναποφάσιστοι.