ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Δυστυχώς, μας διαφεύγει διαρκώς το γεγονός ότι αν οι προρρήσεις βγουν αληθινές - εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία - αυτό αυτομάτως συνεπάγεται και ότι θα έχει προηγηθεί μεγάλη δοκιμασία στη χώρα μας... 
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Νομίζω ότι το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί στη χώρα συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ο Ερντογάν διαλύει το Στρατό (στο Πεντάγωνο θα κάνουν πάρτυ), και τον μετατρέπει σε ένα μείγμα Πραιτωριανών και Γενιτσάρων. Στην πράξη δε θα είναι σε θέση να διεξάγει πόλεμο ενάντια σε ένοπλες δυνάμεις οργανωμένες κατά τα δυτικά πρότυπα. Ο Τουρκικός Στρατός θα χρησιμεύει μόνο για την τήρηση της εσωτερικής τάξης, άντε και για καμμια σύρραξη με αραβική χώρα. Μάλιστα, αν συνεχίσει να απομακρύνεται από το ΝΑΤΟ όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή, θα στερηθεί και όλων των προηγμένων οπλικών συστημάτων. Τελικά πρέπει να υπάρχει αυτός ο Θεός της Ελλάδας που λέγανε παλιά.
..
" Five years ago I thought Syria could become like Turkey. Now Turkey is becoming like Syria "
Δυστυχώς, μας διαφεύγει διαρκώς το γεγονός ότι αν οι προρρήσεις βγουν αληθινές - εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία - αυτό αυτομάτως συνεπάγεται και ότι θα έχει προηγηθεί μεγάλη δοκιμασία στη χώρα μας...![]()
Καλά θα ήταν αυτά, που λές αν εμείς ήμασταν μιά φυσιολογική χώρα...
..Ναι, αλλά απο την άλλη, αν αυτήν την στιγμή - στα χάλια που είμαστε - είχαμε απέναντί μας την Τουρκία του '80 ή του '90, των στρατηγών, θα την καταλάβαινες αμέσως την διαφορά - και πόσο τυχεροί είμαστε που έχουν τον Ερντυ απο εκεί να έχει στρέψει όλους τους ξένους εναντίον του και τον λαό υπέρ του...
Καλά θα ήταν αυτά, που λές αν εμείς ήμασταν μιά φυσιολογική χώρα. Τη στιγμή που είμαστε ένα άθλιο, οικονομικό έστω, προτεκτοράτο, χωρίς πολλές (μη πώ καμμιά) δυνατότητες άσκησης αμυντικής και εξωτερικής πολιτικής, έ, δε νομίζεις ότι αυτά που συμβαίνουν στην Τουρκία πάνε "στράφι". Γιά φαντάσου δηλαδή να πάμε σε ένοπλη εμπλοκή με τους γείτονες και να ζητάμε την "άδεια" του Ντάϊσσελμπλουμ αν τα άρματα μας θα φέρουν 10 ή 20 βολίδες και αν οι 10 παραπανήσιες θα μετρήσουν στα ελλείματα της Γενικής (sic) κυβέρνησης! Όσο γιά τα περί ΝΑΤΟ κλπ οπλικών συστημάτων προηγμένων ή μή, χέσε μέσα Πολυχρόνη, κάθε Τρίτη & Σαββάτο......
... Βλέπεις μεγαλύτερη δοκιμασία απο τον σύριζα ?
Ο γνωστός μας Σουλτάνος ακύρωσε και τη παρέλαση στις 30 Αυγούστου (παρέλαση νίκης επί του Ελληνικού στρατού)!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.