προσωπικα εχω καψει τρεις φορες τουιτερ...η μια φορα ηταν μαλλον συνδιασμος ρυθμιστικων τονικοτητας(πριμα)-ρυθμιστικου εντασης..αλλη μια μου περιπτωση ηταν καθως ακουμπησα ενα βραχιονα πικαπ ενιωσα στατικο ηλεκτρισμο και παραλληλα ακουσα ενα "τσικ" απο το τουιτερ και εμεινε βουβο...και αλλη μια βγαζωντας ενα βισμα τυπου καρφι απο ενα μουσικο οργανο...στις δυο πρωτες περιπτωσεις επισκευασα τα τουιτερ και επανηλθαν κανονικα...την τριτη φορα τα επισκευασα αλλα γυριζωντας σπιτι και τοποθετωντας τα παρατηρησα οτι ναι μεν λειτουργουσαν αλλα εκαναν καποιο τσιτσιρισμα το οποιο ηταν πολυ ενοχλητικο σε καποιες περιπτωσεις...δε ασχοληθηκα περαιτερω...ελεγα συνεχεια οτι θα αγορασω νεα τουιτερ και καλυτερης ποιοτητος...θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται επισκευη τουιτερ.
εχω τα b&w cdm 7 se kai to ενα τουιτερ δεν ακουγεται καθολου
τι να κανω?
τα φωτα σας.:AFADF0::AFADF0:
τα δυο πρωτα ηταν απο ηχεια της akai και το τριτο απο ηχειο της audio spectrum... οι επισκευες ειχαν γινει σε ενα εργαστηριο της οδου Αριστειδου μεσα σε μια στοα..δε θυμαμαι το νουμερο...ο μαστορας λεγοταν Μιλανακης και ηταν πατερας και υιος...ετσι την πατησα και εγω.b&w ειχες?που τα εφτιαξες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.