Toshiba ZF355

lesarros

AVClub Addicted Member
6 February 2008
1,392
Athens,Greece
Αύριο το απόγευμα περιμένω απάντηση από κάποια άκρη που υπάρχει για μια από τις 46zf355,47z3030 και sharp LE-46XL2E.Αν δε γίνει τίποτα για μια από τις παραπάνω τότε θα συμμετάσχω κι εγώ στο power buy που ξεκίνησε για την zf355 και λέω να πάω για την 52αρα!

spartan2905

New member
9 February 2008
3
Παιδιά με τιμάει το γεγονός του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείξατε για το θέμα που έθειξα... Δεν μου απάντησε κανένας όμως αν ξέρει ότι υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στην Θεσ/νίκη για να την δω να παίζει... Αντιλαμβάνομαι την έννοια του Forum αλλά μήπως καμιά φορά από οίστρο για κάτι καινούριο ξεχνάμε και αυτόν που έθεσε το θέμα δίκην απορίας; Το μοναδικό σχόλιο που διάβασα και ίσως είχε λίγη σχέση με το ερώτημα μου είναι ότι την ψάχνω πολύ και με πολύ χιούμορ ο φίλος που το έθεσε υπέθεσε ότι μυρίζει παντόφλα και μάλιστα "γυναικία"... Θα ήθελα να επισημάνω ότι από αρχής έθεσα σαν συνθήκη ότι η συγκεκριμένη TV με καλύπτει απόλυτα (από θέμα προδιαγραφών) που θεωρώ αυτομάτως ότι τουλάχιστον σημαίνει ότι έψαξα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Θα παρακαλούσα για άλλη μια φορά λοιπόν και επειδή βλέπω κίνηση και για Powerbuy, μιας και δεν έχω την δυνατοτητα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, αν κάποιος φίλος την δει να παίζει έστω και στην Αθήνα (η επιθυμία μου ήταν για Θεσ/νικη που μπορώ να μεταβώ για προσωπική αξιολόγηση) ας μου πει την γνώμη του για να μην αισθάνομαι και άσχημα από άποψη ότι τελικά δεν πήρα και κάποια ουσιαστική απάντηση. Με σεβασμό και χωρίς κακή διάθεση για κανέναν από τους φίλους που κατέθεσαν την γνώμη τους σε αυτό το thread ευχαριστώ προκαταβολικά.

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E
Re: Απάντηση: Toshiba ZF355

Παιδιά με τιμάει το γεγονός του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείξατε για το θέμα που έθειξα... Δεν μου απάντησε κανένας όμως αν ξέρει ότι υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στην Θεσ/νίκη για να την δω να παίζει... Αντιλαμβάνομαι την έννοια του Forum αλλά μήπως καμιά φορά από οίστρο για κάτι καινούριο ξεχνάμε και αυτόν που έθεσε το θέμα δίκην απορίας; Το μοναδικό σχόλιο που διάβασα και ίσως είχε λίγη σχέση με το ερώτημα μου είναι ότι την ψάχνω πολύ και με πολύ χιούμορ ο φίλος που το έθεσε υπέθεσε ότι μυρίζει παντόφλα και μάλιστα "γυναικία"... Θα ήθελα να επισημάνω ότι από αρχής έθεσα σαν συνθήκη ότι η συγκεκριμένη TV με καλύπτει απόλυτα (από θέμα προδιαγραφών) που θεωρώ αυτομάτως ότι τουλάχιστον σημαίνει ότι έψαξα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Θα παρακαλούσα για άλλη μια φορά λοιπόν και επειδή βλέπω κίνηση και για Powerbuy, μιας και δεν έχω την δυνατοτητα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, αν κάποιος φίλος την δει να παίζει έστω και στην Αθήνα (η επιθυμία μου ήταν για Θεσ/νικη που μπορώ να μεταβώ για προσωπική αξιολόγηση) ας μου πει την γνώμη του για να μην αισθάνομαι και άσχημα από άποψη ότι τελικά δεν πήρα και κάποια ουσιαστική απάντηση. Με σεβασμό και χωρίς κακή διάθεση για κανέναν από τους φίλους που κατέθεσαν την γνώμη τους σε αυτό το thread ευχαριστώ προκαταβολικά.

Αφού τις έχει φέρει το Πλαίσιο μπορείς να βρεις τα τηλέφωνα των τριών καταστημάτων που έχει η αλυσίδα στην Θεσ/κη και να ρωτήσεις αν την έχουν σε display.

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
+1 ! :grandpa:

Αν και τα ματια του καθενος ειναι υποκειμενικος παραγοντας, παρολα αυτα θα θελαμε να ακουσουμε ΠΩΣ σου φανηκε σε σχεση με τις υπολοιπες... -bye-

karakatsanisg

New member
28 February 2008
79
Αν και όπως σωστά αναφέρατε η κριση του καθενος ειναι υποκειμενικος παραγοντας εχουμε και λέμε:
1. Από αποψη σχεδιασμου και εμφανισης ήταν μακραν η καλυτερη από όλες
2. Παρατηρησα σπασίματα στην κινηση ενος HD-DVD που ετρεχε
3. Η απεικονηση των χρωμάτων αψογη
Σε γενικές γραμμές μου φάνηκε ένα σκαλι κάτω από την κορυφαια x3500
και ένα σκαλι πάνω απο τις F86, w3000.
Όλες οι οθόνες ήταν 40" και ειχαν εργοστασιακες ρυθμησεις.
Αν έχετε τη δυνατοτητα πάρτε την X3500 αλλιως αξιζει να πάτε να τη δειτε από κοντα.

nikosGX

Supreme Member
9 November 2007
7,539
Ευχαριστώ για τη γνώμη σου. Στην πόλη μου δεν υπάρχει πουθενά, οπότε δεν μπορώ να τη δω. Έχω πάρει όμως την απόφαση να την αγοράσω. Ας ελπίσουμε ότι για τα σπασίματα που είδες δεν έφταιγε η TV αλλά κάτι άλλο (ρυθμίσεις, Player, δισκάκι ...)!

nikosGX

Supreme Member
9 November 2007
7,539
Το έψαξε λίγο στο net και λένε ότι είναι θέμα ρυθμίσεων. Συγκεκριμένα, υποτίθεται ότι με Μ100 και "film stabilization" δεν έχει καθόλου judder.

Αντιγράφω από http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=665723

EDIT: Deeper 1080p24 test:
-M100 and film stabilation off produces judder but it is a bit smoother than without m100.
-M100 and film stabilation standard judders but with steady frequency(unlike 3:2).
-M100 and film stabilation smooth has no judder what so ever.
-M100 off judders like with 3:2 pulldown(60Hz mode)

-Γιώργος-

Supreme Member
19 June 2007
8,441
37°54'25''N-23°45'24''E
Οι καλυτερες ρυθμισεις δηλαδη ποιες ειναι για να ΜΗΝ κανει judder ???

Ανάλογα τι παίζει η πηγή. Αν στέλνεις 1080p/24 από PS3 τότε (αν δεν γίνεται αυτόματα) θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το 5:5 pulldown ή όπως λέει η Toshiba την ρύθμιση για να παίζει στα 120Hz (M100+film stabilisation).

Το κακό είναι πως η Toshiba δεν έχει διαφορετικές ρυθμίσεις ανά είσοδο, οπότε θα πρέπει η ρύθμιση να γίνεται κάθε φορά ανάλογα με το τι βλέπεις.

Last edited:

thenetpoet

Senior Member
Toshiba 46ZF355DG,την παραγγειλα...

Αφου εδωσα την LG μου, πήρα την απόφαση και παράγγειλα την toshiba.
46αρα βέβαια ενώ η LG ήταν 50άρα αλλά από εικόνα δεν νομίζω οτι υπάρχει σύγκριση μεταξύ τους.
Θα την έχω σε 1-2 εβδομάδες, καθώς δεν κυκλοφορούν και πολλά κομμάτια απ' ότι έμαθα και η πρώτη παρτίδα από το κατάστημα που την παράγγειλα έφυγε πριν καλά καλά έρθει..
Φυσικά η τηλεόραση έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..
Οταν έρθει στα χέρια μου θα γράψω όσο πιο αναλυτικά μπορώ εντυπώσεις.

birbilis

Established Member
2 November 2007
202
Ηράκλειο - Κρήτη
Re: Toshiba 46ZF355DG,την παραγγειλα...

Η tv αυτή είναι αμέσως επόμενη επιλογή μου από την sony 46X3500. Αν δε φέρει σύντομα η sony hellas Μπορεί και να την προτιμήσω...

Last edited:

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα

σωστά λες, σε sd μαλλον χειρότερη εικόνα θα έχει, αλλά από δορυφορικά, dvd, pc περιμένω σημαντική βελτίωση.

Γιατί θα εχει χειροτερη εικονα σε SD ???

Επειδή ειναι Full-HD, ή επειδή ΔΕΝ ειναι plasma ???:BDBDG54:

thenetpoet

Senior Member

Γιατί θα εχει χειροτερη εικονα σε SD ???

Επειδή ειναι Full-HD, ή επειδή ΔΕΝ ειναι plasma ???:BDBDG54:

Μάλλον και για τους δύο λόγους που αναφέρεις... Βέβαια η τελική κρίση θα γίνει όταν μπει σπίτι μου και την ρυθμίσω.