Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

καλορίζικη φίλε μου βγάλε και καμιά HD να δούμε...

Να'σαι καλα Γρηγορη, επισης κιολας μια που δεν στα'χω πει, καλοθεατες και σε ολα τα παιδια που την απεκτησαν η' που θα την αποκτησουν.:ernaehrung004:
Καθαρες φωτος??? Μη λες τετοια θα φαμε κρα αν ποσταρει κανεις με καμια DSLR. Αυτο ειναι το κινητο αλλα και παλι χαλια βγηκαν, δεν το κατεχω το αθλημα. Απλα απο τη σμυκρινση φαινονται καπως καλυτερα.

GeoGeoGeo ευχαριστω πολυ. Θα ανεβασω και μερικες με HD αρκει να ανατρεξω στους HTPC guides του φορουμ για να θυμηθω οδηγιες και settings.Το pc ηταν σεταρισμενο με βαση την R86 οποτε χρειαζονται αλλαγες για 1080p και Ηz και δεν σκαμπαζω καστανο.:bigcry:
Προς το παρων ομως μια δοση μαυρου (που ειναι ενα απο τα καιρια θεματα των συζητησεων) απο το ζωνιανο μενου του ps3.

καλορίζικη!!!
αλλά γιατί πήρες Toshiba?.??.. :clown:

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Να και μερικές φωτό από δικές μου τραβηγμένες με κινητό.Νετ & σπορ+ από την παμπάλαια κεραία μου

Attachments

• net-keraia.jpg
    net-keraia.jpg
    71.8 KB · Views: 127
  • sport+.jpg
    sport+.jpg
    81.7 KB · Views: 143

Blu ray από το sharp hp20s

Attachments

• sharp1.jpg
    sharp1.jpg
    105.6 KB · Views: 133
  • sharp2.jpg
    sharp2.jpg
    97.9 KB · Views: 115

Για ποδόσφαιρο που ρώτησε ο φίλος πιο πάνω.Εχθές που είχε Ολυμπιακός-Ατρόμητος από τη νόβα εικόνα χάλια.2-3 μπάλες,σκιές στα σώματα των παικτών κλπ.Το γυρνάω να το δω από την κεραία μου και η εικόνα άψογη!Πολύ καλή κίνηση,χωρίς σκιές μια μπάλα κλπ Τα 100hz της Toshiba κάνουν δουλειά στα αναλογικά κανάλια για λήψη με κεραία.Μεγάλη η διαφορά εικόνας της ΝΕΤ σε λήψη από κεραία και σε λήψη από ΝΟΒΑ!Τελικά η νόβα συμπιέζει πολύ το σήμα!

ευχαριστώ για τις φωτό παιδιά είναι πάρα πολύ καλή!

Μπραβο ρε Λεωνιδα, για να δουμε πως ειναι και τα υπολοιπα σηματα που δεχεται. Απο τα αναλογικα οπως ειπα δεν μπορω να εκφερω γνωμη, αλλα απ'οτι βλεπω απο την δικη σου φαινεται πολυ καλη. Και σε dtv που την γυρισα κατα λαθος παιζωντας με τα κουμπακια φανηκε πολυ καλη παρ'ολο που εγραφε "αδυναμο σημα".

Σε dtv η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή ειδικά σε αθλητικά.Εγώ τα πιάνω και πολύ καλά βέβαια!

Attachments

• photo.jpg
    photo.jpg
    69.5 KB · Views: 95
  • photo2.jpg
    photo2.jpg
    84.3 KB · Views: 90

αντε τοτε κι εγω απο το κινητο 2 φωτο, οτι μπορει να φανει. Η πρωτη απο επιγεια κεραια και η δευτερη απο Sky Sports HD

14tsx9e.png

25gym4x.png

Γρηγορη σε'πιασαν τα οικονομικα αγχη μετα την αγορα της TV???:flipout:

Απο σημα παντως εισαι και εσυ απ'οτι βλεπω...τεζα! :worshippy:
Το HD καναλι σου παντως με κανε να ξεροκαταπινω:bang:
Μη με πριζωνεται ρε γαμωτο:violent-smiley-011:

Γρηγορη σε'πιασαν τα οικονομικα αγχη μετα την αγορα της TV???:flipout:

χεχεχε καλο, καθοτι ειμαι και ιχθεις...δεν το επιασα στην αρχη..

Ισα ισα που ειμαι πολυ ευχαριστημενος, πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της αλλα επειδη εχω δει την διαφορα μεταξυ 40αρας και 46αρας στο μεγεθος, σκεφτομαι να μην πατησω ποδι ποτε στο σπιτι του raff γιατι θα με παρει απο κατω μολις δω τις 52"..:music-smiley-005:

Παντως χωρια την πλακα 46" στα 3,5 που ειμαι εγω ειναι σουπερ και η αληθεια ειναι οτι δεν εχω αναψει το πανι ουτε μια μερα απο τοτε που την πηρα. Συν οτι σταματησα να κατεβαζω 720p τα εργα και αρχισα τα 1080p. Σε λιγο παμε για νεους δισκους στον fileserver.

Παρτε και αλλες 2 φωτο απο κινητο παλι το Army of Two στο 360. Εαν και κανονικα επρεπε να ανεβαζει φωτο ο raff που εχει και φοβερη φωτογραφικη. Οι δικες μας φωτο ειναι μονο για μας και την πλακα μας.

vy03kl.jpg

2ywy4qt.jpg

Μεχι και το τελευταιο ευρωπουλο να συμπληρωσω! Μακαρι να μπορουσα να μπω και εγω στο 46αρι club αλλα θα'πρεπε να τα ξυλωσω ολα και να τα χω στο πατωμα σαν ινδιανος! Ουκγ.

Ασε και εγω τα ιδια με τις ταινιες. Αρχισα το search για 1080p χθες το βραδυ μεχρι που βρηκα ενα pack στο scene-hd με 13-14 ταινιες, 125gb συνολο. :Banane0:Προβλεπω το επομενο pb να ειναι για κανα τερα δισκους.

ΑΜΑ ανεβασει ο Raff φωτο ωστε να φαινεται και το μεγεθος, θα νομιζω οτι πηρα psp οχι TV.:ADFADF1:

Φαίνεται τουλάχιστον εντυπωσιακή..
Καλορίζικη παιδια :award::award:

και επειδη αρεσουνε στον φιλο μου τον Παναγιωτη HD photo, παρε και μερικες ακομα, να δεις πως βλεπω μπαλα που εχει τωρα στο Sky Sports HD1 (Fulham-Everton), οτι μπορει να φανει..

2vnkyuf.jpg

4kwkk0.jpg

dmxvts.jpg

SD σημα..

tosh6.jpg

χωρος (μπαχαλο! )... :slapface:

tosh5.jpg

tosh4.jpg

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Για ποδόσφαιρο που ρώτησε ο φίλος πιο πάνω.Εχθές που είχε Ολυμπιακός-Ατρόμητος από τη νόβα εικόνα χάλια.2-3 μπάλες,σκιές στα σώματα των παικτών κλπ.Το γυρνάω να το δω από την κεραία μου και η εικόνα άψογη!Πολύ καλή κίνηση,χωρίς σκιές μια μπάλα κλπ Τα 100hz της Toshiba κάνουν δουλειά στα αναλογικά κανάλια για λήψη με κεραία.Μεγάλη η διαφορά εικόνας της ΝΕΤ σε λήψη από κεραία και σε λήψη από ΝΟΒΑ!Τελικά η νόβα συμπιέζει πολύ το σήμα!

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μάλλον με βλέπω να είμαι ανάποδα απ' ότι με την LG, τώρα θα βρίζω οταν βλέπω νόβα και θα χαίρομαι με τα αναλογικά κανάλια :)