thanks greg!!
αν και λεει οτι ειναι για σειρα X και Ζ δουλευει και στην δικια μου!
Να σε καλα φιλαρακι.. να ξερες απο ποσο κοπο με ειχες βγαλει εσυ τοτε που ειχες γραψει εκεινο το ποστ με τα settings του kmplayer...:ernaehrung004:
Σαν κάτοχος της 46XF355 εδώ και 20 μέρες και επειδή XF και ZF λογικά φοράνε ίδιο πάνελ (εξωτερικά είναι ολόιδιες), έχω να πω ότι λίγο backlight bleeding λογικά οι περισσότεροι θα έχετε, όσο κι αν κατέβει το backlight. Όμως αυτό είναι ορατό μόνο σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο και σε μαύρη οθόνη. Είναι αλήθεια ότι μειώνεται με τον καιρό, αλλά τουλάχιστον στην δικιά μου στην πάνω αριστερή γωνία, αμφιβάλλω αν θα φύγει ποτέ (στην πάνω δεξιά που είχα τις πρώτες μέρες έχει ψιλοεξαφανιστεί). Πάντως δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, παρά μόνο ψυχολογικό.
Επειδή μου την είχε δώσει, έστειλα ένα mail στην Intersys. Σε λιγότερο από ένα λεπτό από την στιγμή που πάτησα Send, με πήρέ ένας τεχνικός τους τηλέφωνο (απίστευτο response - πραγματικά μπράβο!!!), ο οποίος μου είπε ότι το θέμα γι' αυτούς είναι απόλυτα φυσιολογικό κι οφείλεται στο εξαιρετικά λεπτό πάνελ. Συνέχισε λέγοντας ότι η τηλεόραση, λόγω αυτού του πάνελ, έχει πολύ καλή αποτύπωση χρωμάτων και παίζει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού - και νομίζω ότι δεν είχε και άδικο.
If anyone's interested, I came across with the latest settings (D65-calibration). Source: www.hifi-forum.de
Here goes:
Active Back. Control - Off
Cinema Mode - On
Film Stabilization - Smooth
Active Vision M100 - On
3-D-Colour-Man. - On
xyYCC - Auto
Backlight 30
Contrast 90
Brightness 60
Color 30
Tint 0
Sharpness -20
Black Stretch - Off
MPEG-red. - Off
DNR - Auto
Colortemp. - Warm
3D-color management
Red +0 +6 -8
Green -15 +2 0
Blue -5 +15 0
Yellow -1 +10 0
Magenta -2 +2 0
Cyan -1 -13 0
Service-Menu:
BCUT =>01H 00000001B
GCUT => 00H 00000000B
RCUT =>FCH 11111100B
BDRV => 82H 10000010B
GDRV =>78H 01111000B
RDRV =>8DH 10001101B
Εγω τα ειχα δοκιμασει αυτα που ποσταρες, δεν ητανε ασχημα αλλα κατασταλαξα στα εξης: ....
Service Menu?
Α, εσύ θες να μας βάλεις φυλακή...:devil-smiley-029:
Accessing the Service Menu
If you haven't please read the above disclaimer and warning!
* Turn the TV on.
* Press the {MUTE} button three times on the remote.
* Press the {MUTE} button again on the remote and hold.
* Then press the {MENU} button on the TV's front panel.
* Release both buttons
* There should be a letter "S" on the upper right of the screen.
* Press the {MENU} button on the TV's front panel again.
* Use the {CH+} or {CH-} buttons to select a setting.
* Use the {VOL+} and {VOL-} buttons to adjust the value.
* Turn the set off to exit the Service Menu.
Καλοριζικη φιλε μου. Εγω παντως μετα τις χθεσινες ρυθμισεις ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος θα ελεγα..:Banane0:
Το μαύρο είναι γκρι ή η φωτό πολύ μάπα; χεχε
Καλοριζικη φιλε μου. Εγω παντως μετα τις χθεσινες ρυθμισεις ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος θα ελεγα..:Banane0:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.