Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Παρέλαβα την 46αρα πριν από 1 περίπου ώρα... μεγάλο κουτί! Μέσα στο κουτί ή έξω από αυτό δεν υπήρχαν χαρτιά από την ελληνική αντιπροσωπεία (ευτυχώς είναι από Πλαίσιο), εννοείται ότι υπάρχει ελληνικό manual. Επίσης μου ένανε εντύπωση ότι η βάση ήταν βιδωμένη στο panel (όσο και αν μου έκανε εντύπωση αυτό νομίζω ότι με απαλλαξε απο το άγχος να λύσω το puzzle) ... ενώ μου βγήκε και η πίστη να τη βγάλω από το κουτί .... άσε δε η άρση βαρών για να την βάλω πάνω στο έπιπλο... πάντως είναι εκπληκτικο πως η τηλεοραση είναι 46αρα αλλά το σύνολο του χώρου που καταλαμβάνει την κάνει να δείχνει 40αρα ...
Μόλις ρυθμισα τα κανάλια...
Η εικόνα είναι πολύ καλή.
Πρώτες εντυπώσεις και χωρίς ρυθμίσεις:
από κεραία καλή εικόνα αλλά δεν έχω και το καλύτερο σήμα...
Από nova απρόσμενα καλύτερα αποτελέσματα αλλά δεν έχω τον δέκτη της nova αλλά έναν καλωδιακό της technisat.
Από BD παίζει τώρα το Spiderman 3 και έχω πάθει πλακα από ευκρίνεια, χρώματα και μαύρο!!
Θα δοκιμάσω και τις ρυθμίσεις των παιδιών και θα επανέλθω....

Last edited:
Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Καλωρίζικη φίλε iceman και καλές θεάσεις -bye-

Στα ψηφιακά της ΕΡΤ τι λέει από εικόνα?

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Καλωρίζικη φίλε iceman και καλές θεάσεις -bye-

Στα ψηφιακά της ΕΡΤ τι λέει από εικόνα?

Δεν μπορώ να έχω ξεκάθαρη άποψη μιας και τώρα δεν παίζει κάτι λόγω της απεργίας... πάντως η εικόνα δέιχνει πιο συμπαγής (εδώ βέβαια φταεί και η λήψη των αναλόγικών στο σπίτι μου)
Πάντως σε καλά δορυφορικά (με μεγαλύτερη αναλυση και λιγότερη συμπίεση, λ.χ. ZDF η εικόνα είναι άπαιχτη)...
Επίσης εντύπωση μου κάνει ο ήχος ... στο BD προηγουυμένως ευχαρίστως έβλεπα την ταινία από τα ηχεία της TV....

update: με τις ρυθμίσεις του avforum ακόμα καλύτερα αποτελέσματα... με αυτές του greg λιγότερο χρώμα (δεν πείραξα βέβαια το service menu) οπότε τώρα είμαι κάπου στο ενδιάμεσο!

Εξακολουθώ πάντως να μην μπορώ να πιστέψω την εντύπωση "εικόνα στη μέση του πουθενά" που βλέπω, λόγω φυσικά του λεπτού πλαισίου!!

Πολύ σωστή η επισήμανση του φίλου iceman για το ZDF, έχω διαπιστώσει και εγώ ότι είναι μια απλή λύση για να έχει κάποιος μια ιδέα για την απόδοση της Toshiba σε SD δορυφορικό πρόγραμμα με τον δέκτη της NOVA.

Παιδια είναι γεγονός... την άλλη εβδομάδα έρχεται. Μετά από έντονο προβληματισμό ενός μηνός, μετά από προτροπή φίλου μου που πήρε την 40Ζf355 πήρα σήμερα στο Πλαίσιο και ζήτησα αν την έχουν ακόμα διαθέσιμη στην τιμή των 1650 ευρώ - powerbuy - και (....έλεγα ότι θα μου πουν ότι προσφορά ήταν και πάει, και πάρ' την με 2099 ευρώ) ...έγινε το θαύμα!!!
Μου είπε ότι έχει λίγες ακόμα (μάλον εννοούσε τις 40αρες) και έκλεισα. :award:

Μετά τα τόσα που διάβασα εδώ και το avforum.com για την ΖF νιώθω πως στην τιμή αυτή έκανα την σωστή επιλογή. Μακάρι να δικαιωθώ...
Ευχαριστώ για τις πολλές πληροφορίες σας.

Είναι πάντως λιγο εκνευριστικη με τα μενού και τα settings της αλλά που θα παέι θα τη μάθω.... και μπάλα που έβλεπα τώρα στον Alpha (τόσο μέσω νόβα όσο και αναλογικού δέκτη μια χαρά τα έβλεπα!!)

Παιδια είναι γεγονός... την άλλη εβδομάδα έρχεται. Μετά από έντονο προβληματισμό ενός μηνός, μετά από προτροπή φίλου μου που πήρε την 40Ζf355 πήρα σήμερα στο Πλαίσιο και ζήτησα αν την έχουν ακόμα διαθέσιμη στην τιμή των 1650 ευρώ - powerbuy - και (....έλεγα ότι θα μου πουν ότι προσφορά ήταν και πάει, και πάρ' την με 2099 ευρώ) ...έγινε το θαύμα!!!
Μου είπε ότι έχει λίγες ακόμα (μάλον εννοούσε τις 40αρες) και έκλεισα. :award:

Μετά τα τόσα που διάβασα εδώ και το avforum.com για την ΖF νιώθω πως στην τιμή αυτή έκανα την σωστή επιλογή. Μακάρι να δικαιωθώ...
Ευχαριστώ για τις πολλές πληροφορίες σας.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να τη βρω στο Πλαίσιο Λάρισας στα 1650 ?

Ξέρει κανείς αν μπορώ να τη βρω στο Πλαίσιο Λάρισας στα 1650 ?
Απο τη στιγμη που την εκλεισες τηλεφωνικως, ΟΠΟΥ κι αν υπαρχει υποκαταστημα πλαισιου θα την παρεις με την ιδια τιμη...:a0210:

Απο τη στιγμη που την εκλεισες τηλεφωνικως, ΟΠΟΥ κι αν υπαρχει υποκαταστημα πλαισιου θα την παρεις με την ιδια τιμη...:a0210:

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έχω πάρει μέρος στο powerbuy. Απλώς ρωτάω αν μπορώ να τη βρώ στη συγκεκριμένη τιμή όπως ο φίλος πιο πάνω.

Για συνδρομητές NOVA & κατόχους Toshiba ZF355:
Παρέλαβα σήμερα τον δορυφορικό δέκτη Hivion HD9090X ULTIMA με HDMI θύρα & upscale του sd σήματος σε 1080i.Πέρασα το τελευταίο firmware στον δέκτη και η εικόνα είναι εκπληκτική!Στα ελληνικά κανάλια και στα της νοβα είναι σα να βλέπω ένα καλό sd dvd.Ακόμα και το Μακεδονία tv έχει άψογη εικόνα και χρώματα!Στα άλλα δορυφορικά με ισχυρό σήμα η εικόνα είναι σαν HD!
Τώρα βλέπω στο supersport2 το Bayern-Wofsburq με μια μπάλλα χωρίς είδωλα στα σώματα των παικτών και υπέροχα χρώματα.Ρυθμίσεις έχω του greg(και στο service menu) και ΜΟΝΟ για ποδόσφαιρο σε nova έχω αποθορυβοποίηση mpeg στο χαμηλό.Στα υπόλοιπα το έχω κλειστό.
Επιπλέον να σημειώσω το εξαιρετικό καδράρισμα που κάνει ο δέκτης στα 4:3 κανάλια σε full 16:9 στην τηλεόραση.Απειροελάχιστη παραμόρφωση και κόψιμο εικόνας.

Για τον φίλο που ρωτάει παραπάνω για τα ψηφιακά της ΕΡΤ αν έχεις καλό σήμα η εικόνα είναι άψογη,ειδικά το σπορτ+!

Last edited by a moderator:

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν έχω πάρει μέρος στο powerbuy. Απλώς ρωτάω αν μπορώ να τη βρώ στη συγκεκριμένη τιμή όπως ο φίλος πιο πάνω.

Εγώ από την Ξάνθη την πήρα. Πήρα τηλέφωνο στο πλαίσιο και ζήτησα αν υπάρχει διαθέσιμη η συγκεκριμένη στην τιμή αυτή. Αν εισαι τυχερός και προλάβεις τις διαθέσιμες πάρε τηλώφωνο.

Ερώτηση προς τους λοιπούς κατόχους...
Το Sport+ το πιάνετε καλά? Εμένα μου αφήνει ακόμα και στο wide μαύρο κενό αριστερά και δεξιά .... η οθόνη γεμίζει μόνο με το superlive 1 & 2. εννοείται ότι στα άλλα κανάλια της ψηφιακής δεν το κάνει αυτό και η οθόνη γεμίζει κανονικά!! Σε άλλες 2 τηλεοράσεις από την ίδια πηγή δεν υπάρχει´τέτοιο πρόβλημα...
Επίσης ερώτηση προς τους υπόλοιπους που πήραν την 46αρα .... η τηλεόραση ηρθε με τη βάση της τοποθετημένη ή χωρίς ???

Ντεν εκω κεραια καρντια μου! :HTEHETH63:
Τωρα περι βασης, ας λαλησουν οι 46αρηδες.

Kι εμένα μου ήρθε η 46αρα με τη βάση τοποθετημένη.Λες να μας έστειλαν κάνα demo?

Kι εμένα μου ήρθε η 46αρα με τη βάση τοποθετημένη.Λες να μας έστειλαν κάνα demo?

Αφού ισχύει και για εσένα πρέπει να είναι ΟΚ... άλλωστε αν δεν ερχοταν με τη βάση δεν θα χωρούσε στο κουτί ... μίλησα άλλωστε και με το Πλαίσιο και το φίλο psixakia και με όσα μου λες και εσύ δεν υπάρχει θέμα

Οντως αφου και στον Λεωνιδα ηταν ετσι, δεν τιθεται 8εμα, απλα τσιγκουνευτηκε λιγο η Τοσιμπα στα χαρτοκουτια! :idea:
Να ρωτησω και εγω κατι, με pc εως τωρα την εχει συνδεσει κανεις?
Εχω "χασει λιγο τη μπαλα" στα Hz/24fps κτλ...

Last edited:

Δεν την έχω συνδέσει ακόμα αν και με το laptop δεν νομίζω να δω και τίποτα ... άσε που θέλει hdmi σύνδεση για να ανοίξει full hd..
Πάντως με λύπη μου το λέω αλλά τελικά ακόμα και σε αυτό το εκπληκτικό και fullz featured μοντέλο της tosh colour.like.no.other, τουλάχιστον στα αναλογικά δεν βλέπεις.... τι στο καλό κάνουν οι της Sony ακόμα δεν έχω καταλάβει!!!

Εμένα και στα αναλογικά με κεραία η εικόνα είναι πολύ καλή και τα χρώματα.

Εμένα και στα αναλογικά με κεραία η εικόνα είναι πολύ καλή και τα χρώματα.

Θα το ψάξω λίγο περισσότερο και εγώ και θα επανέλθω ... ίσως να είναι και λόγο σήματος που δεν είναι και το καλύτερο στο σπίτι μου!