τουιτερ επισκευη

seraceno

New member
7 January 2009
42
ΑΘΗΝΑ
θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται επισκευη τουιτερ.
εχω τα b&w cdm 7 se kai to ενα τουιτερ δεν ακουγεται καθολου
τι να κανω?
τα φωτα σας.:AFADF0::AFADF0:

Η πιό εύλογη απάντηση είναι να τα πάς γι' αλλαγή στην αντιπροσωπεία ή σε συνεργαζόμενο σέρβις.

Για κάτι πέρα απ' αυτό,ξαναβάλε το θέμα στην DIY.

Λογικά πάς για αντικατάσταση tweeter.
Σε πάρτι την πάτησες?

πηρα τον αντιπροσωπο και μου ειπε επισκευη 30ευρ καινουργιο 50ευρω
οταν λεει επισκευη τι εννοει????

Δεν καίγονται απο καλώδια άν είναι σωστά συνδεδεμένα.Τουλάχιστον δεν έχει ξανακουστεί.

Ο ενισχυτής σου πρέπει να είναι μικρής ισχύος.Τον τσίτωσες,ψαλίδισε(παραμόρφωσε ασύστολα) και τα έκαψε...

Last edited:
οχι ρε φιλε τον unico εχω οταν λεω για τα καλωδια εννοω για τις συνδεσεις τους .ξερεις αν δεν πιασουν καλα τα βυσματα μεταξυ τους η μετακινηθουν.
αυτα τα βυσματα που εχω για συνδεση με τον ενισχυτη δεν πιανουν καλα
παντως θα ταλλαξω με μπανανες σιγουρα πραγματα

Οταν γινεται επισκευη αλλαζει ο θολος μαζι με το πηνιο και παραμενει μονο ο μαγνητης και το καπακι απο πανω.
Στην αλλη περιπτωση του καινουριου πληρωνεις και τον μαγνητη (20 )που ηδη εχεις.

σωστος αλλα επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανενα προτιμω καινουργια που θα τα φερει σε ενα μηνα.
ασε που και καινουργια να ειναι παλι θα εχω αμφιβολιες αν ειναι καινουργια.
στην ελλαδα ειμαστε μην το ξεχναμε .παντως εψαξα στο εξωτερικο δεν
βρηκα τιποτα

θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται επισκευη τουιτερ.
εχω τα b&w cdm 7 se kai to ενα τουιτερ δεν ακουγεται καθολου
τι να κανω?
τα φωτα σας.:AFADF0::AFADF0:
προσωπικα εχω καψει τρεις φορες τουιτερ...η μια φορα ηταν μαλλον συνδιασμος ρυθμιστικων τονικοτητας(πριμα)-ρυθμιστικου εντασης..αλλη μια μου περιπτωση ηταν καθως ακουμπησα ενα βραχιονα πικαπ ενιωσα στατικο ηλεκτρισμο και παραλληλα ακουσα ενα "τσικ" απο το τουιτερ και εμεινε βουβο...και αλλη μια βγαζωντας ενα βισμα τυπου καρφι απο ενα μουσικο οργανο...στις δυο πρωτες περιπτωσεις επισκευασα τα τουιτερ και επανηλθαν κανονικα...την τριτη φορα τα επισκευασα αλλα γυριζωντας σπιτι και τοποθετωντας τα παρατηρησα οτι ναι μεν λειτουργουσαν αλλα εκαναν καποιο τσιτσιρισμα το οποιο ηταν πολυ ενοχλητικο σε καποιες περιπτωσεις...δε ασχοληθηκα περαιτερω...ελεγα συνεχεια οτι θα αγορασω νεα τουιτερ και καλυτερης ποιοτητος...

ετσι την πατησα και εγω.b&w ειχες?που τα εφτιαξες?
τα δυο πρωτα ηταν απο ηχεια της akai και το τριτο απο ηχειο της audio spectrum... οι επισκευες ειχαν γινει σε ενα εργαστηριο της οδου Αριστειδου μεσα σε μια στοα..δε θυμαμαι το νουμερο...ο μαστορας λεγοταν Μιλανακης και ηταν πατερας και υιος...