του Αγ Βαλεντινου!!!!!

Larry

Μέλος Δ.Σ.
Staff member
17 June 2006
22,102
μετα τις νυχτες του Αγ Βαρθολομαίου ερχεται σημερα η νυχτα του ΑΓ Βαλεντινου

1036-046-03-1099.gif

30 τοσα χρονια το ιδιο σκηνικο εκεινη τα λουλουδια και εγω τα σοκολατακια για αυτο εγινα οπως εγινα!!!!!!!

Κυριες και Κυριοι
να στε παντα ερωτευμενοι!!!!!!!!

του Αγ.Βαλεντίνου My @ss !!!:furious3:

ε λοιπόν μπορεί να είμαι μόνο 31, αλλά πιο μ@λ@κισμένη μέρα στον χρόνο για μένα δεν υπάρχει !!!!

του χρόνου τέτοια μέρα λέω να μαζέψω τους κολλητούς μου μόνο και να πάμε για ποτά... :ADFADF1:
και θα περάσουμε και τζέτ :a0210:

νισάφι πια...

υ.γ larry εννοείται οτι δεν απευθύνομαι σ' εσένα, απλά βαρέθηκα αυτήν την πιπίλα με αυτήν την ρημαδομέρα./:ernaehrung004:

ε υπάρχει μέρα για τις ψησταριές (τσικνοπέμπτη), υπάρχει μέρα για τους φούρνους (καθ. Δευτέρα) ε να μην υπάρχει και μέρα για τα ανθοπωλεία; -bye-
Ζήτω η κονόμα...... :firstprize:

ε υπάρχει μέρα για τις ψησταριές (τσικνοπέμπτη), υπάρχει μέρα για τους φούρνους (καθ. Δευτέρα) ε να μην υπάρχει και μέρα για τα ανθοπωλεία; -bye-

βρε Τάσο εγώ το ξέρω,-bye-

οι γυναίκες όμως γιατί δεν λένε να το καταλάβουν?:bigcry::huh2:

:nounder:

Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει ως ερωτημα ....

το ""... να πα να γα(μπιπ)..."' σημερα πιανετε ως ευχη ????

βρε Τάσο εγώ το ξέρω,-bye-

οι γυναίκες όμως γιατί δεν λένε να το καταλάβουν?:bigcry::huh2:

:nounder:

Μην το λες.....
Παρά το ότι είμαι αγιάτρευτα ερωτευμένη, η συγκεκριμένη "γιορτή" με εκνευρίζει απίστευτα! Όταν ήμουν πιο μικρή την θεωρούσα σημαντική γιορτή, πλέον μόνο ανούσια θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω.

Ευτυχώς και η δικιά μου το καταλαβαίνει το έργο με τη ρημαδογιορτή. Μου είπε λοιπόν οτι σκέφτηκε να μου πάρει μια σοκολάτα αλλά αντιμετωπίζοντας ωριμότερα το θέμα και γνωρίζοντας οτι δεν έχω ορμονικά προβλήματα καλό είναι να την αποφύγω για λόγους σιλουέτας (οχι οτι εχω πρόβλημα αλλά ας ειμαστε οπου μπορουμε προσεκτικοί). Εγώ απο τη μεριά μου της επανέλαβα (το γνωριζε βεβαια εδω και 7-8 χρόνια), οτι δεν είναι ουσιαστικό να περιμένω στην ουρά του ανθοπωλείου να αγοράσω 5 τριαντάφυλλα του κ@λου που θα τα χρεώνουν 2-3 ευρω το ενα τουλάχιστον...και οτι αυριο ή μεθαυριο που θα βγω για ψώνια θα της φέρω και λουλούδια για τα ανθοδοχεία. Συμφώνησε απόλυτα (και να διαφωνούσε δλδ. θα είχε κάνει τον ένα κόπο...ο άλλος θα ηταν να ξεδιαφωνήσει) Και όλα είναι μια χαρά.

αααα....

Η ημέρα των ερωτευμένων...

Αγίου Βαλεντίνου....

τι όμορφα...

Θα πάρω την αγάπη μου και θα πάμε σε μια χασαποταβέρνα να φάμε κοκορέτσια, κοντοσούβλια και μπριζόλες!
Θα πιω και κοκακόλα και θα ρευτώ μετά!

ααααχ! τι ωραία, τι ρομαντικά! :HTEHEH56:

Re: Απάντηση: του Αγ Βαλεντινου!!!!!

Θα πάρω την αγάπη μου και θα πάμε σε μια χασαποταβέρνα να φάμε κοκορέτσια, κοντοσούβλια και μπριζόλες!

Κρύε! Εγώ θα την πάω σε ένα ωραίο ρεστοράν και θα το φχαριστηθούμε.
Μόνο ρε γμτ θα πρέπει να γυρίσω νωρίς γιατί θα με περιμένει η γυναίκα μου στο σπίτι... :flipout:

αααα....

Η ημέρα των ερωτευμένων...

Αγίου Βαλεντίνου....

τι όμορφα...

Θα πιω και κοκακόλα και θα ρευτώ μετά!

ααααχ! τι ωραία, τι ρομαντικά! :HTEHEH56:

πω πω μάστορα... αυτός είναι πραγματικός ρομαντισμός

άσε με να μαντέψω:
γράφεις και ποίηση?

:flipout::flipout:

Κρύε! Εγώ θα την πάω σε ένα ωραίο ρεστοράν και θα το φχαριστηθούμε.
Μόνο ρε γμτ θα πρέπει να γυρίσω νωρίς γιατί θα με περιμένει η γυναίκα μου στο σπίτι... :flipout:

o Τzimisce ειναι απιστευτος αν και με την γυναικα τοσα χρονια βγαινουν 2 φορες την εβδομαδα εξω

εκεινος καθε πεμπτη και εκεινη καθε σαββατο:flipout::flipout:

εκεινος καθε πεμπτη και εκεινη καθε σαββατο:flipout::flipout:

Αυτό όμως θα συμβαίνει μέχρι την επέτειο του γάμου μας που της έχω πάρει για δώρο εισιτήριο για την Αυστραλία!
Μέχρι να βρει δουλειά εκεί και να μαζέψει τα λεφτά να γυρίσει θα είμαι ήσυχος...