Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Kαι εγώ πιστεύω ότι το timing για τέτοιους κοινοβουλευτικούς καυγάδες και διχασμούς είναι πολύ κακό.
Σκάνδαλο η Novartis και πρέπει να εξυχνιαστεί.
Τα λοιπά επικοινωνιακά πανηγυράκια κάνουν πολύ κακό τώρα που είναι όλα τα μέτωπα ανοιχτά.

Εγω βλέπω την novartis σαν σανίδα σωτηρίας για την κυβέρνηση.
Δεν υπήρχε καλύτερο timing για να πέσει στο τραπέζι.

Όσο για τα ανοιχτά μέτωπα φίλε Χρήστο, κάτι τέτοια φίλε μου καλέ ενδιαφέρουν κάτι μαλάκες σαν κι εμάς εδώ και μερικά ακόμα εκκατομύρια Ελλήνων.. τους απλούς θνητούς δηλαδή.
Αυτοί που τα χειρίζονται έχουν μια καρέκλα να πρωτίστως να νοιαστούν και προφανώς τα πανηγυράκια είναι βούτυρο στο ψωμί τους..

Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Όσο για τα ανοιχτά μέτωπα φίλε Χρήστο, κάτι τέτοια φίλε μου καλέ ενδιαφέρουν κάτι μαλάκες σαν κι εμάς εδώ και μερικά ακόμα εκκατομύρια Ελλήνων.. τους απλούς θνητούς δηλαδή.

Ο Φώσκολος έχει αφήσει το στίγμα του στην χώρα αυτή περισσότερο από κάθε άλλον...Εγώ πλέον τους παρακολουθώ σαν να βλέπω μια καλά σκηνοθετημενη παράσταση με μέτριους έως κακούς ηθοποιούς...
Δεν νομίζω να έχουν να μου προσφέρουν κάτι παραπάνω.
Αυτό και φτηνό οπαδιλίκι.

Από την άλλη ,κάθε φορά που ανοίγει η 'ψαλίδα' από την μια η την άλλη πλευρά,κάτι συμβαίνει και ξανακλείνει. (Novartis/αναβαθμίσεις από οίκους κλπ κλπ)..

Μου φαίνεται πως ο σκηνοθέτης είναι Ελευθεριακος και θέλει ακυβερνησία. :)

Κάποτε άρχισα να βλέπω βουλή (καλός λακαμάς είσαι κι εσυ, θα μου πεις)
Ε κάποια στιγμή κατέληξα ακριβώς σ' αυτό που περιγράφεις.
Μπροστά τους ο Ψάλτης είναι οσκαρικός ηθοποιός.

Είμαστε τραγικά μόνοι παιδιά, το έχετε καταλάβει?
Στο μυαλό μου υπάρχουν τα 1-2(όσα είναι) εκκατομύρια κομματικών στρατών κάθε απόχρωσης και οι υπόλοιποι που βράζουμε στο ζουμί μας και δεν έχουμε καμία διέξοδο.

σημ: σε λάθος θέμα τα λέμε Χρήστο, σε προλαβαίνω και σταματώ εδώ.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Συνεχίζεται το σασπενς στην Κυπριακή ΑΟΖ.Οι τούρκοι απείλησαν εκ νέου με βύθιση το Saipem12000 το οποίο και αποχωρεί για Μαρόκο.
https://www.newsit.gr/kosmos/thrile...hisi-italiko-geotrypano-saipem-12000/2427425/

Είμαι περίεργος όμως, έτσι και το βύθιζαν πράγματι όπως απειλούν, τι πιστεύουν ότι θα γινόταν; Όλα καλά;

Γιατί δεν συνόδευε κάποιο κυπριακό πλοίο τους Ιταλούς;

...Δεν υπάρχουν Κυπριακά πολεμικά πλοία.

Μου φαίνεται ότι με Ιταλούς ζόρικες δουλειές δεν γίνονται.......Στο Ναβαρίνο δεν υπήρχαν Ιταλοί!

Ομολογώ ότι με εξέπληξαν ευχάριστα οι Ιταλοί, αλλά φοβάμαι ότι χωρίς συνοδεία βαρέων πολεμικών πλοίων δουλειά δεν γίνεται με τους ....βαρβάρους!

Άρα η μη αναγνώριση του ψευδοκράτους και όλες οι αρλούμπες περί του παρανόμου της εισβολής αποδεικνύονται φιλολογικά και χωρίς αντίκρισμα. Η "αξία" της "διεθνούς διπλωματίας" σε όλη της την ανυπαρξία.

Ακριβώς, Τάσο, όπως το θέτεις είναι ουσιαστικά! Μόνο μιά "τρέλλα" του Ιταλού πλοιάρχου θα μπορούσε να προκαλέσει αλυσιδωτά ένα "νέο Ναβαρίνο" ας πούμε!

Γάλλοι, Αμερικάνοι και Ισραηλινοί τρυπάνε μια χαρά στην κυπριακή ΑΟΖ. Άρα η ενδεδειγμένη λύση είναι να κηρυχθεί έκπτωτη η ΕΝΙ και η εκμετάλευση του Αλιπέδου 6 να ανατεθεί στον επόμενο μειοδότη. Ελπίζω αυτός να είναι η Energean ή τα ΕΛΠΕ.

Γάλλοι, Αμερικάνοι και Ισραηλινοί τρυπάνε μια χαρά στην κυπριακή ΑΟΖ. Άρα η ενδεδειγμένη λύση είναι να κηρυχθεί έκπτωτη η ΕΝΙ και η εκμετάλευση του Αλιπέδου 6 να ανατεθεί στον επόμενο μειοδότη. Ελπίζω αυτός να είναι η Energean ή τα ΕΛΠΕ.

....Σωστά αλλά αυτοί έχουν τα "εύκολα" οικόπεδα.

Να το δώσουν σε αμερικανούς εάν δειλιάζουν τότενες οι Ιταλοί.

Ο Τούρκος θέλει τον καμπόη του.

Κάποιον που πατάει την σκανδάλη πριν θέσει τις όποιες ερωτήσεις του.

Να το δώσουν σε αμερικανούς εάν δειλιάζουν τότενες οι Ιταλοί.

Ο Τούρκος θέλει τον καμπόη του.

Κάποιον που πατάει την σκανδάλη πριν θέσει τις όποιες ερωτήσεις του.

Σε Κούρδους πρέπει κανονικά να αναθέσουν την γεώτρηση.
Για να ξέρουν πως θα πληρώσουν ακριβά τα όποια νταηλίκια τους.

Η στους Ρωσους.

Ετσι κι αλλιως ποτε τους δεν εφυγαν απο την Κυπρο.

Η δε Λεμεσος ειναι κανονικη ρωσικη αποικια σε λιγο θα υπαρχουν και Ρωσοι υποψηφιοι θα μου το θυμηθειτε.

Status
Not open for further replies.