Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Βλεπετε γιατι ειμαι κατα αυτου του εκτρωματος που λεγεται ΕΕ (και που δεν εχει καμμια ουσιαστικη σχεση με την εννοια Ευρωπη)

Σε αυτη την περιπτωση αλλα και στις προηγουμενες αφοροντας την Γερμανια ακομα και την Αυστρια επρεπε οι χωρες της Ευρωπης συσωμες να να ξεσηκωθουν εναντιον της Τουρκιας και να την βαλουν στην θεση τους.
Αλλα που...ενα συνοθυλευμα λακεδων και απατριδων χατρτογιακαδων, που στο μονο που χρησιμευουν ειναι να κανουν τις καρπετες για να ερχεται ο καθε σουλτανος κα σκουπιζει τα παπουτισα του.

Δεν είπα ότι τους προσκάλεσε στη Θράκη, είπα ότι θα επέτρεπε, κατ' αρχήν τουλάχιστον (αλλιώς πες μου εσύ τι ακριβώς σημαίνει "θα το εξετάσουμε"; ) μια προεκλογική συγκέντρωση στη χώρα μας ανάλογη της απαγορευθείσας από τους Ολλανδούς.

Παραβλέπουμε επίσης ότι το σοβαρότερο δεν είναι ότι οι Ολλανδοί απαγόρευσαν την προεκλογική ομιλία, αλλά ότι οι Τούρκοι τους έγραψαν κανονικά και προσπάθησαν να παρακάμψουν την απαγόρευση. Συγγνώμη, αλλά αυτά είναι ζήτημα τιμής να μην τα ανέχεται ένα κυρίαρχο κράτος.

To χειρότερο από όλα είναι ότι οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται τους 400.000 Τούρκους μετανάστες στην Ολλανδία σαν στρατό.

Καλά ξυπνητούρια στους Ολλανδούς & Γερμανούς.

να θυμίσω ότι η άνοδος του φασιστικού κόμματος στην Ολλανδία, έχει φέρει εκει που είναι τώρα τα πράγματα τις σχεσεις με την Τουρκία, αυτό που βλέπω είναι ότι πάλι εμεις θα το πληρώσουμε με καραβιές προσφύγων.

προφανώς ενδέχεται αυτό να πλήξει περισσότερο τον τουρισμό, από ένα "θερμό επεισόδιο"

Last edited:
To χειρότερο από όλα είναι ότι οι Τούρκοι αντιλαμβάνονται τους 400.000 Τούρκους μετανάστες στην Ολλανδία σαν στρατό.

Καλά ξυπνητούρια στους Ολλανδούς & Γερμανούς.

Kαι στους Ελληνες....μην ξεχνιομαστε

Είμαστε πιο πονηρεμένοι.

Αυτοί που δεν "καταλαβαίνουν" το κάνουν από σκοπιμότητα.
Τίποτε δεν τους ξυπνάει.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

να θυμίσω ότι η άνοδος του φασιστικού κόμματος στην Ολλανδία, έχει φέρει εκει που είναι τώρα τα πράγματα τις σχεσεις με την Τουρκία

Οποιαδήποτε χώρα σέβεται τον εαυτό της, θα έπραττε όπως έπραξε η Ολλανδία, μετά την επιλογή των Τούρκων να προσπαθήσουν να παρακάμψουν την απαγόρευση προσγείωσης οδικώς. Σαν να τους έλεγαν, "σας έχουμε γραμμένους κανονικά". Ποιο φασιστικό κόμμα. Ολόκληρο αγά που έχουμε μπροστά μας δεν τον βλέπουμε, μου φαίνεται.

να θυμίσω ότι η άνοδος του φασιστικού κόμματος στην Ολλανδία, έχει φέρει εκει που είναι τώρα τα πράγματα τις σχεσεις με την Τουρκία, αυτό που βλέπω είναι ότι πάλι εμεις θα το πληρώσουμε με καραβιές προσφύγων.

προφανώς ενδέχεται αυτό να πλήξει περισσότερο τον τουρισμό, από ένα "θερμό επεισόδιο"

Το αντίθετο βλέπω....
Ότι η Τουρκία και οι Τούρκοι με τις συμπεριφορές τους ανεβάσανε το φασιστικό (είναι?) κόμμα στην Ολλανδία.

Ε πως να το κάνουμε.
Να σου κάνει κουμάντο στην άλλη άκρη της ηπείρου ο Ερντογάν, δεν τρώγεται.

Ποιός ήταν ο λόγος της απαγόρευσης της συγκέντρωσης;
Εάν ήταν το δικτατορικό καθεστώς του Ερντογάν, αργά το θυμήθηκαν. Όφειλαν εδώ και καιρό να είχαν διακόψει κάθε σχέση μαζί του ως ΕΕ και Ολλανδία.
Μου μυρίζει προεκλογική σκοπιμότητα.

Το αντίθετο βλέπω....
Ότι η Τουρκία και οι Τούρκοι με τις συμπεριφορές τους ανεβάσανε το φασιστικό (είναι?) κόμμα στην Ολλανδία.

Ε πως να το κάνουμε.
Να σου κάνει κουμάντο στην άλλη άκρη της ηπείρου ο Ερντογάν, δεν τρώγεται.

όπως για παράδειγμα στην Γαλλία και την Αυστρία, είναι η συμπεριφορές των Τούρκων που ανεβάζουν τα ποσοστά ....

όπως για παράδειγμα στην Γαλλία και την Αυστρία, είναι η συμπεριφορές των Τούρκων που ανεβάζουν τα ποσοστά ....

Στην Γαλλία που ξέρω, δεν είναι οι συμπεριφορές των Τούρκων (ειδικά) που ανέβασαν το FN.
Είναι οι συμπεριφορές των μουσουλμάνων γενικότερα και κυρίως των αράβων.
Για την Αυστρία, παίζει να οφείλεται στους Τούρκους.

Σιγα μην σκεφτουμε τι θα ψηφισουμε για να μην θυμωσουν οι Τουρκοι η οποιοδηποτε μουσλιμι ανα την Υφηλειο...

Σε τετοια καταντια δεν φτασαμε ακομα. Ευτυχως.

Έχεις κάποια ιδέα από την Γαλλική πραγματικότητα/καθημερινότητα?
ή μιλάς έτσι, θεωρητικά?

Στην Γαλλία που ξέρω, δεν είναι οι συμπεριφορές των Τούρκων (ειδικά) που ανέβασαν το FN.
Είναι οι συμπεριφορές των μουσουλμάνων γενικότερα και κυρίως των αράβων.
Για την Αυστρία, παίζει να οφείλεται στους Τούρκους.

Στην Γαλλια εχει πολλους Τουρκους βορεοανατολικα, προς Στρασβουργο μερια....
Εκει βρισκουν και κανουν επισης, Στο Στρασβουργο καθε πρωτοχρονια καινε κατι εκατονταδες αυτοκινητα του κοσμου που ελπιζει την μεθεπομενη να παει στην δουλεια του.

Ειναι "θεσμικο" εδω κια καποιες δεκαετιες...ασε τον πολιτισμο που μας φερανε, τι τυχη που εχουμε...

Ξέρω.
Απλά τα θέματα που δημιουργούν οι αραβόφωνοι είναι σε άλλη τάξη μεγέθους.
Και το παραδοσιακό πλέον κάψιμο αυτοκινήτων από αυτούς ξεκίνησε.

ΠΑιδια σκεφτειτε το και αλλιως με αυτο τον τσαμπουκα να πηγαινει να κανει KOΜΜΑΤΙΚΕΣ συγκεντρωσεις και διαδηλωσεις σε καθε ξενη χωρα που της γουσταρει...

Και μαλιστα σε περιοδο vigilence. Τελειως ουφο κατασταση να μιλαμε για δικαιωματα συγκεντρωσης στην χωρα του αλλου. Αν το σκεφτομαστε εστω και λιγο ειμαστε τελειως φευγα.

Σκεψου πραδειγμα τον Συριζα να πει "κλεινω μια πλατεια στην Βοστωνη για το ΣΚ για να κανω συγκεντρωση και να προοθησω την ατζεντα μου"

Ποσο γελειο φαινεται ;

Ξέρω.
Απλά τα θέματα που δημιουργούν οι αραβόφωνοι είναι σε άλλη τάξη μεγέθους.
Και το παραδοσιακό πλέον κάψιμο αυτοκινήτων από αυτούς ξεκίνησε.

Σωστα, το ειχα πει και καπου παλιοτερα, "γνωρισα τους αραβες, και αγαπησα τους τουρκους". Ειναι σε αλλο επιπεδο πολιτισμου αυτοι.
Οι Τουρκοι ειναι τυχεροι γιατι συγκατοικησαν με μας επι 4 αιωνες :clown:

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ποιός ήταν ο λόγος της απαγόρευσης της συγκέντρωσης;
Εάν ήταν το δικτατορικό καθεστώς του Ερντογάν, αργά το θυμήθηκαν. Όφειλαν εδώ και καιρό να είχαν διακόψει κάθε σχέση μαζί του ως ΕΕ και Ολλανδία.
Μου μυρίζει προεκλογική σκοπιμότητα.

Όποιος και να ήταν ο λόγος, είναι το δευτερεύον. Το σημαντικό είναι ότι την απαγόρευση επέλεξαν οι Τούρκοι να τη γράψουν... ξέρουμε πού και να την παρακάμψουν. Ο γνωστός τούρκικος τσαμπουκάς δηλαδή. Και βλέπω ότι μάλλον τον έχουμε αποδεχθεί (ως δεδομένο, να το πω; Ως ίδιον της φυλής τους; ), και ψάχνουμε να βρούμε τις πταίει. Σαν να λέμε, το θεριό ξέρεις πώς θα φερθεί, ε μην το προκαλείς κι εσύ.

Status
Not open for further replies.