Τουρκία μια κακή γείτονας......

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Δεν θεωρω πιθανη εκδοχη την μη εκπληρωση των λεγχθεντων οποτε δεν με ανησυχει αυτο το ενδεχομενο...

Μήπως πίσω απ'αυτή τη σιγουριά σου, κρύβεται ένας φόβος ότι μπορεί να καταρρεύσουν τα πιστεύω σου;

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Kαι εμενα επισης. Και με ψιλοφοβιζει κιολας λιγο.
Πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος, οσο Αγιος η διορατικος και να ειναι να παιρνει την θεση του Θεου στις αποφασεις του για το μελει γεννεσθαι...

Τεσπα ας ξαναγυρισουμε στην Τουρκια που καθε μερα μας εχει και αλλα καλουδια να μας προσφερει.

Για μενα η κυρια ερωτηση ειναι τωρα (*μεχρι καλοκαιρι) ; Η οταν ερθουν τα F 35 ; Γιατι οι Τουρκοι δεν κανουν τιποτα αν δεν ειναι σιγουροι 100%.
Και σιγουρια για τους Τουρκους ειναι η απολυτη αεροπορικη κυριαρχια. Εκτος αν καποιοι τους εχουν πει απο μεσα οτι η πολις εαλω ηδη.

Η ερώτηση είναι να κάνουν τι και να πετύχουν τί ;
Αυτό να αναρωτηθείς

Δεν υπαρχει φοβος για μενα leo.

Αυτο που με φοβιζει ειναι πως θα αντιδρασουμε ολοι μας αν ο σιγουρος κοσμος που ζουμε ξαφνικα καταρρευσει.

Ειδικοτερα εκεινοι που δεν πιστευουν σε τιποτα αν δεν το δουν και το ψηλαφισουν πρωτα.

Εστιαστε στη τελευταια προταση της υπογραφης μου...

Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Η ερώτηση είναι να κάνουν τι και να πετύχουν τί ;
Αυτό να αναρωτηθείς

Γιατί να αναρωτηθεί; Έχει κάποιο νόημα; Θέλουν τα νησιά, την Κύπρο, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο γιατί τα θέλουν, έτσι, από απληστία. Το αν έχει νόημα δε μας ενδιαφέρει. Προσωπικά το θεωρώ ανόητο, αλλα το ίδιο ανόητους θεωρώ και κάποιους που διακινδυνεύουν την ελευθερια τους για να κλέψουν 20.000 ευρώ από μη τράπεζα. Υπάρχουν όμως...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Γιατί να αναρωτηθεί; Έχει κάποιο νόημα; Θέλουν τα νησιά, την Κύπρο, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο γιατί τα θέλουν, έτσι, από απληστία. Το αν έχει νόημα δε μας ενδιαφέρει. Προσωπικά το θεωρώ ανόητο, αλλα το ίδιο ανόητους θεωρώ και κάποιους που διακινδυνεύουν την ελευθερια τους για να κλέψουν 20.000 ευρώ από μη τράπεζα. Υπάρχουν όμως...

Κώστα ,το τι θέλουν [θεωρητικά] είναι εύλογο ,το ζητούμενο είναι το τι θέλουν στη πραγματικότητα [που είναι πάρα πολύ διαφορετικό από το θεωρητικό ]
Γιατί ξέρουν πολύ καλά τα ρίσκα που υπάρχουν

Η Τουρκία χωρίς πλάτες δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, οι "εταίροι" εμένα με προβληματίζουν περισσότερο. Και οι δικοί μας οι άμπαλοι.

Προς διαχείριση: δε μπορώ να δω την υπογραφή μου στα ποστ του νήματος. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό?

Άκυρο. Μόνο στο ποστ #2663 συμβαίνει...

Με είπε μαλάκα δημοσίως ο υφυπουργός Ζουράρης, δικαιούμαι λοιπόν να μιλώ με τους όρους που επιβάλει αυτή η κυβέρνηση.
Αυτοί οι @@@@@@ λοιπόν της κυβέρνησης και ο @@@@@@ πρωθυπουργός που νομίζει ακόμα οτι κάνει κατάληψη σε σχολική αίθουσα, ακούν τον Ερντογάν και τα άλλα μέλη της τουρκικής κυβέρνησης να αμφισβητούν την συνθήκη της Λωζάνης, να ονομάζουν τουρκικό έδαφος ελληνικά νησιά, και τουρκικά νερά ελληνικές θάλασσες, και δεν τολμούν οι @@@@@@ούτε καν να αναφέρουν την λέξη "πόλεμος" αν αυτά απειληθούν. Ούτε μια τρίχα απο τα φρύδια του Καραμανλή και του Παπανδρέου δεν αξίζουν όλοι μαζί αθροιστικά όταν πρόκειται για εθνικά θέματα. Οχι, ηλίθιοι, το Αιγαίο δεν ανήκει στα ψάρια του και έχει και σύνορα...

Last edited by a moderator:
Με είπε μαλάκα δημοσίως ο υφυπουργός Ζουράρης, δικαιούμαι λοιπόν να μιλώ με τους όρους που επιβάλει αυτή η κυβέρνηση.
Αυτοί οι @@@@@@ λοιπόν της κυβέρνησης και ο @@@@@@ πρωθυπουργός που νομίζει ακόμα οτι κάνει κατάληψη σε σχολική αίθουσα, ακούν τον Ερντογάν και τα άλλα μέλη της τουρκικής κυβέρνησης να αμφισβητούν την συνθήκη της Λωζάνης, να ονομάζουν τουρκικό έδαφος ελληνικά νησιά, και τουρκικά νερά ελληνικές θάλασσες, και δεν τολμούν οι @@@@@@ούτε καν να αναφέρουν την λέξη "πόλεμος" αν αυτά απειληθούν. Ούτε μια τρίχα απο τα φρύδια του Καραμανλή και του Παπανδρέου δεν αξίζουν όλοι μαζί αθροιστικά όταν πρόκειται για εθνικά θέματα. Οχι, ηλίθιοι, το Αιγαίο δεν ανήκει στα ψάρια του και έχει και σύνορα...

Θα σε παρακαλέσω να σεβαστείς το χώρο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εκνευρίζομαι εύκολα τελευταία :)

Θα σε παρακαλούσα να μην εκτονώνεσαι εδώ μέσα και να φέρνεις τη διαχείριση σε δύσκολη θέση

Κατανοητόν. Ζητώ συγνώμη. Δεν έπρεπε να ρίξω τον χώρο στο επίπεδο κυβέρνητικών στελεχών. Mea culpa...

Θα το ψάξουμε Σταύρο. :a0210:
Μέχρι τότε σβήνω από το νήμα τα σχετικά με την υπογραφή σου μηνύματα.

Γιατί τι έχει αυτό το φόρουμ ;
ετσι όπως το γράφεις είναι κάπως απαξιωτικό ,για το χώρο αυτό

Το φόρουμ μια χαρά είναι και το επισκέπτομαι καθημερινά αλλά τα θέματα με το τρόπο που τα αναλύει ο Σταύρος θέλουν ένα θρησκευτικό υπόβαθρο διαφορετικά ακούγονται αστεία και περίεργα.

Λακη, το περιεργο ειναι οτι ειναι η πρωτη φορα που εξαφανιστηκε η υπογραφη μου και μαλιστα τυχαινει, παλι πρωτη φορα, να κανω ταυτοχρονα παραπομπη σ' αυτην μεσα απο το ποστ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Tiniakos, παντα υπαρχει ο κινδυνος του να γινει κανεις περιγελως οταν αναφερεται σε τετοια θεματα. Μες το προγραμμα ειναι...

Status
Not open for further replies.