Παιδιά με τιμάει το γεγονός του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείξατε για το θέμα που έθειξα... Δεν μου απάντησε κανένας όμως αν ξέρει ότι υπάρχει σε κάποιο κατάστημα στην Θεσ/νίκη για να την δω να παίζει... Αντιλαμβάνομαι την έννοια του Forum αλλά μήπως καμιά φορά από οίστρο για κάτι καινούριο ξεχνάμε και αυτόν που έθεσε το θέμα δίκην απορίας; Το μοναδικό σχόλιο που διάβασα και ίσως είχε λίγη σχέση με το ερώτημα μου είναι ότι την ψάχνω πολύ και με πολύ χιούμορ ο φίλος που το έθεσε υπέθεσε ότι μυρίζει παντόφλα και μάλιστα "γυναικία"... Θα ήθελα να επισημάνω ότι από αρχής έθεσα σαν συνθήκη ότι η συγκεκριμένη TV με καλύπτει απόλυτα (από θέμα προδιαγραφών) που θεωρώ αυτομάτως ότι τουλάχιστον σημαίνει ότι έψαξα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Θα παρακαλούσα για άλλη μια φορά λοιπόν και επειδή βλέπω κίνηση και για Powerbuy, μιας και δεν έχω την δυνατοτητα να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, αν κάποιος φίλος την δει να παίζει έστω και στην Αθήνα (η επιθυμία μου ήταν για Θεσ/νικη που μπορώ να μεταβώ για προσωπική αξιολόγηση) ας μου πει την γνώμη του για να μην αισθάνομαι και άσχημα από άποψη ότι τελικά δεν πήρα και κάποια ουσιαστική απάντηση. Με σεβασμό και χωρίς κακή διάθεση για κανέναν από τους φίλους που κατέθεσαν την γνώμη τους σε αυτό το thread ευχαριστώ προκαταβολικά.