Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Παιδιά, μην βιαζόμαστε... μέχρι προχθές είχαμε τον Πούτιν έτοιμο να φάει την Τουρκία και τώρα είναι οι καλύτεροι φίλοι... Μια κωλοτούμπα να κάνει ο Ερντογάν και θα τον υποδέχονται πάλι με κόκκινα χαλιά στις Βρυξέλες και στο Αμστερνταμ... Το πολύ πολύ να πάρει το κεφάλι του Τσαβούσογλου και να πει οτι εκείνος έφταιγε και τον έφερε σε σύγκρουση με τους Ευρωπαίους. Θα συμφωνήσει κι ο δήμαρχος της Αγκυρας και τέλος.

Πάντως για να λέμε του στραβού το δίκιο έχουν μια βελτίωση.

Σφάζουν πορτοκάλια από το θυμό τους για τους Ολλανδούς.

83FxQe9.jpg

Τώρα δεν μπορώ να μην πω ότι ο Macron θέλει να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κατάσταση. Η θέση του προσωπικά όμως με καλύπτει.

Το μόνο που μένει τώρα, είναι να βγει κανένας δικός μας τύπου Τασίας ή Φίλη, να καταδικάσει τους Ευρωπαίους που "φιμώνουν" την ενημέρωση των μεταναστών πολιτών και να δέσει το πράμα...

Ο Τσαβουσογλου μιλησε τελικα στο Μετς, Γαλλια? Μηπως αυτο φανει (στα υπολοιπα Ευρωπαικα κρατη) σαν να υποστηριζει η τελευταια τις πρακτικες και πολιτικη της Τουρκιας? 😊

Σοσιαλιστες....αριστερουληδες μας κυβερνουν εδω. Τι αλλο περιμενες ;
Αφου βαλαν σε μια δεκαετια αντε μαξιμουμ δεκαπενταετια 5 εκκ. μουσουλμανους ψηφοφορους ...

Και στα δικα σας

Κι αν τους πει κανείς οτι έχουν 500.000 στρατό, αλλά στην χώρα ζουν 5 εκ. μουσουλμάνοι? Τι θα απαντήσουν ?

Τώρα δεν μπορώ να μην πω ότι ο Macron θέλει να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κατάσταση. Η θέση του προσωπικά όμως με καλύπτει.

Ο Μακρον ειναι πout@n@, κανει πιατσα παντου, αριστερα και δεξια, εχει απο τον πρωην γενικο γραμματεα του ΚΚ Υμπερ Υ στις ταξεις του, μεχρι βουλευτες της δεξιας.

Παει σ εμια συνεντευξη αριστερης αποκλιης τον ρωτανε "ειστε σοσιαλιστης" λεει "Ναι ειμαι"
Παει σε αλλη συνεντευξν κεντοων του λενε "μηπως ειστε Σοσιαλιστης" απαντα "οχι δεν ειμαι"....
Οτι λεει και οτι κανει ειναι προς φελος των αφεντικων του αλλα αυτο ειναι για αλλο νημα.
Δυστυχως η κοπαδοποιηση της κοινης γνωμης και η μουσουλμανικη ψηφος θα γειρει την πλαστιγγα προς αυτον στις εκλογες.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Κι αν τους πει κανείς οτι έχουν 500.000 στρατό, αλλά στην χώρα ζουν 5 εκ. μουσουλμάνοι? Τι θα απαντήσουν ?

Στο Ροτερμταμ και μονο εχει 500.000 Τουρκους. 500 000 !!!

Κι ομως τους εκαναν και εβγαλαν τον σκασμο. Θεμα θελησης ειναι. Και ανδρισμου (που λεγαμε καποτε).

Ο Μακρον ειναι πout@n@, κανει πιατσα παντου, αριστερα και δεξια, εχει απο τον πρωην γενικο γραμματεα του ΚΚ Υμπερ Υ στις ταξεις του, μεχρι βουλευτες της δεξιας.

Παει σ εμια συνεντευξη αριστερης αποκλιης τον ρωτανε "ειστε σοσιαλιστης" λεει "Ναι ειμαι"
Παει σε αλλη συνεντευξν κεντοων του λενε "μηπως ειστε Σοσιαλιστης" απαντα "οχι δεν ειμαι"....
Οτι λεει και οτι κανει ειναι προς φελος των αφεντικων του αλλα αυτο ειναι για αλλο νημα.
Δυστυχως η κοπαδοποιηση της κοινης γνωμης και η μουσουλμανικη ψηφος θα γειρει την πλαστιγγα προς αυτον στις εκλογες.

Μην μπερδευόμαστε εγώ μίλησα για την συγκεκριμένη θέση που πήρε στο Link που παρέθεσε ο Χρήστος.

Στα χρώματα είναι ίδιες. Οι λωρίδες όμως στην ολλανδική είναι οριζόντιες ενω στην γαλλική κάθετες.

Εξαγριωμένοι Τούρκοι προσπαθούν να κάψουν τη σημαία της Ολλανδίας.
Και καίνε.... τη σημαία της Γαλλίας!

http://www.dumpert.nl/mediabase/7073135/21ca726a/turken_verbranden_nederlandse_vlag.html

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:flipout:

Δηλαδη τη σημαια αυτων που τους δεχτηκαν για να κανουν τις υγκεντρωσεις τους...

Τιποτα το εξαιρετικο, παντα αυτοι που τους δεχονται καιγονται... :antlers::flipout::flipout::flipout::violent-smiley-030:

Status
Not open for further replies.