Τουρκία μια κακή γείτονας......

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Είχα ώρες να μπω, είστε απολαυστικοί!
Γκράδες τα F16 block 50, Mirage 2000, Corsair, F4, 13 Φρεγάτες 9 υποβρύχια 17 πυραυλάκατοι κλπ. Leopard άρματα, MLRS κ.α., Apache, ατέλειωτο πυροβολικό, αεραμυνα Patriot και βαλε, πεζικό πιο πολύ απ' την υπόλοιπη EU...
Γκράδες!
Να γίνουν άμεσα εξοπλισμοί τώρα!
Υπερ Πίστεως και ΤΑΙΠΕΔ!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ!!!
Θελουμε 5ης γενιας αεροπλανα και stealth φρεγατες ισως και πυρηνοκινητα υποβρυχια...

Ησυχάστε βρε: πέρα από την καινούργια βάση στη Σύρο, ο νταβατζής ανοιγει κι άλλη στη Λάρισα. Οπου έχει σκοπό καλού - κακού να μεταφέρει και μέρος της βάσης του Ιντσιρλίκ.
Αμα έχεις τσαμπουκά νταβατζή, δε φοβάσαι τίποτα.

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Κατάλαβα, θα γλιτώσουμε από τους ισλαμιστές εποίκους και θα γεμίσει η Λάρισα μαύρους Αμερικάνους!
Δεν μας έφταναν αυτοί που βγαίνουν για ψωνιά απ' τον Τύρναβο, τώρα θα έχουμε και τη βάση...
Να τους περιορίσουμε τουλάχιστον στη Νεάπολη, να μείνουν οι Ταχυδρομείου & Δικαστηρίων μόνο για Έλληνες.-

Kαποιοι τον θελουν τον πασα τους .... τον εχουν νοσταλγησει εδω και δυο αιωνες ....

Εσεις παντως εκει πανω χρησιμοποιειτε συχνοτερα τουρκικης προελευσης λεξεις απ οτι αλλες περιοχες τις Ελλαδας μαλλον ο πασας δεν εφυγε ποτε...

Κανεναν πασα δεν θελουμε, την ησυχια μας θελουμε απο σουλτανους και απο τους εν Ελλαδι "φελλους"

Kαποιοι τον θελουν τον πασα τους .... τον εχουν νοσταλγησει εδω και δυο αιωνες ....

Εγώ πάντως ως Θεσσαλός, δεν θέλω να δω ξανά τα σύνορα στη Λάρισα!
Γι αυτό θα υπερασπιστώ την περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου όπως έχω ορκιστεί.
Κι αν μου δώσουν και το ΗΚ-11 με το δίποδο που είχα φαντάρος και έκανα την καλύτερη βολή στα 300 μέτρα και πήρα μια βδομάδα τιμιτική άδεια, θα πάρω και κάμποσους Τουρκαλάδες μαζί μου.
Να μη σου πω, όποιον εχθρό της πατρίδος βρω μπροστά μου!

Εσεις παντως εκει πανω χρησιμοποιειτε συχνοτερα τουρκικης προελευσης λεξεις απ οτι αλλες περιοχες τις Ελλαδας μαλλον ο πασας δεν εφυγε ποτε...

ΕΓΩ, χρησιμοποιω τουρκικης προελευσης λεξεις .... ΟΧΙ ολοι (εδω πανω).
Και δεν το κανω απο θαυμασμο ... αλλα για τον εφτελισμο που προξενει η "μουσικοτητα" των λεξεων.

Εγώ πάντως ως Θεσσαλός, δεν θέλω να δω ξανά τα σύνορα στη Λάρισα!
Γι αυτό θα υπερασπιστώ την περιουσία του ΤΑΙΠΕΔ μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου όπως έχω ορκιστεί.
Κι αν μου δώσουν και το ΗΚ-11 με το δίποδο που είχα φαντάρος και έκανα την καλύτερη βολή στα 300 μέτρα και πήρα μια βδομάδα τιμιτική άδεια, θα πάρω και κάμποσους Τουρκαλάδες μαζί μου.
Να μη σου πω, όποιον εχθρό της πατρίδος βρω μπροστά μου!

Απο αυτούς θα έπρεπε να ξεκινήσουμε όλοι μας.. πιστεύω θα ήμασταν αιώνες καλύτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Κανεναν πασα δεν θελουμε, την ησυχια μας θελουμε απο σουλτανους και απο τους εν Ελλαδι "φελλους"

Τι να κάνουμε οι παπούδες μιλούσαν και τουρκικά αλλά λόγω <συνωστισμού> βρέθηκαν σε άλλο τόπο .Ετσι μας μείνανε κάποιες τουρκικές λέξεις και ελπίζουμε να έχουμε την ανοχή των υπολοίπων για αυτά τα γλωσσικά απομεινάρια .

Τι να κάνουμε οι παπούδες μιλούσαν και τουρκικά αλλά λόγω <συνωστισμού> βρέθηκαν σε άλλο τόπο .Ετσι μας μείνανε κάποιες τουρκικές λέξεις και ελπίζουμε να έχουμε την ανοχή των υπολοίπων για αυτά τα γλωσσικά απομεινάρια .

Κατσε βρε Πετρο, δεν ειναι μονο μακεδονιτικο χουϊ ...
O δικος μου παππους (και γιαγια) ηταν κρητικοι.

Προσοχή όμως!

Μην είναι όμως πολύ αυστηρή η επιστολή και πάθει τίποτε ο άνθρωπος και το έχουμε βάρος.

Να είναι ευγενική και λιτή. Να υπονοείται όμως σαφώς ότι θυμώσαμε.

.. αλλά τις παραγγελίες όπλων δεν θα τις μπλοκάρουμε.

Κατσε βρε Πετρο, δεν ειναι μονο μακεδονιτικο χουϊ ...
O δικος μου παππους (και γιαγια) ηταν κρητικοι.

Καί οι δικοί μου ήταν μεν από Μ.Ασία αλλά η παλιότερη καταγωγή τους πηγαίνει κάπου στα Δωδεκάνησα ή Κρήτη [το πιθανότερο]

Αφού είπαμε, δεν χρειαζόμαστε άλλα όπλα.

στην Τουρκία εννοώ. Αυτοί θεωρούν ότι χρειάζονται

Τούρκικες λέξεις στην αρχαιότερη και ομορφότερη γλώσσα της ευρώπης;!
τί λέξεις δηλαδή, ντουλάπ, παντζουρ, χαλβά, μπακλαβά και τέτοια;
Και το παίζετε και πατριώτες εσείς οι Θεσσαλονικιώτες!?
Τουλάχιστον να μας στείλετε τις Σαλονικιές σακάτ, να μη πέσουν στα χέρια των οχτρών, στη κακιά την ώρα!

:HTEHEH56:

Καί οι δικοί μου ήταν μεν από Μ.Ασία αλλά η παλιότερη καταγωγή τους πηγαίνει κάπου στα Δωδεκάνησα ή Κρήτη [το πιθανότερο]

Και των δικών μου. Η μισή μητρική ρίζα (Σμύρνη) είχαν καταλήξει εκεί από Νάξο, Ικαρία, Λέσβο, Κρήτη. Η πατρική γραμμή, Μαρμαρινοί.

Κάθε τόπος δανείζεται λέξεις αναλόγως των γειτόνων του. Πχ Στερεά και Πελοπόννησο έχουν περισσότερες αλβανικές που δεν έχουμε εδώ πάνω, αλλά δεν το κάνουμε θέμα. Αντιστοίχως αλλού αφθονούν οι ιταλικές, σλαβικές κλπ. Έτσι είναι η γλώσσα, ζωντανό πράμα.

Τούρκικες λέξεις στην αρχαιότερη και ομορφότερη γλώσσα της ευρώπης;!
τί λέξεις δηλαδή, ντουλάπ, παντζουρ, χαλβά, μπακλαβά και τέτοια;
Και το παίζετε και πατριώτες εσείς οι Θεσσαλονικιώτες!?
Τουλάχιστον να μας στείλετε τις Σαλονικιές σακάτ, να μη πέσουν στα χέρια των οχτρών, στη κακιά την ώρα!

:HTEHEH56:

Σε σένα δεν πρόκειται να στείλει τίποτα, εκεί που είσαι θα τις ντύσουν στις μπούρκες και δε θα βλέπει κανείς τίποτα, χαμένες θα πάνε!:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Σε σένα δεν πρόκειται να στείλει τίποτα, εκεί που είσαι θα τις ντύσουν στις μπούρκες και δε θα βλέπει κανείς τίποτα, χαμένες θα πάνε!:grandpa:

Λαρισαίοι μοναχοφαγάδες, δε σας φτάνουν οι αφράτες του κάμπου με τα στρέματα, θέλετε και τα κορίτσια του βαρδάρη!
Όχι φίλε μου, τα κορίτσια αυτά είναι μαθημένα από θάλασσα, θέλουν παραλία, γι αυτό θα τις περιθάλψουμε οι Βολιώτες, που να τρέχουν τώρα να βρουν κατά που πέφτει η ...Παραλία Λάρισας! :argue:

Status
Not open for further replies.