supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
Το Appetite for Destruction ηταν πιο ωμο και ακατεργαστο απο τα επομενα εξαιρετικα Use your Illusion.Ποιο garage και πανκ και εν τελει πιο ροκ εν ρολλ....Δισκαρα που αδικειται μονο επειδη ηταν overplayed (θυμαμαι τοτε το αρτι αφιχθεν στην ελλαδα MTV επαιζε το Paradise City 10 φορες την ημερα).Απο την αλλη αν σκεφτεις τι παιζουν τωρα μια χαρα ημασταν τοτε.....
Πισωπορτη![]()
σλας μαι ας...:rifle:
καλά σας τάπε ο Στελλάρας...
παίζει όργανο αυτός ο σλας?
βασικά ξέρει από πού το πιάνουν?
Χαριζεται βινυλιο με το original λογοκριμενο εξωφυλο.....Νικο που θα βρεθουμε να στο δωσω????
Θα το χαρεις σιγουρα καλυτερα απο μενα....εμεις γερασαμε....ξεκουτιαναμε:slapface:
![]()
Τό Appetite τόχω κρατήσει πάντως.
Kαί τά Sweet Child o mine καί Welcome to the Jungle τά πετάω ακόμα καμιά φορά στό ''τηγάνι''..:BDGBGDB55:
Ασε πού αλλάζω και τά καλώδιά μου.![]()
σας αναψα φωτιες..ε ? :devil-smiley-029:
αλλλο που δεν θελατε παλιο τεκνα
:BDGBGDB55:
γιατι το λογοκρινανε αυτο το εξωφυλλο
μια χαρα το βλεπω
.
το rock δεν ειναι κομμωτηριο
δεν εχει σχεσει μετα 80τις
δεν φοραει σορτσακια
δεν σολαρει οταν δεν ξερει να παιξει μουσικη
δεν θυμιζει πιθικακια
αν και αυτο που εκαναν στο ελληνικο κοινο το 1993
ειχαν την συνηθεια να το κανουν συχνα
τελευταια φορα ηταν στο Δουβλινο εκει καθυστερησαν μονο μια ωρα
αλλα εφαγαν τετοια γιουχα που ειπαν τρεια τραγουδια τα μαζεψαν εφυγαν και απο τοτε δεν το ξανακαναν
.
.
Να τος ο θείος, πανταχου παρών.
Καλά βέβαια μετά το χουνέρι με τους Opeth που μας σκάρωσες, περιμένουμε πολλά παραπάνω.![]()
Kαι γω τα ριχνω στο τηγανι...Ολα τους.Μπορει να εχουν γινει οι δισκοι διαφανοι απο το παιξιμο αλλα δεν τους αποχωριζομαι.
Ο Σλας κουλος δεν ειναι με τιποτα...Και τα σολα του ηταν τραγουδια κανονικα.Δεν ανεβοκατεβαινε την ταστιερα απλα για το θεαθηναι ή για να γεμισει τα κομματια.Συνεχιζε το τραγουδι απο εκει που το αφηνε ο Axl....
βασικά ξέρει από πού το πιάνουν?
Καί όσο διατηρώ ακοή νυχτερίδας...
Του αγίου riff επίσης εορτάζουμε και τους AC/DC, μερικά κομμάτια των οποίων δεν έχουν κάτι άλλο αλλά δε χρειάζονται και κάτι άλλο. Ομοίως εδώ κατά τη γνώμη μου όλη η μπάντα είναι ο Angus Young και (ήταν) ο Bon Scott.
Υ.Γ. Πολλά μπράβο Νίκοgrinning-smiley-043) που συνεχίζεις να γράφεις για δίσκους, όντας συνεπής με τα γραφόμενά σου στο νήμα που είχες ανοίξει πρότινος, επιτείνοντας την αμηχανία μου αφού έχω καιρό να γράψω κάτι εδώ μέσα....και το άσχημο είναι ότι έχω καιρό να ακούσω μουσική με τον τρόπο που μου αρέσει, βλέπετε έχει πέσει πολλή δουλειά.
Η φωνή του Axl μου θυμίζει ακόμα γάτα που νιαουρίζει (έτσι πειράζω τη γυναίκα μου που της αρέσουν οι G'n'R), πάντως το αγαπημένο μου κομμάτι από αυτούς είναι το "Welcome to the jungle", πιθανότατα λόγω της baseline που στο ρεφρέν "φανκίζει" (!!!!!!!!!!!!!!!!!!....είμαι αδιόρθωτος, το ξέρω).
Συμφωνώ μέχρι κεραίας με τα γραφόμενα του superfly για το τι ήταν οι G'n'R. για το Αμερικανικό ροκ.
Υ.Γ. Πολλά μπράβο Νίκοgrinning-smiley-043) που συνεχίζεις να γράφεις για δίσκους, όντας συνεπής με τα γραφόμενά σου στο νήμα που είχες ανοίξει πρότινος, επιτείνοντας την αμηχανία μου αφού έχω καιρό να γράψω κάτι εδώ μέσα....και το άσχημο είναι ότι έχω καιρό να ακούσω μουσική με τον τρόπο που μου αρέσει, βλέπετε έχει πέσει πολλή δουλειά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.