Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Παιδιά μιλάμε για δυο χώρες μέλη του ΝΑΤΟ πόλεμος δεν παίζει χωρις έγκριση από άνωθεν δυνάμεις.
Και έτοιμοι είμαστε και όρεξη υπάρχει και κατι χρωστούμενα οφείλονται...
Το Π.Ν. εδώ και μια πενταετία έχει σενάρια στις ασκήσεις του προστασίας εξεδρων πετρελαίου.
Και προεργασία και προετοιμασία έχει γίνει.

Όσο με θυμάμαι,μια ζωή υποτακτικοί,να καλούμε σε βοήθεια τους καλούς θείους.
Κάντε ένα μπάχαλο μαμώτο,βυθίστε ένα Τούρκικο,να δούμε,έχουν τα κότσια;
Ηττοπαθείς μια ζωή
Εκτός και αν έχουν αποδομήσει τις ένοπλες δυνάμεις,εκτός λέω...Ο ευτραφής κύριος της κυβέρνησης,γνωρίζει καλύτερα,ή όχι;

Όταν τα φέρετρα είναι σκεπασμένα με σημαίες,απαλύνουν τον πόνο των γονιών;

Το ξέρω,το αντιλαμβάνομαι,δεν το θέλω,δεν το επιθυμώ,δεν το εύχομαι,αλλά αργά ή γρήγορα θα γίνει το κακό συναπάντημα
Γι'αυτό λέω,αιφνιδιασμός,να πάρουν τις ευθύνες τους και οι θείοι

Θα υπάρξει τέτοια αμερικανική αντίδραση που θα σβήσουν τα πάντα εννοώ τα συστήματα. Αμερικάνικος πύραυλος να κατευθυνθεί σε νατοικό σκάφος εκατέρωθεν ελληνικό ή τουρκικό; Θα γελάνε οι Ρώσσοι με την συμμαχία. Για αυτό πέφτουν και τα σχετικά μαλώματα από state department να πέσουν οι τόνοι.

Αν δεν είμαστε και περιμένουμε την ελεημοσύνη ξένων να καθαρίσουν για εμάς... τότε πρέπει να πέσουν κεφάλια.

Το θέμα Χρηστό μου είναι ότι επικαλούμαστε συνεχεία σε επίπεδο ηγεσίας ότι τα σύνορα μας είναι και σύνορα της Ευρώπης, αν όντως είναι έτσι που είναι η ναυαρχίδες της Γερμανίας της Ιταλίας της Γαλλίας για να ενημερώνουν τους γείτονες ότι έχουν παραβεί τα σύνορα ?? Αλλά το παιχνίδι των γκρίζων ζωνών δυστυχώς δεν ευνοεί μόνο την Τουρκία.

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

ας έχουμε υπ'οψην ότι πολλές φορές το φέρετρο, δεν είναι η χειρότερη κατάληξη

Το θέμα Χρηστό μου είναι ότι επικαλούμαστε συνεχεία σε επίπεδο ηγεσίας ότι τα σύνορα μας είναι και σύνορα της Ευρώπης, αν όντως είναι έτσι που είναι η ναυαρχίδες της Γερμανίας της Ιταλίας της Γαλλίας για να ενημερώνουν τους γείτονες ότι έχουν παραβεί τα σύνορα ?? Αλλά το παιχνίδι των γκρίζων ζωνών δυστυχώς δεν ευνοεί μόνο την Τουρκία.

προφανώς δεν είναι έτσι αλλά ούτε είναι και το ίδιο με το να είμαστε εκτός ΕΕ,
όσο προχωράει η ευρωπαϊκή ένωση, αυξάνεται η υποστήριξη που μπορείς να περιμένεις,
αλλά προφανώς δεν έρθει κανείς να πολεμήσει για σένα, εκτός αν υπήρχε ενιαίος στρατός

Εκεί μετρά η ευρωπαϊκή οικογένεια όχι στα χρηματιστήρια κατά την γνώμη μου πάντα. Και αν ήταν πραγματικά έτσι όπως το λέω η τούρκοι δεν θα σκεφτόντουσαν καν όχι τα Ίμια να πλησιάσουν αλλά ούτε αεροπλάνο να σηκώσουν.

Έχουμε μια τάση σαν λαός το να βλέπουμε τα πράγματα είτε σαν 100% είτε σαν 0%.

Αν είμαστε στην ΕΕ είμαστε 100% εξασφαλισμένοι λέει ο ένας.
Αν δεν είμαστε στην ΕΕ δεν παίζει κανένα ρόλο απαντάει ο άλλος.

Αυτά όμως είναι κοτσάνες.

Η πραγματικότητα ποτέ δεν είναι τόσο απλή και εμείς αρνούμαστε να το πάρουμε χαμπάρι.

Η ΕΕ θα μας υποστηρίξει είναι βέβαιο. Δεν πρόκειται όμως να "πυροβολήσει" για εμάς. Τουλάχιστον όχι ακόμη ή σε ένα κοντινό μέλλον.

Ακόμη δεν είμαστε ένα κράτος (η ΕΕ). Εδώ δεν έχουμε κοινό σύστημα αποκομιδής σκουπιδιών, εμείς ονειρευόμαστε κοινή άμυνα?

Τώρα είναι που πάει να σχεδιαστεί ένα πρώτο πλαίσιο.

Αν δεν είμαστε άξιοι να το κάνουμε τότε δεν μας φταίει κανένας.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

ας έχουμε υπ'οψην ότι πολλές φορές το φέρετρο, δεν είναι η χειρότερη κατάληξη
Eπειδή το δικό μου μυαλό είναι φτωχό,μπορείς να μου δώσεις ένα παράδειγμα χειρότερης κατάληξης από το φέρετρο μέσα στο οποίο είναι ο γιος σου;

Αφού αυτοί πουλάνε όπλα και στους δύο.Χαζοί είναι;
Μπίζνες παίδες,μπίζνες,ποια Ευρωπαϊκά σύνορα και πράσινα άλογα
Όνειρα θερινής νυχτός και μάλιστα με συννεφιά

Δεν πειράζει οι Γερμανοί προσφέρουν σε άλλα πράγματα. Τόσα δις ευρώ δίνουν στις διασώσεις της ελληνικής οικονομίας, τι άλλο να κάνουν, να στείλουν και στρατό; Που στο κάτω κάτω τεχνογνωσία έστειλαν τα καλά νέα ελληνικά uboats δικής τους κατασκευής είναι. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχαν οι Γερμανοί παράδοση στο ναυτικό, μόνο τα dasboot U96 είχαν επιτυχίες.

Δεν πειράζει οι Γερμανοί προσφέρουν σε άλλα πράγματα. Τόσα δις ευρώ δίνουν στις διασώσεις της ελληνικής οικονομίας, τι άλλο να κάνουν, να στείλουν και στρατό; Που στο κάτω κάτω τεχνογνωσία έστειλαν τα καλά νέα ελληνικά uboats δικής τους κατασκευής είναι. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είχαν οι Γερμανοί παράδοση στο ναυτικό, μόνο τα dasboot U96 είχαν επιτυχίες.
Πες μου σε παρακαλώ πως είναι ειρωνικό το ποστ σου.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Ωστόσο τους χαρίσαμε εκ.ευρώ απο φπα που χρωστούσαν στο δημόσιο,οτε,τρένα(ναι,γιατί εξαγόρασαν και τα Ιταλικά)αεροδρόμια με δάνειο απο δική μας τράπεζα με την εγγύηηση του Ελληνικού δημοσίου,δηλαδή εμάς τους μακάκες που ακόμα πιπιλίζουμε την καραμέλα που μας πετάνε.
Είδες να τους βάλουν έστω και τις φωνές,να τους επιπλήξουν σε αυστηρότατο ύφος;
Τουναντίον,κάνουν τριπλές βάρδιες στα εργοστάσια τους για τις παραγγείες όπλων που θα έχουν και από εμάς και από τους απέναντι

Το θέμα δεν είναι πολίτικο αλλά είναι πατριωτικό έτσι όπως εξελίσσετε γιατί αυτοί μια ζωή θα ζητάνε, το θέμα λοιπόν εμείς τι κάνουμε και τι θέλουμε, έχουμε αποφασίσει προσωπικά ο κάθε ένας μας? Τα δίνουμε, τα διεκδικούμε, είμαστε έτοιμη για όλα η άλλη μια φορά να πούμε οχ αδελφέ δυο βραχονησίδες είναι δεν χάθηκε ο κόσμος.

Πες μου σε παρακαλώ πως είναι ειρωνικό το ποστ σου.

Φυσικά και είναι τελείως ειρωνικό, και για να πέσουν οι τόνοι. Έτσι κι αλλιώς οι Γερμανοί δεν ανακατεύονται με τον Ερντογάν αμάν έκαναν να ηρεμήσουν από τότε που τους είχε στην μπούκα. Ούτε καν δηλώσεις δεν κάνουν υπέρ της Ελλάδας, σιγά λες και είμαστε Ευρωπαική Ένωση;

Status
Not open for further replies.