Καλα ρε συ CR ποτε θα καταλαβεις οτι τα κωλοMME διψουν για ειδησεις και αιμα?
Ειδικα εδω στην Ελλαδα ακομα περισσοτερο επειδη ειναι ο συριζα στην εξουσια...
@skysound συμφωνω...
Δηλαδή όλοι οι πόλεμοι γίνονται για να πουλάνε φύλλα οι εφημερίδες και να παίρνουν κλικ τα σάιτ; Σα να λέμε η Ιταλία εισέβαλε στην Ελλάδα το ´40 για να πουλήσει φύλλα η Καθημερινή;
Τα ιδια παντελη μου.
Σαν ντεζαβου του 76, του 87, του 96.
(Για οσους φυσικα θυμουνται)
Οι κακοι τουρκοι απο τη μια,
και οι κακες κυβερνησεις απο την αλλη.
Στη μεση ο λαος με τις προσδοκιες του, να εχουν διαψευσθει,
και τις εκλογες να πλησιαζουν.
Χιλιοπαιγμενο σεναριο, και το σικουελ (ή remake?) ειναι το ιδιο κακο.
Καλα ρε συ CR ποτε θα καταλαβεις οτι τα κωλοMME διψουν για ειδησεις και αιμα?
Ειδικα εδω στην Ελλαδα ακομα περισσοτερο επειδη ειναι ο συριζα στην εξουσια...
@skysound συμφωνω...
Μην υποτιμας τον εαυτο σου ρε συ Κωστα μ αυτα που γραφεις...
Εσύ υποτιμάς τον εαυτό σου με τα γραφόμενά σου. Έχουμε μια πρωτοφανή ένταση με τη γείτονα, καράβια που εμβολίζονται, στρατιωτικούς που φυλακίζονται, πρωθυπουργούς και προέδρους να απειλούν με πρωτοφανείς εκφράσεις κι εσύ λες ότι όλα αυτά τα μεγαλοποιεί ο τύπος;
Μια και μιλαμε για κακα και χιλιοπαιγμενα σεναρια, να υπενθυμησουμε τι προτιεινει ΤΟ ΚΟΜΜΑ σε περιπτωση συραξης με την Τουρκια.
Δημοσιευτηκε σε ιστο-σελιδα του Ριζου.
Πολλα πραγματα ναι τα μεγαλοποιει...
Οκ δεν μεγαλοποιει τιποτα ο τυπος τα γραφει οπως ειναι τα πραγματα παντα, χωρις σαλτσες και χωρις να τρομοκρατει τον κοσμο...
Ποιος είσαι εσύ; Ένα κράτος που έκανε όνομα στον κόσμο η βαρβαρότητά του. Αφού ακόμα και στους δικούς σου ανθρώπους τάισες σκατά, στους δικούς μας θα ταΐσεις φαγητό; Η ιστορία είναι μόνο ιστορία εγκλημάτων. Δεν έμεινε συγγραφέας, ποιητής και δημοσιογράφος που δεν τον φυλάκισες. Οι επιδόσεις σου στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι χειρότερες ακόμα και από τις φυλές της Αφρικής. Ακόμα σαστίζω για το πώς σου έδωσαν τον τίτλο της εγγυήτριας δύναμης στην πατρίδα μας.
...............................
Ούτε έγκυες γυναίκες άφησες ούτε παιδιά. Όλους τους δολοφόνησες. Μυρίζεις αίμα και θάνατο. Από τις οθόνες στάζει αίμα, αναδύονται πτώματα. Κοίτα πόσο υπάκουος είναι και ο ειρηνόφιλος Ελληνοκύπριος αδελφός μου! Κάνει ό,τι μπορεί να σε σέβεται. Μάλιστα κάνει τούμπες μπροστά σου για να συναντηθείς, να συνομιλήσεις μαζί του. Δεν βγαίνει κανείς από αυτούς να σε ρωτήσει το εξής: «Αφού η δική σου πατρίδα δεν μοιράζεται, η δική μου γιατί μοιράζεται; Εσύ δεν δίνεις καν αυτονομία σε είκοσι εκατομμύρια Κούρδους, αλλά απαιτείς εγώ να μοιραστώ τα πάντα με εκατό χιλιάδες Τουρκοκύπριους. Βομβαρδίζεις τους Κούρδους που σκάβουν χαντάκια, ενώ στην Κύπρο χαράσσεις σύνορα και βάζεις τον στρατό σου από πάνω. Ιδρύεις κράτος. Περιμένεις από εμένα να δώσω στη μειονότητα στην Κύπρο περισσότερα δικαιώματα από αυτά που εσύ θεωρείς πως είναι πολλά για τους Κούρδους στην Τουρκία!
......................................................................
Nαι αλλα ο βουλγαρος ο Μπορισοφ δεν φορεσε πλερεζες στην Βαρνα.
Σαν ερωτοχτυπημενη κορασιδα εκανε ...
Τωρα αν ηταν ερωτοχτυπημενη με τον Σουλτανο η με τους Καρδιναλιους
.... αυτο ειναι ενα θεμα προς εξεταση :flute:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.