Toshiba ZF355 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

η απάντηση που πήρα ήταν η εξής : μεταφορά της tv στο service της Θεσσαλονίκης και αν αποδειχθεί το ελλάτωμα στην tv , επισκευή του συγκεκριμένου εξαρτήματος , καμία πιθανότητα για επιστροφή και αντικατάστασή της

Σκέψου να σου πούν να την στείλεις με δικα σου έξοδα κι απο πάνω..... Και κερατάς και δαρμένος δλδ.:rifle:

Καλοί μου άνθρωποι διάβασα όλους τους διαλόγους σας για την TOSHIBA ZF 355 και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν κατάλαβα τίποτα.
Θα σας παρακαλούσα λοιπόν αν ήταν δυνατό και αν θέλατε για μας τους αδαείς να γράφατε
και λίγα λόγια με όρους μη τεχνικούς, αξίζει να πάρει κάποιος αυτήν την τηλεόραση ή να προχωρήσει στο ψάξιμο?
Σας thanks πολύ. Υ.Γ. Μη μου πείτε καλή η σφήνα μου σε σας τους σοφούς περί των ηλεκτρονικών, σε 20 χρόνια ίσως είμαι κι εγώ τόσο σοφός όπως εσείς.

Re: Απάντηση: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Καλοί μου άνθρωποι διάβασα όλους τους διαλόγους σας για την TOSHIBA ZF 355 και το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν κατάλαβα τίποτα.
Θα σας παρακαλούσα λοιπόν αν ήταν δυνατό και αν θέλατε για μας τους αδαείς να γράφατε
και λίγα λόγια με όρους μη τεχνικούς, αξίζει να πάρει κάποιος αυτήν την τηλεόραση ή να προχωρήσει στο ψάξιμο?
Σας thanks πολύ. Υ.Γ. Μη μου πείτε καλή η σφήνα μου σε σας τους σοφούς περί των ηλεκτρονικών, σε 20 χρόνια ίσως είμαι κι εγώ τόσο σοφός όπως εσείς.

Την έχεις δεί απο κοντά ?????

Re: TOSHIBA ZF355 series Live!! _εντυπωσεις _ ρυθμισεις _ κλπ!!

Έκλεισαν 3 εβδομάδες που πήρα την 40zf355...Ναι δεν το μετανιωσα καθόλου. Για κάποιον που έχει crt και έβλεπε μόνο dvd η αλλαγή ήταν μεγάλη, πολύ μεγάλη. Η εικόνα είναι πολύ καλή. Βλέπω ακόμα μόνο τα αναλογικά κανάλια (δυστυχώς εδώ στην Ξάνθη δεν δικαιούμαστε να βλέπουμε επίγεια ψηφιακά). Με την ρύθμιση στο Movie τα περισσότερα κανάλια δέιχνούν πολύ καλά (Alpha. Νετ και Ant1 είναι τα καθαρότερα με την σειρά που τα αναφέρω). Δεν περίμενα αναλογικά κανάλια να φαίνονται τόσο καλά!

Απλό DVD δεν προλαβα να δω ακόμα με τόσα αθλητικά που έχει (φταίει και το LineageII). DivX που είδα από το Toshiba DVD player που πήρα που κάνει και upscaling σε 1080p είναι πολύ καλή η εικόνα.

Επόμενα βήματα η αγορά δορυφορικού δέκτη HD για να δω πραγματικές δυνατότητες.

Συμπέρασμα για κάποιον που είναι διατεθιμένος να δώσει 1500-2000 είναι πολύ καλή επιλογή (πάντα κάποιος σχετικά αδαής σαν εμένα).

Η αγορά LCD τηλεόρασης έχει γίνει σπορ για άτομα με δυνατή καρδία, το ποσοστό ελαττωματικών πρέπει να είναι πάνω απο 50% (clouding, smearing και άλλα διάφορα προβλήματα). Ας τις είχανε 100euro πάνω και να περνούσαν quality control, δεν γίνεται να αγοράζεις μια πανάκριβη τηλεόραση και να κάνεις την προσευχή σου να μην βγεί ελαττωματική.
Πες τα επιτελους να τα ακουσουν καποιοι.... ΑΝ και τελικά νομιζω ότι τον τελικό καταναλωτή ΔΕΝ τον σκεφτεται ΚΑΝΕΙΣ!

Ολοι τα λεφτα μας θελουνε και απο ποιότητα μηδέν!!....:slapface:

Η αγορά LCD τηλεόρασης έχει γίνει σπορ για άτομα με δυνατή καρδία, το ποσοστό ελαττωματικών πρέπει να είναι πάνω απο 50% (clouding, smearing και άλλα διάφορα προβλήματα).

Ενταξει τα παραλες και λιγο , καθε μηνα μελη του forum αγοραζουν εκατονταδες τηλεορασεις , λογικο ειναι και 5-10 να βγουν ελαττωματικες.

Επισης πρεπει να βαλεις και τις πλασμα στον χωρο με τις αλλαγες πανελ (πρωταθλητρια η Panasonic) , τροφοδοτικων κτλ.

Πάντως το Πλαίσιο σήμερα διαθέτει την 52άρα 300 Ευρώ ακριβότερη(3.299,00 )Να φταίει η ζήτηση από το POWER BUY ,ηπαρουσίαση από το HITECH η κάτι άλλο?

Πάντως το Πλαίσιο σήμερα διαθέτει την 52άρα 300 Ευρώ ακριβότερη(3.299,00 )Να φταίει η ζήτηση από το POWER BUY ,ηπαρουσίαση από το HITECH η κάτι άλλο?

Αμέσως να δαγκώσεις εσύ....περίμενε και αύριο να δείς και μετά μίλα

Αμέσως να δαγκώσεις εσύ....περίμενε και αύριο να δείς και μετά μίλα
Γιατί τι θα γίνει αύριο,θα πέσει η τιμή,τι είναι χρηματιστήριο? Ανεβοκατεβαίνουν οι τιμές σάν τις μετοχές.

συνήθως έτσι δεν γίνεται ? γάλα τελευταία φορά που αγόρασες, πόσο σου κόστισε θυμάσαι?

...τεσπά, λάθος τιμή στο ιντερνετ. απο αύριο αλλάζει

Δηλαδη αν θες γαλα απο αυριο................ βαλε καλυτερα μια κατσικα στον ακαλυπτο .:flipout::flipout:

Δεν ξέρω για το γάλα αλλά οι τιμές των TV αλλάζουν συνεχώς.Παρακολουθήστε τις τιμές στο skroutz και θα δείτε.
π.χ. Ηχοέκφραση την 52άρα 2850 πριν,τώρα 2950 και πάει λέγοντας.Oπότε ας βάλουμε μια κατσίκα στον ακάλυπτο όπως λέει και ο smoothbore

Last edited:

Eιναι η τακτικη του Πριν και Μετα τις γιορτες .
Ας πουμε οτι εχεις κατι 89 ευρω ...........το πας 99 και κοτσαρεις ενα προσφορα Πασχαλινη η του αγιου Βαλεντινου και της σαρακοστης.
Μολις σπασουν τα αυγα η μαραθουν τα λουλουδια το ξαναπας 89 και εσυ που δεν πιαστηκες στο διχτυ τις γιορτες( ενω το παλευες) λες: Αααααα κοιτα προσφορα μονο 89 ευρω!!! και πριν ειχε 99 .
Ετσι ζουν αυτοι ακομα πιο καλα και συ με την ψευδαισθηση οτι εκανες πετυχισια στο σοπιν θεραπυ :flipout::flipout:

Ιορδάνη όλα ΟΚ μεχρι το ξεπακετάρισμα. Επανέρχομαι αργότερα με εντυπώσεις.
Τnx Psal & psihakias!

Nikats... την πήρες τελικά την 52άρα σου ?????

Ιορδάνης & smooth μην το πάτε τόσο μακριά, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απόσο νομίζετε, και πάντα σε ώφελος των καταναλωτών. δεν υπάρχει σχέδιο και στρατηγική για προς τα πάνω τιμές παρα μόνο σε περιπτώσεις σπασίματος τιμών!!! Σατανική αυτοκρατορία δεν υπάρχει!!!!

@ psixakias Moλις εφυγε απ το σπίτι μου το φορτηγό Νο 24; νομίζω........
Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Πάντως οι τιμές έχουν πάρει την ανηφόρα.Κοντά στο ΠΛΑΙΣΙΟ 3299 ακολουθούν το ΑΠΟΘΕΜΑ και το MEGAMARKET με 3390. Δεν βλέπω να δικαιώνεται ο PSIXAKIAS που μίλησε για λάθος.Νομίζω πως η διαφήμιση (hitech) έκανε κακό τιμολογιακά.Καλές θεάσεις NIKATS,αναμένουμε εντυπώσεις.

Βλέπω πως το πλαίσιο διόρθωσε την τιμή σε 2.949,00 ,άρα είχε δίκιο ο psixakias που είπε για λάθος τουλάχιστον για το πλαίσιο.Πάντως με τις τιμές γίνεται ένας χαμός,οπότε αξίζει όποιος θέλει τηλεόραση να ψαχτεί με POWER BUY

Πρώτες εντυπώσεις και απο μένα λοιπόν.
Το πάνελ έχει ενα ψιλό bleeding στη μια γωνιά του και τίποτ´άλλο.
Τα χρώματά της ειναι ζωηρά λαμπερά και κορεσμένα αλλά......θέλει ρύθμισμα.
Όσην ώρα πάλεψα με set ρυθμίσεων απο δω κι απο κει, άκρη δε βρήκα. μου έδωσε την εντύπωση-δεν ξέρω αν την έχουν και οι παλιότεροι - οτι παίρνει πολλή παραμετροποίηση, αν ειναι δόκιμος ο όρος. Δλδ το κάθε κλικ έχει αισθητή εντύπωση στην εικόνα. Και οι παράμετροι ειναι πολλές. Θέλει με λίγα λόγια αρκετό ψάξιμο. Και δεν έχω και αυτά τα ρυθμιστικά DVDs ρε μ@μωτο.......ουτε ξέρω που να τα βρώ στο internet(!) ...κάποιος(!)....κατι να ξέρει(!).....(pm plz!)......
To servis menu προς το παρόν δεν τ αγγίζω.

Παρατήρηση δικιά της:-Αυτή ειναι μικρότερη απ την άλλη (42άρα) μήπως μας γέλασαν; αλλά... πως να το πω, η εικόνα της..... λάμπει!!!