Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Για δες και εδω Δημητρη μπας και σου κανει αυτο που βρηκα.

Edit : Εμενα μου δουλεψε και μπηκα..

Last edited:

thanks greg!!

αν και λεει οτι ειναι για σειρα X και Ζ δουλευει και στην δικια μου!

thanks greg!!

αν και λεει οτι ειναι για σειρα X και Ζ δουλευει και στην δικια μου!

Να σε καλα φιλαρακι.. να ξερες απο ποσο κοπο με ειχες βγαλει εσυ τοτε που ειχες γραψει εκεινο το ποστ με τα settings του kmplayer...:ernaehrung004:

Σαν κάτοχος της 46XF355 εδώ και 20 μέρες και επειδή XF και ZF λογικά φοράνε ίδιο πάνελ (εξωτερικά είναι ολόιδιες), έχω να πω ότι λίγο backlight bleeding λογικά οι περισσότεροι θα έχετε, όσο κι αν κατέβει το backlight. Όμως αυτό είναι ορατό μόνο σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο και σε μαύρη οθόνη. Είναι αλήθεια ότι μειώνεται με τον καιρό, αλλά τουλάχιστον στην δικιά μου στην πάνω αριστερή γωνία, αμφιβάλλω αν θα φύγει ποτέ (στην πάνω δεξιά που είχα τις πρώτες μέρες έχει ψιλοεξαφανιστεί). Πάντως δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, παρά μόνο ψυχολογικό.

Επειδή μου την είχε δώσει, έστειλα ένα mail στην Intersys. Σε λιγότερο από ένα λεπτό από την στιγμή που πάτησα Send, με πήρέ ένας τεχνικός τους τηλέφωνο (απίστευτο response - πραγματικά μπράβο!!!), ο οποίος μου είπε ότι το θέμα γι' αυτούς είναι απόλυτα φυσιολογικό κι οφείλεται στο εξαιρετικά λεπτό πάνελ. Συνέχισε λέγοντας ότι η τηλεόραση, λόγω αυτού του πάνελ, έχει πολύ καλή αποτύπωση χρωμάτων και παίζει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού - και νομίζω ότι δεν είχε και άδικο.

Τρεις τελευταίες παρατηρήσεις:
  • Μην ανησυχείτε για το SD. Στο συγκεκριμένο τομέα η tv δεν παίζεται (ενεργοποιείστε και τον εσωτερικό ενισχυτή σήματος, θα δείτε διαφορά).
  • Μην χάσετε χρόνο με το Digital Video Essentials, δεν θα σας προσφέρει τίποτα.
  • Ρυθμίσεις από avforums (πολύ καλές, τις δοκίμασα και στη δικιά μου):
Backlight: 28
Contrast: 90
Brightness: 54
Color: 53
Colour tint: -7
Sharpness: +10
Black stretch: Off
MPEG NR: Off
DNR: Off(low for some DVB chanels)
Color temperature: Normal
Active Backlight control: Off
Cinema mode: On(when available)
Film stabilization: Smooth
Active vision 100: On
XvYCC choice: Auto
3D Colour management:
Red +4 -1 +10
Green +15 +7 +7
Blue +4 -9 -15
Yellow -3 +4 +15
Mangenta 0 +2 +7
Cyanogen 0 +9 -13

Αυτές είναι για HD, για SD το movie είναι μια χαρά...

Να σε καλα φιλαρακι.. να ξερες απο ποσο κοπο με ειχες βγαλει εσυ τοτε που ειχες γραψει εκεινο το ποστ με τα settings του kmplayer...:ernaehrung004:

:ernaehrung004: :smile:

Σαν κάτοχος της 46XF355 εδώ και 20 μέρες και επειδή XF και ZF λογικά φοράνε ίδιο πάνελ (εξωτερικά είναι ολόιδιες), έχω να πω ότι λίγο backlight bleeding λογικά οι περισσότεροι θα έχετε, όσο κι αν κατέβει το backlight. Όμως αυτό είναι ορατό μόνο σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο και σε μαύρη οθόνη. Είναι αλήθεια ότι μειώνεται με τον καιρό, αλλά τουλάχιστον στην δικιά μου στην πάνω αριστερή γωνία, αμφιβάλλω αν θα φύγει ποτέ (στην πάνω δεξιά που είχα τις πρώτες μέρες έχει ψιλοεξαφανιστεί). Πάντως δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, παρά μόνο ψυχολογικό.

Επειδή μου την είχε δώσει, έστειλα ένα mail στην Intersys. Σε λιγότερο από ένα λεπτό από την στιγμή που πάτησα Send, με πήρέ ένας τεχνικός τους τηλέφωνο (απίστευτο response - πραγματικά μπράβο!!!), ο οποίος μου είπε ότι το θέμα γι' αυτούς είναι απόλυτα φυσιολογικό κι οφείλεται στο εξαιρετικά λεπτό πάνελ. Συνέχισε λέγοντας ότι η τηλεόραση, λόγω αυτού του πάνελ, έχει πολύ καλή αποτύπωση χρωμάτων και παίζει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού - και νομίζω ότι δεν είχε και άδικο.

thanx για το ποστ φιλε μου, να σε καλα.

Εγω τα ειχα δοκιμασει αυτα που ποσταρες, δεν ητανε ασχημα αλλα κατασταλαξα στα εξης:

If anyone's interested, I came across with the latest settings (D65-calibration). Source: www.hifi-forum.de

Here goes:

Active Back. Control - Off
Cinema Mode - On
Film Stabilization - Smooth
Active Vision M100 - On
3-D-Colour-Man. - On
xyYCC - Auto

Backlight 30
Contrast 90
Brightness 60
Color 30
Tint 0
Sharpness -20
Black Stretch - Off
MPEG-red. - Off
DNR - Auto
Colortemp. - Warm

3D-color management
Red +0 +6 -8
Green -15 +2 0
Blue -5 +15 0
Yellow -1 +10 0
Magenta -2 +2 0
Cyan -1 -13 0

Service-Menu:

BCUT =>01H 00000001B

GCUT => 00H 00000000B

RCUT =>FCH 11111100B

BDRV => 82H 10000010B

GDRV =>78H 01111000B

RDRV =>8DH 10001101B

Εγω τα ειχα δοκιμασει αυτα που ποσταρες, δεν ητανε ασχημα αλλα κατασταλαξα στα εξης: ....

Service Menu?
Α, εσύ θες να μας βάλεις φυλακή...:devil-smiley-029:

Service Menu?
Α, εσύ θες να μας βάλεις φυλακή...:devil-smiley-029:

Μια χαρουλα γινεται η δουλεια αμα κανεις ακριβως οτι ποσταρει ο φιλος kgf123

Accessing the Service Menu

If you haven't please read the above disclaimer and warning!

* Turn the TV on.
* Press the {MUTE} button three times on the remote.
* Press the {MUTE} button again on the remote and hold.
* Then press the {MENU} button on the TV's front panel.
* Release both buttons
* There should be a letter "S" on the upper right of the screen.
* Press the {MENU} button on the TV's front panel again.

* Use the {CH+} or {CH-} buttons to select a setting.
* Use the {VOL+} and {VOL-} buttons to adjust the value.
* Turn the set off to exit the Service Menu.

Δοκιμασε και αυτο, το setting, το service menu δεν ειναι τπτ. Εγω πιστευω οτι αυτη ειναι η καλυτερη ρυθμιση που εχω δοκιμασει σημερα παντως..

παιδια πριν κανετε τις αλλαγες σημειώστε τα default!!.. εγω δεν το εκανα και τα πήρα τώρα!!! γραψτε τα και εδώ (default)

Παιδιά, παιζει καμια αλλη photo απο τις τηλεοράσεις να δουμε κι εμεις λιγο απο μακρυα ? -bye-

.

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Πριν λίγη ώρα παρέλαβα κι εγώ την 46αρα.Ειχαμε και διακοπή ρεύματος στην Καλλιθέα και την ανέβασα με τον οδηγό του Πλαισίου στον 5ο με τις σκάλες.Μόλις την βάλαμε στο σπίτι ήρθε και το ρεύμα:bang:
Ξεκινάω το στήσιμο και θα επανέρθω με εντυπώσεις later;)

Καλοριζικη φιλε μου. Εγω παντως μετα τις χθεσινες ρυθμισεις ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος θα ελεγα..:Banane0:

Βάλτε καμιά φωτογραφία για το λαό βρε παιδιά :smash::grinning-smiley-043

εγώ δεν βάζω γιατι ειναι ολα χημα ακόμη,
εκανα της ρυθμισεις και στο SERVICE MENU, και ειναι πολυ καλες

Απάντηση: Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Καλοριζικη φιλε μου. Εγω παντως μετα τις χθεσινες ρυθμισεις ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος θα ελεγα..:Banane0:

Ευχαριστώ πολυ greg και ανταποδίδω τις ευχές!

Πρώτες εντυπώσεις:έχω πάθει πλάκα!Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό είδα τοσο καλή εικόνα στα ελληνικά κανάλια.Στα ψηφιακά της ερτ εντυπωσιάστικα ιδιαίτερα!Καμμία σχέση με ότι έβλεπα πριν με εξωτερικούς δέκτες!
Τα αναλογικά κανάλια με την παμπάλαια κεραία μου με μεγάλη ευκρίνεια,ζωντανά και φυσικά χρώματα.Μέσω νοβα(με τον δέκτη της) ακόμη καλύτερη εικόνα ενώ στα άλλα δορυφορικά μερικά που έχουν ισχυρό σήμα π.χ eurosport2 δεν ξεκολάς τα μάτια σου!
Blu ray & sd dvd που είδα για λίγο το αποτέλεσμα άριστο όπως αναμενόταν άλλωστε.
Ρυθμίσεις για sd tv & nova το cinema είναι ότι πρέπει!Για τα ψηφιακά της ερτ το τυπικό μου άρεσε περισσότερο!Για blu ray & sd dvd οι ρυθμίσεις του greg είναι ότι καλύτερο.
Το μαύρο της τηλεόρασης το βρίσκω άψογο.

Στο ποδόσφαιρο τώρα:Στο sport+ είχε σε επανάληψη το Παναθηναικός - Λάρισα και η εικόνα ήταν πολύ καλή η μπάλα στο γήπεδο ήταν...μία και δεν έβλεπες σκιές στους παίκτες.
Σε nova που έδειχνε στιγμιότυπα από ευρωπαικά παιχνίδια εξίσου πολύ καλό αποτέλεσμα.Αυριο είναι τα δύσκολα όμως με τις ζωντανές μεταδόσεις του ελληνικού πρωταθλήματος.Εκεί θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος!

Φωτό θα προσπαθήσω να ανεβάσω αύριο από όλες τις πηγές εικόνας αφού καταφέρω να βρω πρώτα τον φορτιστή της φωτογραφικής που έχει να χρησιμοποιηθεί από το καλοκαίρι.-bye--bye-

Μια φωτο, αλλα ειναι χαλια...
tosh1.jpg

Παιδιά το sport+ στα ψηφιακά της ερτ έχει σε επανάληψη το Μίλαν - Αρσεναλ.Η εικόνα είναι Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Η-bye-:firstprize::SFGSFGSF:

Greg thanks και από εμένα για τις ρυθμίσεις, είναι πολύ καλές :a0210:

Χαλάλι και το πείραγμα στο service menu :ernaehrung004: