Τουρκία μια κακή γείτονας......

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Λακη, το περιεργο ειναι οτι ειναι η πρωτη φορα που εξαφανιστηκε η υπογραφη μου και μαλιστα τυχαινει, παλι πρωτη φορα, να κανω ταυτοχρονα παραπομπη σ' αυτην μεσα απο το ποστ!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Tiniakos, παντα υπαρχει ο κινδυνος του να γινει κανεις περιγελως οταν αναφερεται σε τετοια θεματα. Μες το προγραμμα ειναι...

Εάν γράφεις από κινητό σε mobile περιβάλλον και όχι full site δεν βάζει την υπογραφή σου.

:offtopic:Εγώ αυτό που ξέρω από προσωπική εμπειρία είναι ότι αν στείλω μήνυμα στο forum από Mobile πρέπει να τσεκάρω την υπογραφή για να βγει, όταν όμως είναι σε full site mode είτε το μαύρο είτε το γκρι είτε το μπλε η υπογραφή μπαίνει ασταμάτητα.

Το φόρουμ μια χαρά είναι και το επισκέπτομαι καθημερινά αλλά τα θέματα με το τρόπο που τα αναλύει ο Σταύρος θέλουν ένα θρησκευτικό υπόβαθρο διαφορετικά ακούγονται αστεία και περίεργα.

Παναγιώτη, ούτε και η δική σου "υπογραφή" φαίνεται στο πόστ αυτό.....
Τώρα επί της ουσίας κατά την άποψή μου υπονοήθηκε ότι στό σάϊτ μας συναντάς περισσότερους "υλιστές" - θαυμαστές καταναλωτικών προϊόντων - παρά θρησκευόμενους και αυτό είναι εκ των πραγμάτων διαπιστωμένο, αν δεχτούμε βέβαια ότι οι χαρακτηρισμοί αυτοί βρίσκονται σε αντίφαση!

Μια χαρα ειναι το σαιτ, κακα τα ψεματα.

Μαλιστα μου κανει φοβερα θετικη εντυπωση η λογικη αντιδραση και αποδοχη του 99% των μελων!

Για την Ελλαδα, και με προοπτικη την απειλη απο Ανατολας, χρειαζομαστε

40 Rafale (2 μοιρες )
Μια μοιρα (εισαγωγικη για πιθανη διαμορφωση σε Ρωσσικου τυπου οπλισμο) SU-35, 20 κομματια.
Μια μοιρα+, 36 αεροσκαφη F35 σε επιχειρισιακο συνδυασμο με τα παραπανω μοντελα.
Αναβαθμιση ολων των F16 στον τυπο Viper
Αναβαθμιση ολων των Mirage 2000 στον τυπο 5000

Νεο δικτυο Ρανταρ στα νησια με διαμορφωσεις που να εχουν πιθανοτητες παρατηρησης Stealth

240 αρματα Leopard A7
400 Νεα Οχηματα Μαχης ( ΤΟΜΑ) ( εκ των οποιων η ληξη της εκρεμοτητας παραγγελιας των 291 BMP3 )
1000 νεα οχηματα μαχης μεταφορας προσωπικου ( ΤΟΜΠ )

4 φρεγατες FREMM εκ των οποιων 2 διαμορφωσης ΑΑ
8 ελαφρα πυραυλοφορα σκαφη υψυλης ταχητητας (τυπυ Οsprey)

12 Eλικοπτερα Apache Longbow
12 Ελικοπτερα αναγνωρισης Ka-226T (Ρωσσικα)
20 μεσα ελικοπτερα μεταφορας Puma

2 πυροβολαρχιες S400
6 πυροβολαρχιες shoard Pantsir S1
6 πυροβολρχιες shoard Crotal NG
8 επακτιες πυροβολαρχιες Εxcoset MM 40 block 3

10 αεροσκαφη Α 10 ( εαν μας τα κανουν δωρεά)

Εγχωρια κατασκευη Drones

Γενικη μεταρυθμιση του συστηματος της Στρατιωτικης θητειας αλλα και επιστρατευσης και εκπαιδευσης εθνοφυλακης.

Ειδου τι χρειαζομαστε σε ενα πρωτο επιπεδο για να εξουδετερωθει καθε σκεψη προσπαθειας καταληψης της χωρας, απο εξωθεν δυναμεις.
Απο εσωθεν ειναι αλλο κεφαλαιο.
Ερχονται Χριστουγεννα ευκαιρια ειναι για τις παραγγελιες στον Αγιο Βασιλη....

3 Σβαρτσενέγκερ και 5 Ράμπο χρειαζόμαστε. Τα υπόλοιπα είναι για να τρώνε λεφτά οι μεσάζοντες.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Όχι Raptor ρε Πέτρο,αυτά είναι χειρότερα και απο τα υποβρύχια των Γερμανών....

Για τα οποία ακόμη δεν έχουμε προμηθευθεί τους ημιστρατηγικούς πυραύλους που μπορούν να εκτοξεύσουν

Καλά αν δεν θές τα F22 ρίξε μια παραγγελιά 30 ΤΚ 50

Πνευματικά πυρηνικά χρειαζόμαστε μόνο, σαν άλλοτε, τότε που ο Θόδωρος και κάτι άλλοι "ξεβράκωτοι" διέθεταν και τίποτα δε μπορούσε να τους αντισταθεί...

Attachments

• ΓΖ’ΓŽΒ¬ΓΒΓβ€°ΓΖ’ΓŽΒ·0017.jpg
    ΓΖ’ΓŽΒ¬ΓΒΓβ€°ΓΖ’ΓŽΒ·0017.jpg
    244.3 KB · Views: 106
  • Like
Reactions: Cicadelic Ranger
Aφού θα μας στείλει ο Βλαδίμηρος αυτά:
2A3-Kondensator+-2P-2.jpg

Μη πέφτουμε στην παγίδα των εξοπλισμών, παιδιά... :)
Λεφτά στην παιδεία χρειάζονται... Τόσοι πρόσφυγες έρχονται...

Αν τοποθετηθούν οι πύραυλοι, δεν θα μπατάρουν τελείως ?

Εκτοξεύονται μέσω των τορπιλοσωλήνων και απλά έχουν λιγότερες τορπίλες .Βέβαια προς το παρόν δεν τίθεται θέμα απόκτησης τους ,αν ξέρω καλά .Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο οι υποστρατηγικοί των Μιράζ

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Αν τοποθετηθούν οι πύραυλοι, δεν θα μπατάρουν τελείως ?
Αυτό με το μπατάρισμα των υποβρυχίων είναι πολύ παλιά ιστορία. Το πρόβλημα έχει λυθεί εδώ και καιρό.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Αυτό με το μπατάρισμα των υποβρυχίων είναι πολύ παλιά ιστορία. Το πρόβλημα έχει λυθεί εδώ και καιρό.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το είχαν τριμάρει με Παγκαλο+ Μπένυ στην ίδια πλευρά .....

Status
Not open for further replies.