Τουρκία μια κακή γείτονας......

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Status
Not open for further replies.
Εχω δει μια φωτογραφία που είναι ο Ερντογάν με τον Παπανδρέου που κρατάει ο ένας τον άλλον με υψωμένα τα χέρια τους, φορώντας τιρκουάζ κασκόλ.... Δεν θυμάμαι για πιο λόγο... Τώρα όμως μου έρχεται και άλλο στο μυαλό μου: Ο Καραμανλής δεν έχει γίνει κουμπάρος του Ερντογάν?

Και ο Αβραμό είχε κάτι παρτίδες παλαιότερα..... όταν ήταν δήμαρχοι, αν δεν κάνω λάθος...

Με όλους κολλητάρι είναι...

τυχαίο?

Εχω δει μια φωτογραφία που είναι ο Ερντογάν με τον Παπανδρέου που κρατάει ο ένας τον άλλον με υψωμένα τα χέρια τους, φορώντας τιρκουάζ κασκόλ.... Δεν θυμάμαι για πιο λόγο... Τώρα όμως μου έρχεται και άλλο στο μυαλό μου: Ο Καραμανλής δεν έχει γίνει κουμπάρος του Ερντογάν?

Η "κουμπαριά" στους Μουσουλμάνους δεν είναι το ίδιο με τη δικιά μας. Αν θυμάμαι καλά (είχα διαβάσει κάτι σχετικό τότε με την ευκαιρία του γάμου) οι "κουμπάροι" είναι, ουσιαστικά, τιμώμενα πρόσωπα, συνήθως VIPs, και μπορεί να είναι πολλοί και αλλόθρησκοι-πράγμα αδύνατο στις δικές μας κουμπαριές. Στο γάμο της κόρης του Ερντογάν, οπότε συνήφθη και η "κουμπαριά" με τον Καραμανλή, ήταν άλλοι εβδομήντα "κουμπάροι", ένας εκ των οποίων ήταν και ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος, παρεμπιπτόντως, προσέβαλε βαρύτατα τον οικοδεσπότη με το να αρπάξει το χέρι της νύφης για να τη χαιρετίσει (οι πιστές μουσουλμάνες δεν επιτρέπεται να αγγίζουν άλλον άντρα από το σύζυγό τους).

Αν τα βρωμόχερα είναι του Μπερλουσκόνι, τότε δικαιολογημένα να νιώθει κανείς (κι όχι κατ' ανάγκη μουσουλμάνος...) προσβεβλημμένος!!!:rifle:

Σήμερα που ψηφίζεται στην βουλή μπορεί να έχουμε θερμό επεισόδιο με τους
Τούρκους....

Ή αυτό θα βρούνε, ή να πέσει κάποια ομάδα στη Δ' εθνική....

Όλο και κάτι θα βρουν...

Ο συγκεκριμένος νόμος είναι η τελευταία σφαίρα στο σώμα μας...
Εξυπακούεται η έντονη αντίδραση του κόσμου!

Επειδή έχουν πλέον μαζευτεί πολλά "κακά" στη καμπούρα μας αρκεί μια σπίθα για την έκρηξη...

...ίσως ένα θερμό επεισόδιο να κατευνάσει τα πράγματα ή έτσι μπορεί να πιστεύουν οι χουνταίοι...

Καποιους βολεύει που έχουμε την Τουρκία, τον κακό γείτονα δίπλα μας για να μας αποσπάει την προσοχή.... Όπως πιστεύω και για την Τουρκία γιατί έχει και αυτή τα προβλήματα της.....

Δεν θα ήταν τρομερά βλάκας ο Ερτογκάν να κάνει κάτι τέτοιο τώρα?
Δεν θα υπέγραφε την καταστροφή του -και της οικονομίας τους- με κάτι τέτοιο?
Παίζονται άγρια πράγματα τώρα για να τον αφήσουν να "κουνηθεί".

Συνέλθετε , δεν θέλει κανείς θερμό επεισόδιο , γιατί πολύ εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε γενικευμένη σύρραξη , και ποιους ξεκαθαρίζεις σε τέτοια περίπτωση πρώτα ;; τους μ@λ@κ3ς , για πέστε μου τους πρώτους 300 που σας έρχονται στο μυαλό ;;;
:D

Απάντηση: Re: Τουρκία μια κακή γείτονας......

Γαβγιζει δυνατα για να παρει καλυτερο κοκκαλο.

Συμφωνώ...
και επειδή το γάβγισμα περιλαμβάνει και καμιά βόλτα σε κανά νησάκι στο Καστελόριζο και επειδή έτσι κι αλλιώς και αυτός εντολές ακολουθεί... βολεύει...

Εμάς για να αποπροσανατολιστούμε... τους Τούρκους για να προβάλουν την ισχύ τους στην Ανατολική Μεσόγειο... τους Αμερικάνους και Ευρωπαίους για να κάτσουμε φρόνιμα και να μην βουλιάξουμε όλη την Ευρώπη... (δεν θα την βουλιάξουμε μόνοι μας φυσικά... απλά θα πέσει το ντόμινο πάνω σε Ισπανία-Ιταλία και από εκεί σωτηρία δεν υπάρχει......)

Status
Not open for further replies.